1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Avrupa’nın gizemli kulübü Fenerbahçe

Hybrid View

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Tüm takımlar Türk takımı olduklarına göre tüm takımlar Atatürk'ün takımıdır. Bu yazıyı bir yerde okumuştum. Atatürk, evet doğru Fenerbahçelidir, bununla birlikte Galatasaraylıdır, Beşiktaşlıdır, Trabzonsporludur, Kayserisporludur, Ankarasporludur.. Tüm takımlar onundur..

Bak Jose kardeşim burası, şuan bulunduğun ortam fanatiklik gerektiren bir forum mu? Hayır! Burada Fenerbahçeli arkadaşlar olduğu gibi benim gibi Galatasaraylı arkadaşlar vardır. Tesadüfen denilen kupanın nasıl kazanıldığını herkes biliyor. Burada tarihi yeniden anlatmayalım..
    Dikkatli okumanı öneririm.Orda GS demiyor ve "bazıları" diyor.Çoğul bir ek var orda.GS dese bile tek bir takım bahsetmiyor...

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Dikkatli okumanı öneririm.Orda GS demiyor ve "bazıları" diyor.Çoğul bir ek var orda.GS dese bile tek bir takım bahsetmiyor...
    Bazıları diyor. Doğru Türkiye'de bir çok takımımız kupa kazandı ve tesadüfen açıklamaları zaten bir çok takımımız için yapıldı dimi? Dikkatli yorumlamanı öneririm.

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Bazıları diyor. Doğru Türkiye'de bir çok takımımız kupa kazandı ve tesadüfen açıklamaları zaten bir çok takımımız için yapıldı dimi? Dikkatli yorumlamanı öneririm.
    Ben Türkiye'den bahsetmedim.Orda Türkiye'de yazmıyor.Ama "yarası olan insan gocunur." istediğin gibi yorumlayabilirsin.Ama şunu unutma GS'yi kastetmedim orda aklıma bile gelmedi.Senin bunu neden üstünüze alındığınıda anlamadım...

Mesaj Yetkileri