-
@perpetua
Yazdıklarına katılmamak mümkün değil. Takımlarımızın geçmiş yıllarda nasıl yönetildiği ortada ve belki de kulüplerin elleri biraz bollaşınca gene geçmiş yıllardaki gibi kötü yönetileceklerdir.
Benim takıldığım nokta oyunda transferlerin kötü olup olmaması da değil aslında. Gerçek hayatta 3 büyüklerin düşme ihtimalini dışarda 1000 kişiye sorsak objektif olarak bakıldığında 1000 kişi de %0 der . 100 yıllık kulüplerimizin tarihine bakalım belki 1-2 defa son anda kümede kalmışlardır. Ki o zamanlar futbol daha endüstriyelleşmemişti. Fakat oyunda bu 3 kulüp için bakarsak bu oran %1 bile oluyorsa ligimize bir yerde,bir noktada ayar vermek gerekli diye düşünüyorum.Bir çok kişi aynı şeyi söylüyorsa ortada bir sorun var. Oyunu bir taraftan mali olarak gerçekçi yapalım derken diğer taraftan sportif olarak bu kadar realiteden uzaklaştırmamak lazım. Bu dengeyi iyi yakalamak gerekli diye düşünüyorum. Beni yanlış anlama lütfen , amacım ciddi bir gerçekçilik sorunu gördüğümüz konuyu ortaya dökmek, çözümü için ne yapılabilir gerekirse kafa yoralım hep beraber.
Mesaj Yetkileri