1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: DARDANELSPOR / TÜRKİYE l GENÇLERLE UEFA TAMAM SIRA ŞAMP. LİGİNDE l (7.SEZON)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sen yine iyisin. Asıl kötü durum benim oralarda oluyor. Şimdi neden Güney Amerika kulüplerinin bonservise çok istemelerini anlıyorum. Bir oyuncu bir iki maç iyi oynayınca, Avrupa kulüpleri hemen peşine düşüyor. Her oyuncuda sözleşmesine madde koyduruyor. Bu yüzden elinden kaçırınca başarıda zor geliyor.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sen yine iyisin. Asıl kötü durum benim oralarda oluyor. Şimdi neden Güney Amerika kulüplerinin bonservise çok istemelerini anlıyorum. Bir oyuncu bir iki maç iyi oynayınca, Avrupa kulüpleri hemen peşine düşüyor. Her oyuncuda sözleşmesine madde koyduruyor. Bu yüzden elinden kaçırınca başarıda zor geliyor.
    Aynen zaten çok potansiyelli adam çıkıyor oralarda 16 yaşında teklifler başlıyor hemen zor durum yerli kulüplere serbest kalma maddesi ekliyorlar genelde düşük bir fiyat Avrupadan da alamıyoz tabi öyle olunca kendisi gitmek isteyince uygun olabiliyor bazen o zmn kaparsak iyi

Default 2021 KASIM Ayı Gelişmeler

KASIM/2021

UEFA AVRUPA LİGİ

4.MAÇ

Napoli ile yaptığımız maçta 1-0 yenilmiştik. Depremden sonra elektrik kesintisi yüzünden pc kapandı ve geri dönmek zorunda kaldık. 2. şansımızı iyi değerlendirip kazanmayı başardık. Koto oyuna girdikten sonra oyunun seyrini değiştirdi.

SÜPER LİG

9.HAFTA

HAFTANIN TAKIMI

GENÇ OYUNCU YETİŞTİRMEDE ZİRVEDEYİZ

MİLLİ TAKIM

9.MAÇ

Gün geçmiyor ki milli takıma ilk kez gelen bir oyuncu verim sağlamasın. İlk kez kadroya davet ettiğim oyuncum Sinan Keskin, ilk maçında; gol attı, asist yaptı ve maçın adamı seçildi. Dardanelspor'dan aldığım 2. oyuncu oldu.

10.MAÇ

Kolay geçmesi beklenen maçta zor bir galibiyet aldık ve lider olarak Dünya Kupasına katılmaya hak kazandık.

2022 DE FAS'TAYIZ

PUAN DURUMU

SÜPER LİG

10.HAFTA

Düşme potasında bulunan Başakşehir'e kaybediyoruz. Avrupa öncesi rotasyonla geçirdik. Ne olursa olsun gençlere şans vermeye devam edeceğiz.

UEFA AVRUPA LİGİ

5.MAÇ

Ceşta Vigo'yu Çanakkale'de Valverde'nin kafa golüyle geçiyoruz. Kötü oynasak da kazanmayı başardık ve adımızı üst tura yazdırdık. İlk senemiz de mükemmel bir başarı. Yönetimin beklentisi ezilmemekti biz de yerine getirdik çok şükür.

Renk katmaya diye geldik kupaya mı gidiyoruz acaba!

PUAN DURUMU

SÜPER LİG

11.HAFTA

HAFTANIN GOLÜ

HAFTANIN TAKIMI

PUAN DURUMU

ARALIK AYI FİKSTÜRÜMÜZ

Çok yoğun bir fikstür bizi bekliyor. 3 günde 1 maç oynayacağız neredeyse. Kadro rotasyonunu çok iyi ayarlamalıyız. Kupada genç oyunculara şans vermeyi düşünüyorum. Zira ligi daha fazla önemsiyoruz bu sene. Avrupa liginde de gruptan lider çıkmak için son maçımızı kazanmamız gerekiyor. Şu ana kadar 30 farklı oyuncu kullanmışız. Bu süreç de daha fazla olacak gibi.

Mesaj Yetkileri