artık bıktım ya. inter, liverpool, chelsea. hepsinden aynı problem. 1 maç kaznıyorsun. sonra beraberlik, yenilgi. ya büyük takımlar şöyle 3-4 maç seri galibiyet almazmı? bütün taktikleri denedim. ama hepsini. 2005 den beri maçı 90dakika full izlerim. usm98 dan beri tüm cm seriler ve fm2005-2006 oynadım. standart bir taktikle iyi bir takım ile işler genelde iyi giderdi. ama bu 2007 de bir sorun var. "sigames ile yazışan site sahipleri varsa onlara, bunları e-mail atabilirler mi?"

2007 deki saha modu 90dakka maç motoru arızları

1) maç normal şekilde başlıyor. örnek; ben ofansif oynuyorsam ta 25-30dk da anca golü buluyorum. ama karşı rakip golü yediği gibi taktiğini 4-2-4 yada 2-4-4 e çekip saldırmaya başlıyor. ve 5-10 dakiaka geçmeden gol yiyorum. bu neredeyse tüm maçlarda böyle.

2) rakip uzun şutlarda çok etkili. ne zaman fırsat gelse vuruyor ve gol. adamın uzun şutuna bakıyorum 9. ben de bunu keşfedince ml-mr-amc ve fc lere puanına bakmaksızın uzun şut sık sık dedim. bir nebze yayarlı oldu. şöyleki az da olsa gol buluyorum ama iyi yanı -ki benim şutlar ya direkten döner yada kalecide patlar- dönen topdan gol oluyor. ayrıca frikiklerde daha ben baraj jurmadan şut çekiyor ve hepsi %100 gol oluyor.

3) dc lerinizin en ufak hatası golle sonuçlanıyor. dc lerimin kafa=17-18 zıplama=17-18 ama 1,70 boyunda ve hava üstünlüğü bulunmayan bir fc-st kornerden devamlı gol atabiliyor.

kimse yanlış anlamasın. elbette gol yenir, maç kaybedilir ama fm2007 de ölçü kaçmış. özellikle ev sahipleri çok avantajlı. inter le catania deplasmanı 5-0, chelsea ile watford deplasmanı 3-0, man utd everton deplasmanı 4-3 (ilk yarı 0-2 öndeydim) devamlı aynı şey. bıktırdı artık. acaba diyorum speaker modunda daha mı kolay galibiyet alınıyor.?

aşağıda utanç abidesi fm2007

şampiyonlar ligi eleme. evde ilk maçı 5-0 aldım. normal sonuç. iyi güzel ama. deplasmanda 4-2-4 ile oynarsa rakip

- gördüğünüz gibi başa baş bir mücadele. 6-1 yenilgi nereden çıktı. liverpool bu ya. o tek golü atmasam elencektim.
- dikkat uzun şutlardan gelen golleri görüyorsunuz. yapay zeka bulmuş yolunu, şek şutu.
- kırmızı kartı 4-0 yenikken yedim. bir de kartlar acımasız. bazen az çıkıyo. bazende haddini aşıyor.

kısacası "fm 2006 6,0,3 ü mumla arıyorum"