Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
Sevgili Ömer Abi

Editörü hiç açmadım.Açmadığımdan dolayı bilmiyorum karşıma çıkıp çıkmadığını Benim için yazdığınız bilgileri daha yeni okuyorum.Dün akşamda yapamamıstım.Yönlendirdiğiniz gibi yapacağım bu akşam.Olmassa dediğiniz gibi kayıtlı oyun datası yollarsınız.

belgelerim/sports interactive/db/'in içine yama uzantılarını alıp kopyalıyorum.Ve İlk girdiğimde db klasörunun içi boş şefim.Ben kopyalayıp yapıstırdıgımda yukarıda yazdıgınız dosyalar geliyor.Yani sizin yapmış oldugunuz yama bilgileri.Bunları da söyledim.Çünkü normerlde girildiğinde sports interactive/db/'in içinde dosya bulunuyormu? .Artı dediğiniz gibi ben Turksportal Unofficial Update klasörüne hiç rastlamadım.Aslında oyundan anlıyorum.Fakat yapamadım.İlk defa teknik bir problemi çözemiyorum.

İnşallah en kısa zamanda sorunu çözeriz.Şunları söylemeliyim ki.Site içinde en beğendiğim ve onu örnek aldıgım bir kaç yöneticiden birisiniz.Sahip oldugunuz bilgileri taktir etmek gerekir.

Tekrar teşşekkür ederim sevgili ömer abi...
Simdi rar dosyasini indirdin, o rar dosyasinin icinde Turksportal Unofficial Update isimli bir klasor var.

O klasoru (sadece klasorun icerigi degil klasorun kendisi ile birlikte) belgelerim/sports interactive/db/ icinde yerlestirmen gerekli.

Yani o yukarida ismini belirttigim dosyalarin hepsi:
belgelerim/sports interactive/db/Turksportal Unofficial Update/ isimli klasorun icinde olacak. Bu durumda hic bir sorun yasamaman gerekli.