1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: FM 2007'de taktiklerim işlemiyor :(

Hybrid View

arkadaşlar bu fm07 nin sırrı nedir biliyor musunuz büyük takımları da küçük takımları da alsanız nerdeyse aldığınız sonuçlar hemen hemen aynı çok kalitesiz olmamak kaidesiyle ufak takımlara bi el atın isterseniz bakın ne kadar başarılı olucaksınız kendimden örnek vericek olursam. Sakaryaspor u seçtim ilk sezonum transfer yapmak imkansız kiralık oyuncularımla beraber en iyi oyuncum kaleci ve forvet Luis Martinez, Okan Yılmaz başkası neredeyse yok gibi ilk sezonumun sonunda 4. sırayı aldım ayrıca 2. liği de son iki hafta kala kaçırdım. (Son 4 haftada ki maçlarım sırasıyla Galatasaray (D) - G.Antep (E) - Fenerbahçe (D) - Beşiktaş (E) ) şeklinde olduğundan 2. olamadım

bu başlığı açan kardeşle tıpa tıp aynı sorun bende var..ben cm den başladım 96-97 sezonundan beri oynarım fm yi..çok iyi hatirliyorum. ozamanlar nottihangam foresti ikinci ligden alıp şampionlar ligini almıştım.ama o oyun cok gercekciydi.şimdi cıvığı cıktı.biraz görsellik yapalım derken FM07 de fifa pes oyunlarına benzemeye başladı..o oyun o kadar gerçekciydiki hangi oyuncular yıldız cıksa gerçek hayattada yıldız olucağı belliydi..mesele o zamaki cm ile fm yi karşılaştırırsak WAYNE ROONEY i örnek alalım..cok değil bundan 3 sene evvel cok az kişi taniodu..tabi bende..birgün bi goal dergisi aldım.ve baktımki evertonda bi adam var öve öve bitiremiyor yazarlar..yok işte geleceğin yıldız yok süper adam falan.hemen açıp bilgisayarı rooneyi transfer edeyim dedim.ama özeliklere bi baktımki içler acısı...long shots 7 kafa vuruşu 10 teknik 9 özelikleri böle böle gidiyo..o zmanki yaşı 17iydi.ve ne kadar kötüydü.ama geçmiş cm serilerinde bi adam bulduğumda bi bakıyordum adamı gerçek hayattada büyük kuluüpler istemiş.örneğin antonie siberski eskiden fransda süperstardı..aynı şekilde niclas alexendarson

Mesaj Yetkileri