1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Turksportal Unofficial Update

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

SağoLsun Bende Türkçe Yama Hata Verdiği İçin öLe bi TakımLarı KötüLeme Şansım YOK Bende FM 2007 OYNAMAK İSTİYORUM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SrT.01 View Post
    SağoLsun Bende Türkçe Yama Hata Verdiği İçin öLe bi TakımLarı KötüLeme Şansım YOK Bende FM 2007 OYNAMAK İSTİYORUM
    Türkce Fm'den bahsetmiyor burda zaten Tsp Unofficial Update den bahsediyo arkadas.
    Konuya gelince Galatasaray'da Arda müthiş oynuyor potansiyeli cok yüksek ayrıca diğer genclerde cok iyi aksine Fenerbahce'de düşüş var.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Türkce Fm'den bahsetmiyor burda zaten Tsp Unofficial Update den bahsediyo arkadas.
    Konuya gelince Galatasaray'da Arda müthiş oynuyor potansiyeli cok yüksek ayrıca diğer genclerde cok iyi aksine Fenerbahce'de düşüş var.
    Aynen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bak Arkadaşım Bende Diyorum ki zaten Bende Oyun Çalışmadığı İçin Ve Update Olmadığı İçin Hiç Bir Yorum yapamıyorum Diyorum yanLışım Varsa Bağışlayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SrT.01 View Post
    Bak Arkadaşım Bende Diyorum ki zaten Bende Oyun Çalışmadığı İçin Ve Update Olmadığı İçin Hiç Bir Yorum yapamıyorum Diyorum yanLışım Varsa Bağışlayın
    Tamam o zaman ben Türkce Fm calısmıyo zannediyodum sadece

Mesaj Yetkileri