Quote Originally Posted by serwan View Post
@perpetua
Peki oyunda bu takımların iyi transfer yapmasını engelleyecek bi değişken yok mu? Yani öteki türlü bu adamlar gidip her şekilde 130 ca'lık adamları bulup getirecek ucuza. E büyükler de zaten gerek ligin itibarından olsun gerek finansal sıkıntılardan olsun adam gibi oyuncu alamıyor..
Esasen gerçek hayattaki gibi kulüp başkanlarının transferde büyük etkisi olsa bu takımların seçimlerini 10 yılda 1 yapıp başkanlara da berbat özellikler girilerek mesele kökünden çözülebilirdi
Bişey öğrenmek istiyorum.. Oyunda teknik adamların transferleri etkileyen gizlenmiş özellikleri var mı?
Aslinda ozellikle Aziz Yildirim'a ikinci gorev olarak Futbol Direktoru eklemeyi dusundum ama tam anlamiyla nasil bir sonuc ortaya cikartacagini ne SI'dakiler biliyordu, ne de test edecek firsatim olacakti. Editor ciktiktan sonra mumkun olursa bunu denemeyi planliyorum.

Teknik adamlarin daha fazla transfer yapmasini saglayabiliyoruz. Zaten ligimizdeki cogu teknik direktor icin bu ozellige yuksek deger girilmis durumda.

Baskanlarin Ambition degerini yuksek, Business degerini dusuk tutmak, daha yuksek transfer butceleri vermesine neden olabiliyor. Ama tabii business'in dusuk olmasi kulube kazandirdiklari geliri de etkiliyor. Belki de biraz bununla oynayip baskanlarin kuluplerin batmasina izin vermesini saglayabiliriz.

Tabii baskanlara farkli tercihler de vermek mumkun ama bu tercihleri Turkiye'de kullanmak beni tedirgin ediyor cunku kuluplerin cogunun belirli bir strateji ile degil, anlik kararlara gore yonetildigini izlenimine sahibim.