1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Avrupa’nın gizemli kulübü Fenerbahçe

Hybrid View

Quote Originally Posted by ulumemo295 View Post
    güzel bi yazı TÜRK lee hariç herkes böyle biliyor Fenerbahce yi ama biz değerini bilmiyoruz
    türkler hariç mi?... avrupalılarda hariç demeliydin ... zaten f.b yi en iyi türklerle avrupalılar tanır ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco View Post
    türkler hariç mi?... avrupalılarda hariç demeliydin ... zaten f.b yi en iyi türklerle avrupalılar tanır ...
    ARkadaşım FENERBAHÇE yazısını gördüğün yerlere uğramamanı tavsiye ediyorum..

Konuya gelirsek daha önce gruplar açıklanınca sonra İSPANYOL GAZETELERİNİN yaptığı tanıtım ve inceleme yazılarından pek bi farkı yok..Türkler hariç fenerbahçe avrupada böyle tanınıyor..Birçok Alman / Belçikalı / İngiliz hatta amerikadan bile bir arkadaşım var..Ve onlarda Fenerbahçeyi böyle tanıyour
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EreN View Post

Konuya gelirsek daha önce gruplar açıklanınca sonra İSPANYOL GAZETELERİNİN yaptığı tanıtım ve inceleme yazılarından pek bi farkı yok..Türkler hariç fenerbahçe avrupada böyle tanınıyor..Birçok Alman / Belçikalı / İngiliz hatta amerikadan bile bir arkadaşım var..Ve onlarda Fenerbahçeyi böyle tanıyour
    boş yere tartışma yaratmayalım paco hiçbir şey dememiş ki

senin belçikalı, alman, ingiliz, hatta amerikan kaç tane arkadaşın var bilmiyorum ama bu bir genelleme ... ayrıca ben forumda istediğim yere yorum yaparım ...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Erencim bunu senin söylemeye hakkın yok. herkes istediği yere mesaj yazabilir bu 1.

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    FB Avrupa'da bazıları gibi TESADÜFEN kazandığı kupalarla tanınmıyor
    sen bir bahçeye bak istersen çamaşırlar kurumuş mu. JoseMourinho-FB , Eren'in buna hakkı yok ama benim var. buradan seni uyarıyorum. bir daha başka takımlar hakkında kışkırtıcı birşey yazdığını görmeyeyeyim. bu 2

Zaten menfaat için,kupa için tanınmasın.Finans olarak,teknik direktör olarak,oyuncu olarak,stad olarak,taraftarımız olarak tanınalım.Bu ülkeye daha büyük katkı sağlar....
    tam tersi. bu takıma fayda sağlar. sonra da taraftarlar "yönetim bu senin eserin" diye tezahurat yapar. fener stad yapınca eurosport "fener stad yaptı" diye yayınlamıyor. "fener ronaldo'yu aldı" diyince 3 gün haber olursunuz. fener şampiyonlar ligini veya uefa kupasını alınca da efsane olursunuz. zerda nın girişine benzedi biraz.

Ben Türkiye'den bahsetmedim.Orda Türkiye'de yazmıyor.Ama "yarası olan insan gocunur." istediğin gibi yorumlayabilirsin.Ama şunu unutma GS'yi kastetmedim orda aklıma bile gelmedi.Senin bunu neden üstünüze alındığınıda anlamadım...
    gs, avrupa kupasını kazandı. madagaskar kupasını değil. yani kelime oyunu yapma. birşey diyorsanız tam üzerinde durun.

konuyu saptırmayayım. evet fenerin asyada tanınması kadar normal ve güzel birşey yok.

Quote Originally Posted by iori View Post
    tam tersi. bu takıma fayda sağlar. sonra da taraftarlar "yönetim bu senin eserin" diye tezahurat yapar. fener stad yapınca eurosport "fener stad yaptı" diye yayınlamıyor. "fener ronaldo'yu aldı" diyince 3 gün haber olursunuz. fener şampiyonlar ligini veya uefa kupasını alınca da efsane olursunuz. zerda nın girişine benzedi biraz.
    Burada sana katılmıyorum.Chelsea'nin mükemmel bir hocası,mükemmel bir kadrosu ve mükemmel bir finansı var.Ama Avrupa'da bunlara rağmen iki senedir yokları oynuyor.Ama Chelsea gündemden düşmüş değil.Daha hala "bu avantajlar varken kazanırlar." diyorlar.Benim söylemeye çalıştığım bu güzel bir kadro,iyi bir finans ve iyi bir hoca ne için kurulur.SPORTİF başarı için bunlar olmadan SPORTİF başarı sağlanmaz.Bunlar oluncada Avrupa'da söz sahibi olmaya çalışırsınız.Bu olanaklar olmadan kazanılan kupalar ise bana göre tesadüftür.Mesela Grasshopers takımıda UEFA kupasını kazandı,ama şimdi onları kim tanıyor...? Hiçkimse...!!! Çünkü başarıları sabun köpüğü gibi.Diğer bir örnekte GS'den GS'nin o sene mükemmel bir kadrosu ve mükemmel bir hocası vardı.Bunlar ne için yapıldı.SPORTİF başarı için ve sonunda da geldi.Bana göre bu böyle sana göre olmayabilir...

Mesaj Yetkileri