1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Turksportal Unofficial Update

Hybrid View

Elinize emeğinize sağlık...
    Ama dengeler fena bozulmuş gibi...
    Gs çok güçlü olmuş...
    Fenerbahçe'de de düşüş var gibi...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by "ADANALI" View Post
    Elinize emeğinize sağlık...
    Ama dengeler fena bozulmuş gibi...
    Gs çok güçlü olmuş...
    Fenerbahçe'de de düşüş var gibi...
    Biraz daha acabilirsen (yani tam olarak hangi oyuncularda degisiklik olmali) buna gore degisiklikler yapilabilir.

Ben simdiye kadar buyuk bir sorun gozlemleyemedim, testlerde, genelde Fenerbahce sampiyon oldu. Ayrica Kayseri ve Trabzon'un biraz fazla iyi oldugu konusunda dusuncelerim var. Ligi kasip kavurabiliyor iki takim da ve sampiyonluga cok yakin olabiliyorlar.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Biraz daha acabilirsen (yani tam olarak hangi oyuncularda degisiklik olmali) buna gore degisiklikler yapilabilir.

Ben simdiye kadar buyuk bir sorun gozlemleyemedim, testlerde, genelde Fenerbahce sampiyon oldu. Ayrica Kayseri ve Trabzon'un biraz fazla iyi oldugu konusunda dusuncelerim var. Ligi kasip kavurabiliyor iki takim da ve sampiyonluga cok yakin olabiliyorlar.
    Fenerbahçe'nin gücünde orjinaline göre pek bi düşüş görmedim ama Galatasaray ligde 8 maçı 7'sini kazanıp 1'ini berabere bitirdi...
    Genel anlamda söylüyorum oyuncuları tek tek analiz etmedim bende orjinale döndüm...
    Tekrardan emeğinize sağlık...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by "ADANALI" View Post
    Fenerbahçe'nin gücünde orjinaline göre pek bi düşüş görmedim ama Galatasaray ligde 8 maçı 7'sini kazanıp 1'ini berabere bitirdi...
    Dedigim gibi bazi oyunlarda iyi baslangic, bazi oyunlarda ise kotu baslangic yapabiliyor Galatasaray. Bunun nedeni Hasan Sas, Nacati, Umit Karan gibi kalitesi yuksek olan oyuncularin surekliliginin dusuk olmasi. Bir cok baska oyuncunun da surekliligi orta seviyede. Yani kalitelerinin gosterdigi kadar iyi oynamalari biraz sansa kalmis durumda.

En azindan 1 sezon oynamadan takimin fazla iyi yapilip yapilmadigi konusunda gorus belirtmek pek dogru olmaz. Ayrica baktigin 8 maclik seride, acaba Galatasaray kac tane kaliteli takim ile oynadi. Ayrica kaliteli takimlarla deplasmanda oynadi mi? Bir cok faktor var bu gozlemledigin sonuca neden olabilecek.

Mesaj Yetkileri