1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: DARDANELSPOR / TÜRKİYE l GENÇLERLE UEFA TAMAM SIRA ŞAMP. LİGİNDE l (7.SEZON)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bir yerden sonrada takımda şişkinlik oluşturuyorlar. İyi bir geleceğe sahip bile olsalar bazen kiralayamıyorsun elinde kalıyor. Bir çok kez kiralayamadığım için oynattığım ve değerinin üstünde sattığım oyuncularım oldu.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bir yerden sonrada takımda şişkinlik oluşturuyorlar. İyi bir geleceğe sahip bile olsalar bazen kiralayamıyorsun elinde kalıyor. Bir çok kez kiralayamadığım için oynattığım ve değerinin üstünde sattığım oyuncularım oldu.
    Ben de yerli olursa 16 17 yaşında veriyorum formayı geçen seneki başarıda rolleri oldu hep yabancılar da 18 de başlıyor. Genç bir oyuncu şans bulunca hemen gözlem altına giriyor ve bir sürü takım teklif yapıyor. Az gelince teklifler mecbur kiralıyoruz. Yerleri de dolsun diye adam alıyoruz. Kadro şişiyor iyice ama artık Avrupa dayız itibarımız yükseliyor daha iyi fiyatlar geleceğini ümit ediyorum. Yaş ortalamamız 20-21 şuan yaşlı olanları da yavaştan gönderip rotasyonu sağlamalıyız. Mentör de lazım tabi

Mesaj Yetkileri