1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: FM 2007'de taktiklerim işlemiyor :(

Hybrid View

1. Default

Bence forvetler in finishing iiyi olmali.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Commandante View Post
    Bence forvetler in finishing iiyi olmali.
    Thierry Henry ve Andriy Shevchenko dan olusan forvetim son 6 mactir -evet 6!- karsi kaleyi sutlarla dovuyor ve son 6 mactir rakip kalecilerin hepsi maclari ya 9 yada 10 ile tamamliyor! yaklasik hermac 15- 20 sut cekiyorum bunlarin 3/4 u kaleyi buluyor ama yemiyorlar!... Atarsam 1 tane atiyorum..Ha peki ne oluyor? Adam 5 sut cekiyor 1 i kaleyi buluyor ve gol oluyor ustelik kalecim de iyi!... Nasil is bu.. hayattan sogudum....

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Thierry Henry ve Andriy Shevchenko dan olusan forvetim son 6 mactir -evet 6!- karsi kaleyi sutlarla dovuyor ve son 6 mactir rakip kalecilerin hepsi maclari ya 9 yada 10 ile tamamliyor! yaklasik hermac 15- 20 sut cekiyorum bunlarin 3/4 u kaleyi buluyor ama yemiyorlar!... Atarsam 1 tane atiyorum..Ha peki ne oluyor? Adam 5 sut cekiyor 1 i kaleyi buluyor ve gol oluyor ustelik kalecim de iyi!... Nasil is bu.. hayattan sogudum....
    aynı beni anlatmışın kardeşim bende aynı senin stil 12-13 şutun altına düşmüorum kaleyi min 5-6 şutum tutuo ama gol atcam die yırtınıorum ama adamlar 2 gelio biri kesin gol nasıl iş bende anlamadım.

Mesaj Yetkileri