biz her aklı başında türk genci gibi yeni türkçe yamanızı bekliyoruz ve o zat-ı muhteremlerin arakladıkları yamaları kimsenin kullanacağını düşünmüyorum biz üyeler olarak üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız ve turksportalın bünyesinden çıkan her dosyamıza sahip çıkıcaz ancak 2007 ilk çıktığı sıralar türkçeleştirme çalışmalarına başlandı bende çoğu fm sever gibi oyunu yükledim ve yamamızı beklemeye başladım biliyorum siz yöneticilere inanılmaz sayıda mesajlar geliyo bu konuda ve sizin bu türkçeleştirme çalışmalarını yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok ancak çeviri yapan arkadaşlar değilde diğer yöneticilerimiz var en azında onlar cevaplama işleriyle meşgul olabilirler bakıyoruz en son çeviri 29 ekim ayın kaçı bugün 23 kasım yaklaşık bir ay olmuş üyelerden çeviri durumunu sormaya korkanlar bile var lütfen şu güncelleme işini haftada bir de olsa yapsak hem sizi gereksiz mesajlarla meşgul etmesek hem de merakta kalmasak siz çevirmenlere allahten kolaylıklar diliyorum umarım o kaliteli yamamız en kısa sürede çıkar ve bizimde bol bol duamızı alırsınz saygılarla