1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Turksportal Unofficial Update

Hybrid View

semih_usta Misafir

ne zaman cıkıar yenı yama :? bir de editörden gelsenkıirchen bremen in filan isimşerini değiştirebiliyor muyz ? ben yapamadm .. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by semih_usta View Post
    ne zaman cıkıar yenı yama :? bir de editörden gelsenkıirchen bremen in filan isimşerini değiştirebiliyor muyz ? ben yapamadm .. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler..
    oyunun bulunduğu klasöre gel.Db/701 klasörünün içine gel orada germany ve japan tarzı iki kalsör olacak(Şu an kişisel pcmde olmadığımdan tam olarak söyleyemiyorum ) o klasörleri sil gelsenkirschen falan düzelecektir.Sen her ihtimale karşılık o klasörlerin yedeğini al

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım bu bilgiler işinize yarar,
    Ligin ilk devresinde ilk üç sırayı paylaşan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, mevcut kadrosunu korurken başta Trabzonspor olmak üzere diğer Anadolu kulüpleri transfer döneminde hareketli günler yaşadı. Özellikle tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor, Szymkowiak, Eller ve Marcelinho gibi üç yıldızını elinde tutmayı başaramadı. Ligin alt sıralarından kurtulup çıkışa geçmek isteyen Bordo-Mavili takım, Gençlerbirliği'nden Ayman ve Risp'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Devre arasında en fazla transferi Akdeniz temsilcisi Antalyaspor yaptı. Kırmızı-Beyazlılar ara transfer döneminde toplam 6 oyuncu takviyesi gerçekleştirdi. Antalyaspor'dan sonra 5 transferle Vestel Manisaspor ikinci sırada yer alıyor.

Ligin ilk yarısında hayal kırıklığı yaşayan takımlar ise sadece futbolcu transfer etmekle kalmadı; aynı zamanda teknik direktör değişikliğine de gitti. İkinci yarıya 5 kulüp yabancı hocasını gönderip yerli teknik adamla yola devam etme kararı aldı. Gaziantepspor'da Walter Zenga'nın yerine Erdoğan Arıca, Çaykur Rizespor'da Saffet Susiç'in yerine Rıza Çalımbay, Sakaryaspor'da Nejat Biyediç'in yerine önce Giray Bilak, sonra da Şaban Yıldırım, Kayseri Erciyesspor'da W. Lorant'ın yerine Bülent Korkmaz, Denizlispor'da Faruk Hadzıbegiç'in yerine Mehmet Kulaksızoğlu göreve getirildi. Böylece Süper Lig'de üç büyükler dışındaki bütün takımlar yabancı teknik adam yerine yerli antrenörü tercih etmiş oldu

FENERBAHÇE:

Gelenler: Yok

Gidenler: Yok

GALATASARAY:

Gidenler: Oğuz (Vestel Manisaspor), Özgürcan (Kayserispor)

BEŞİKTAŞ:

Gidenler: Serdar Özkan (Samsunspor)

VESTEL MANİSASPOR:

Gelenler: Reinaldo, (Brezilya), Ömer (Auxerre), Oğuz (G.Saray), Yusuf (Hollanda), Okan Koç (Konya)

Gidenler: Caner (CSKA)

GENÇLERBİRLİĞİ:

Gelenler: Tozo (Brezilya), Sandro (Brezilya)

Gidenler: Sedat Yeşilkaya (A.Gücü), Risp, Ayman (Trabzonspor), Nicoise

KAYSERİSPOR:

Gelenler: Erdal Güneş (G.Antep), Emrah Kaya (Turgutlu), Ümit Aydın (Eskişehir), Özgürcan (G.Saray)

BURSASPOR:

Gelenler: Zafer Demiray (K.Erciyesspor)

KONYASPOR:

Gelenler: Neca (Maritimo), Jao Fernandes

Gidenler: Ufuk Ateş (Büyükşehir Bld.), Okan Koç (V.Manisa), Ahmed Belal, Yordanov

ANKARASPOR:

Gelenler: Hamilton (Sport), Uğur Demirkol (Hertha Berlin)

Gidenler: Cem Yanık (Sakaryaspor), Devran (Ankaragücü), Kürşat Durmuş (K.Erciyesspor), Mustafa Yalçınkaya,

