Perputea sizce alexin work rate 15 olması gercekcilikle uyumlu mu?Yıllardır Database güncellemelerinde nedense hıc kımse alexi düzeltmiyor.Alex ligimizin en önemli oyuncusu konumunda bence dikkat edilmesi gerekir.
Bana göre Alexin workrate yani calısma oranı,kosması en fazla 7 olmalı.Çünkü gercekte hic kosmayan adam.Ama su anda kosma oranı neredeyse appiahla eşit.Maclarda dmc kadar top kaptığı oluyor bazen bu da sacma oluyor.Ben bunu gercekcı bulmadıgım için databaseden alexın calısma oranını 7 yapıyorum ve macta da hic top kapamıyor ,gercekteki gibi oluyor.
Acaba yanlıs mı dusunuyorum?Yoksa bilmediğim baska bir özellik mi var?Çünkü alex gibi ligin başat oyuncusunun yanlış aksettirilmemesi gerekiyor.Sürekli gözden mi kacıyor yoksa benim bilmediğim baska biseyler mi var?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by aras886 View Post
Lugano'nun potansiyelinede mevcut ability sinede katılmıyorum göz var nizam var.. Kötü bir oyuncu.
Song> Toraman = Stephanov > Tomas> Lugana = Gökhan Zan> Edu şeklinde bence Türkiyenin defansta ki oyuncularının karşılaştırması..
Bence lugano ligimizin en iyi defans oyuncusu.İlk geldiği zamanlar kötüydü kabul ediyorum.Ancak artık cok iyi durumda ve cok iyi maclar cıkarıyor.Fenerin avrupa maclarında cok cok iyi oynadı hele palermo macında yıldızdı.
Ben onun yakın bir zamanda cok buyuk kluplere gidecegine inanıyorum.İlk kez fenerbahceden bir defans oyuncusunu bu kadar begendim.Biz fenerliler kolay kolay defans oyuncusu beğenmeyiz