ARkadaşım FENERBAHÇE yazısını gördüğün yerlere uğramamanı tavsiye ediyorum..
Konuya gelirsek daha önce gruplar açıklanınca sonra İSPANYOL GAZETELERİNİN yaptığı tanıtım ve inceleme yazılarından pek bi farkı yok..Türkler hariç fenerbahçe avrupada böyle tanınıyor..Birçok Alman / Belçikalı / İngiliz hatta amerikadan bile bir arkadaşım var..Ve onlarda Fenerbahçeyi böyle tanıyour
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Erencim bunu senin söylemeye hakkın yok. herkes istediği yere mesaj yazabilir bu 1.
sen bir bahçeye bak istersen çamaşırlar kurumuş mu. JoseMourinho-FB , Eren'in buna hakkı yok ama benim var. buradan seni uyarıyorum. bir daha başka takımlar hakkında kışkırtıcı birşey yazdığını görmeyeyeyim. bu 2
tam tersi. bu takıma fayda sağlar. sonra da taraftarlar "yönetim bu senin eserin" diye tezahurat yapar. fener stad yapınca eurosport "fener stad yaptı" diye yayınlamıyor. "fener ronaldo'yu aldı" diyince 3 gün haber olursunuz. fener şampiyonlar ligini veya uefa kupasını alınca da efsane olursunuz. zerda nın girişine benzedi biraz.
gs, avrupa kupasını kazandı. madagaskar kupasını değil. yani kelime oyunu yapma. birşey diyorsanız tam üzerinde durun.
konuyu saptırmayayım. evet fenerin asyada tanınması kadar normal ve güzel birşey yok.
Burada sana katılmıyorum.Chelsea'nin mükemmel bir hocası,mükemmel bir kadrosu ve mükemmel bir finansı var.Ama Avrupa'da bunlara rağmen iki senedir yokları oynuyor.Ama Chelsea gündemden düşmüş değil.Daha hala "bu avantajlar varken kazanırlar." diyorlar.Benim söylemeye çalıştığım bu güzel bir kadro,iyi bir finans ve iyi bir hoca ne için kurulur.SPORTİF başarı için bunlar olmadan SPORTİF başarı sağlanmaz.Bunlar oluncada Avrupa'da söz sahibi olmaya çalışırsınız.Bu olanaklar olmadan kazanılan kupalar ise bana göre tesadüftür.Mesela Grasshopers takımıda UEFA kupasını kazandı,ama şimdi onları kim tanıyor...? Hiçkimse...!!! Çünkü başarıları sabun köpüğü gibi.Diğer bir örnekte GS'den GS'nin o sene mükemmel bir kadrosu ve mükemmel bir hocası vardı.Bunlar ne için yapıldı.SPORTİF başarı için ve sonunda da geldi.Bana göre bu böyle sana göre olmayabilir...