1 ile 30 arası toplam 164 sonuç

Konu: FM 17 BETA - Çeviri Hataları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Oyuncular ters yazılmış.

Bu ara benim anlamadığım nokta, diyorsunuz ki sigamese ilettik dikkate almamışlar, sigamese ilettik bilgileri olmadığını söylediler vs.
    Türkiye araştırma sitesinden yapılan geri dönüşleri adamlar bu sallamazken nereye kadar gidecek bu oyun bilmiyorum. Sonuçta siz olmasanız bu adamlar Türkiye'de kolay kolay oyun satamaz, Fifa managere dönüp yok olur gider.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Oyunda geçen İngilizce cümlelerle herhangi bir ilgimiz bulunmamakta.. Maalesef bu durum SEGA'nın sorumluluğunda.. Onlara bu durumu kaç kere belirtmemize rağmen görüldüğü üzere herhangi bir ilerleme kaydedememiş bulunuyoruz.. O kadar verdiğimiz emek resmen hiçe sayılıyor.. İnanın ben de bu konudan sizin kadar muzdaribim..

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Oyuncular ters yazılmış.

Bu ara benim anlamadığım nokta, diyorsunuz ki sigamese ilettik dikkate almamışlar, sigamese ilettik bilgileri olmadığını söylediler vs.
    Türkiye araştırma sitesinden yapılan geri dönüşleri adamlar bu sallamazken nereye kadar gidecek bu oyun bilmiyorum. Sonuçta siz olmasanız bu adamlar Türkiye'de kolay kolay oyun satamaz, Fifa managere dönüp yok olur gider.
    Ben de sizin gibi düşünüyorum.. Dil konusunu küçümsediklerini düşünüyorum.. Zaten tam anlamıyla profesyonel yaklaşmıyorlar çeviri işlerine bari yapılan çevirileri eksiksiz oyuna aktarsalar...

Mesaj Yetkileri