On yargi kesinlikle kisisel olarak sana karsi degil. On yargi hemen kendi tuttulari takimlari savunma moduna gecen insanlara. Tabii ki dusuncen olacak ve tabii ki bu gibi forumlarda yansitacaksin bu dusunceni. Ama ben kisisel olarak yanlisi gorup tuttugu takim uguruna dogru diyene veya hic arastirma yapmadan taraftarlik uguruna yazana tahammul edemiyorum. Hangi takimdan olursa olsun. Bu da benim eksigim
Galatasaray tribunlerinin yaptigi bu tezahurati duymadim, bilmiyorum. Ama bunu yaptilari icin onlari da cezalandirmanin cok dogru oldugunu dusunuyorum.
Ancaaak. Fenerbahce maci ile yazimda Ayhan'in Aurelio ve bir diger oyuncu arkasindan konusurken donup ingilizce olarak once "Kesin Sesinizi", Aurelio ve digerinin konusmalari devam edince yine ingilizde olarak "S**** Git" diye kufur etmesini de tasvib etmiyorum. Bu olayin olmasi demektir ki Ayhan isine konsantre degil. Demek ki Ayhan sinirlerine hakim degil... Demek ki Ayhan Galatasaray futbol takiminin formasini bu kadar cok giymemeli...
Sucu provoke edende bulmak yerine, provoke olanda bulmanin daha dogru olduguna inanan bir kisiyim ben. Provoke olan insan cunku diger tarafin daha fazla provoke etmesine neden vermis olur. Cunku provoke etmeye calisan insan, provoke ederek amacina ulasmistir, kendi egosunu tatmin etmek icin daha da fazla provoke etmek icin ugrasir.. Bu kisir dongu de devam eder gider...
Taa ki cok buyuk bir ceza yiyip akillanmamiz gerektigini anlayana kadar (gerci Milli Takim'a verilen ceza buyuk bir cezadir.. ama ne yazik ki bu da gecistirildi gitti)
Zaten eskiden isci takimi olarak bilinirdi. Simdi Chelsea gibi goruluyor diyerek cok daha buyuk bir hakaret etmisler hem de. Chelsea gibi olmak demek "Zengin babanin simarik cocugu" oluyor.