1 ile 30 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

[benim sorum] - ''carrusca neden oynatılmıyor ?''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- ''Carruscanın yerinde arda oynuyor ve süper performans sergiliyor. onu carrusca değil r.carlos bile kesemez.''

[karşılık olarak benim cevabım] - ''Peki Carrusca orta sahanın ortasında oynayamaz mı ? sol ayak diye sol açıkta mı oynaması gerekiyor ? Hagi de sol ayaktı ve orta sahanın ortasında beyin görevi görüyordu. ilic'i oynatacağımıza carruscayı orta sahanın ortasında oynatabilirz.''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- Verilecek cevap yoktur. mal gibi kalınmıştır.

{Anlayana...}

ayrıca bu sounness gelirse vay halimize o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Agger View Post
    [benim sorum] - ''carrusca neden oynatılmıyor ?''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- ''Carruscanın yerinde arda oynuyor ve süper performans sergiliyor. onu carrusca değil r.carlos bile kesemez.''

[karşılık olarak benim cevabım] - ''Peki Carrusca orta sahanın ortasında oynayamaz mı ? sol ayak diye sol açıkta mı oynaması gerekiyor ? Hagi de sol ayaktı ve orta sahanın ortasında beyin görevi görüyordu. ilic'i oynatacağımıza carruscayı orta sahanın ortasında oynatabilirz.''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- Verilecek cevap yoktur. mal gibi kalınmıştır.

{Anlayana...}

ayrıca bu sounness gelirse vay halimize o zaman
    değindiğin konu çok süper ama üslubunu düzelt derdini böyle anlatmak sana bişey kazandırmaz

Mesaj Yetkileri