1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: DARDANELSPOR / TÜRKİYE l GENÇLERLE UEFA TAMAM SIRA ŞAMP. LİGİNDE l (7.SEZON)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Al Gruplarından çıkmamız çok iyi olmuş.Çok yoğun bir trafik var şuan AL Lig Kupa ;Dünya Kupası.İşin zor.Ben de 2026 Dünya kupasından sonra milli takımı bırakacağım kafam karışıyor . Yusuf yazıcı hiç gelişmemiş.Ben milli takıma almadığımda eleştiriyorlar.Herhalde biz Türkiyeden bir takım yönetmediğimiz zaman oyuncular daha iyi gelişiyor.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Al Gruplarından çıkmamız çok iyi olmuş.Çok yoğun bir trafik var şuan AL Lig Kupa ;Dünya Kupası.İşin zor.Ben de 2026 Dünya kupasından sonra milli takımı bırakacağım kafam karışıyor . Yusuf yazıcı hiç gelişmemiş.Ben milli takıma almadığımda eleştiriyorlar.Herhalde biz Türkiyeden bir takım yönetmediğimiz zaman oyuncular daha iyi gelişiyor.
    Teşekkürler. Çok yoğun geçecek ben de milli takıma ilk geçtiğim zaman bırakmayı düşündüm konsantrasyon sorunu oluyordu hep ama başarı gelince kalayım dedim. Belki Dünya Kupasından sonra bırakabilirim ya da kovarlar Yusuf u deneyecem bakalım yerli kontenjanında dursun diye aldık. Profili gelişmemiş hiç anlam veremedim hiç mi oynamadın arkadaş

Mesaj Yetkileri