Quote Originally Posted by EreN View Post
ARkadaşım FENERBAHÇE yazısını gördüğün yerlere uğramamanı tavsiye ediyorum..
Erencim bunu senin söylemeye hakkın yok. herkes istediği yere mesaj yazabilir bu 1.

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
FB Avrupa'da bazıları gibi TESADÜFEN kazandığı kupalarla tanınmıyor
sen bir bahçeye bak istersen çamaşırlar kurumuş mu. JoseMourinho-FB , Eren'in buna hakkı yok ama benim var. buradan seni uyarıyorum. bir daha başka takımlar hakkında kışkırtıcı birşey yazdığını görmeyeyeyim. bu 2

Zaten menfaat için,kupa için tanınmasın.Finans olarak,teknik direktör olarak,oyuncu olarak,stad olarak,taraftarımız olarak tanınalım.Bu ülkeye daha büyük katkı sağlar....
tam tersi. bu takıma fayda sağlar. sonra da taraftarlar "yönetim bu senin eserin" diye tezahurat yapar. fener stad yapınca eurosport "fener stad yaptı" diye yayınlamıyor. "fener ronaldo'yu aldı" diyince 3 gün haber olursunuz. fener şampiyonlar ligini veya uefa kupasını alınca da efsane olursunuz. zerda nın girişine benzedi biraz.

Ben Türkiye'den bahsetmedim.Orda Türkiye'de yazmıyor.Ama "yarası olan insan gocunur." istediğin gibi yorumlayabilirsin.Ama şunu unutma GS'yi kastetmedim orda aklıma bile gelmedi.Senin bunu neden üstünüze alındığınıda anlamadım...
gs, avrupa kupasını kazandı. madagaskar kupasını değil. yani kelime oyunu yapma. birşey diyorsanız tam üzerinde durun.

konuyu saptırmayayım. evet fenerin asyada tanınması kadar normal ve güzel birşey yok.