- 

Ömer abi doğru tespitler yapmışsın. Fenerbahçe bu seride tam anlamıyla savunma takımı olmuş. Ben olayı biraz daha abartıp 4231de amr amlyi mr mlye çektim. Hangi başlık olduğunu hatırlamıyorum ama 2 yıl kadar önce tartışılmıştı bu konu. Orijinal 4231 oyunda hangi diziliş oluyor 2 mc li 4231in sakıncaları vs. vs. Hem buradan yola çıkarak hemde fbnin kadro yapısından kaynaklı 2 dm mr ml amc pozisyonlarını kullanan 4231e yöneldim. Orta sahanın yetenek seviyesini arttırabilmek adına düz bir oyuncu olan souzayı gönderip olympiakostan biraz daha oyun kurmaya yatkın milivojevici ve osmanlıdan gole dönük oynatmak amacıyla ndiayeyi transfer ettim. Ndiaye kumarım tuttu diyebilirim adamdan tam anlamıyla griezman yarattım gizli forvet olarak çılgın atıyor.
 Orta alanda pozisyon ve roller şöyle
 Dmrc-milivojevic-dok(des) veya
 Topal-dos(des)
 Dmrl-ozan-so(des)
 Mr-alper-w(hüc)
 Ml-volkan şen(hüc)
 Kanatlar oyun içinde değişiyor
 Amc-ndiaye-gf(hüc)
 Oyun anlayışı dizilişin aşırı defansif olmasından dolayı hücum yani ters mantık. Felsefe ömer abininde dediği gibi hem yaratıcı oyuncu olamamasından dolayı hemde bana göre takımdaki yardımlaşma seviyesini arttırdığı için akıcı.
 Talimatlar savunma çizgisi en geride, sağ ve sol kanadı kullan. İlk sezon 3. olmuştum ama ikinci sezon yaptığım takviyelerin takıma uyumu ve doğru oyuncularla doğru sistemin oturması şampiyonluğu getirdi. Avrupa liginde şanssız iki maç sonunda çeyrekte evertona elendim.

Last edited by hknshr : 16.Kasım.2016 at 12:06

Mesaj Yetkileri
				Mesaj Yetkileri