1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: FM 2007'de taktiklerim işlemiyor :(

Hybrid View

kardes bende yıllardır bu oyunu oynarım bu kadar kastıım bi oyun olmadı oyunu 2kez sildim tekrar kurdum bi hatamı oldu diye
    hep sakatlık hep sacmalıklar ben macta23 sut atıyorum adamlar 5sut atıo 2-1 yeniliorum büyük takımlar zaten tren gibi gecio ne denesem olmuo kafayı yedim oyuncu özellikleri artmıo hints and tips klasörü var oyunda onu okumaya calıstım her oyuncuya farklı taktik komut veriom olmuyo

Quote Originally Posted by maksimus07 View Post
    kardes bende yıllardır bu oyunu oynarım bu kadar kastıım bi oyun olmadı oyunu 2kez sildim tekrar kurdum bi hatamı oldu diye
    hep sakatlık hep sacmalıklar ben macta23 sut atıyorum adamlar 5sut atıo 2-1 yeniliorum büyük takımlar zaten tren gibi gecio ne denesem olmuo kafayı yedim oyuncu özellikleri artmıo hints and tips klasörü var oyunda onu okumaya calıstım her oyuncuya farklı taktik komut veriom olmuyo
    evet ya kardeş cok önemli hint and tips klasörü onu böle tam nerde okuyabiliriz sen nerden okudun.abi çıldıracam liverpool başındaym bi taktim yaptım.7 maç üst üste kazandm lider oldum.aha dedim taktiği buldum herkesi yenerim.sen gel bir sora 10 maç üst üste hep yenil çıldırdım.kapattım sildim oynu tepem attı

Thumbs up Sabir Bİz TÜrklerde Olmayan BİŞİ Sanirim :-)

ewet arkadaşlar yanlış duymadınız malesef yazılanları başından beri okudum ve gördümki hiçbiriniz sabredemiyorsunuz . tıpkı gerçek ligimizde olduğu gibi 5 maç 10 mac kotu gıdınce sankı hep kotu olacakmıs gıbı zannediyosunuz.

bence eksikliğiniz sabır...

ewet şu anda 2014 yılındayım barçanın başındayım . oyuna trabzonsporun başında başladım. kendi taktiğimi antrenman proğramlarımı ayarladıkdan sonra, ihtiyacım olan bir iki mevkiiye ( dc ve d-wbl ) yaptığım iki transferle oyuna başladım. tıpkı sizin gibi başlarda çok zorlandım. beraberlikler serisi yakaladım 6 7 maç ama yılmadım bu arada bi arkadaşında bahsettiği gibi taktiğimde direct pasları tercih ettim. kendi sahamda ve kolay rakiplere karşı tam full atak ın biraz düşüğü ile deplasmanda ve derbi maçlarda ise aynı taktikle sadece atak felsefemı normale indirerek oynadım.. bu sayede sezonun ilk yarısında 8. fakat ikinci yarısında sampıyon oldum. kupayıda finalde bıraktım.. bu arada avrupada aynen gerçekte oldugu gibi erkenden havlu attım. aslında avrupaya ilk 3 sezon cok sanssız eslesmeler karsılıgında( inter - liverpool - valencia ) havlu attım ama lıgı yınede bırakmadım..
    sonrakı sezon gruplardan sonrakı elemede elendım . sonrakı sezon ıse sampıyon. ama hıc bırakmadım kendımı sabrettım yonetımden zaman ıstedım. onlarda verdıler bende sabır ettıler bende karsılıgını onlara verdim :-)) . simdi
    barcadayım. durumum hıcde kotu degıl gecen sene yenı takım ve yenı lıg oldugundan dolayı yıne zorlandım ama sabır ve zaman bu ısın cozumu arkadaslar..
    BOL FM li günler...

Question

Quote Originally Posted by jacke View Post
    evet ya kardeş cok önemli hint and tips klasörü onu böle tam nerde okuyabiliriz sen nerden okudun.abi çıldıracam liverpool başındaym bi taktim yaptım.7 maç üst üste kazandm lider oldum.aha dedim taktiği buldum herkesi yenerim.sen gel bir sora 10 maç üst üste hep yenil çıldırdım.kapattım sildim oynu tepem attı
    kardes programfiles ta oyunun oldugu klasörde 'xml' dosyası olarak hints and tips yazan bi dosya var xml nasıl acılır bilmiom ama oyunda hızla geçip gidio onları okumaya calısıom

Quote Originally Posted by maksimus07 View Post
    kardes programfiles ta oyunun oldugu klasörde 'xml' dosyası olarak hints and tips yazan bi dosya var xml nasıl acılır bilmiom ama oyunda hızla geçip gidio onları okumaya calısıom

notepadle yada wordpadle açılmıyomu??

Mesaj Yetkileri