ANKARAGÜCÜ:

Gelenler: Sedat Yeşilkaya (Gençlerbirliği), Devran (Ankaraspor)

Gidenler: Evren, Aytaç

SİVASSPOR:

Gelenler: Ivan Tzevetkov (Rotterdam)

Gidenler: Ertuğrul Arslan (Elazığspor), Hakan Bayraktar (Malatya), Fatih Tutar (Fatih Karagümrük), Anderson (Rizespor)

GAZİANTEPSPOR:

Gelenler: Kadjo Afanao (Al Faysal), Metin Tuğlu (Akçaabat Sebatspor)

Gidenler: Erdal Güneş (Kayserispor)

TRABZONSPOR:

Gelenler: Ayman, Risp (Gençlerbirliği), Erdinç (Sakaryaspor)

Gidenler: Marcelinho (Wolfsburg), Feridun (Denizli), Eller (A.Madrid), Szymkowiak (Futbolu bıraktı)

DENİZLİSPOR:

Gelenler: Feridun (Trabzonspor), Özgür Çelik (İnegöl), Karel Kraupa (FK Teplice), Muhammed

Gidenler: Oliviera

ÇAYKUR RİZESPOR:

Gelenler: Saied (Mısır), Zafer (Bursaspor), Ahmet Görkem (Eyüp), Volkan, Anderson (Sivasspor)

Gidenler: Tjikuzu, Jelic

ANTALYASPOR:

Gelenler: Ali Zitouni (Tunus), Ersen Tekkan, Polat Keser, Emrah Uzun, Sezer, Ferdi (Şanlıurfa Bld.)

Gidenler: Bahadır

SAKARYASPOR

Gelenler: Cem Yanık (Ankaraspor), Evren, Şenol

Gidenler: Erdinç (Trabzonspor), Mbayo

KAYSERİ ERCİYESSPOR:

Gelenler: Kürşat (Ankaraspor)

Gidenler: Yalçın, Toth, Cem Kargın, Bouazizi, Zafer Demiray (Bursaspor)26.01.2007

semih_usta Misafir

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    oyunun bulunduğu klasöre gel.Db/701 klasörünün içine gel orada germany ve japan tarzı iki kalsör olacak(Şu an kişisel pcmde olmadığımdan tam olarak söyleyemiyorum ) o klasörleri sil gelsenkirschen falan düzelecektir.Sen her ihtimale karşılık o klasörlerin yedeğini al
    cok sagolasın kardes denıiycem ilgine tesekkür ederim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardes yaptim ama olmadi ya wr mi baska bi cozumu ?

Baya bir inceledim bazı arkadaslar az buz olmayan bir zaman harcamıslar Turkıye lıgı ıcın,Anlamadım niye bu kadar kastınız türkiye ligine ,tamam kendi ligimiz kendi vatanımız ama SI özen göstermemis bu lige ki bence cok haklılar orjınal oyun alan sayısı cok az.Bu böyle yıllarca surup gıtcek gıbı duruo,2008 cıkacak gene turk lıgı aynı sekılde olacak siz gene ugrascaksınız update ıcın.Bence 2 tane cozum var 1.si herkesi orjınal almaya tesvik etmek yada Turk Lıgı oynamamak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yeni güncelleme ne zaman olucak?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    yeni güncelleme ne zaman olucak?
    Resmi yamaya yetistirmek icin calisiliyor su anda. Bu tip gayri resmi bir yama gereksinimi FM'in resmi yamasi ciktiktan sonra dusunulecek.

Quote Originally Posted by tva View Post
    Merhaba abi, eline saglik, eski pc'de zevkle kullanabildim. Sadece, su anda artik Apple kullaniyorum. Bir turlu su update'in uygulamasini beceremedim. Sadece Windows icin mi bu update?

db'nin icine attim dosyalari ama yeni oyun kurmak istedigimde sadece original ve 7.01 update'i gosteriyor.
    Mac'de sistemin nasil oldugunu hic bilemiyorum ne yazik ki. Deneyebilecegin bir sey editor'u kullanarak yeni bir veritabani yarat (7.0.1'i ac sonra baska bir isimle "save a"s) ve o veritabaninin nereye kayitlandigini gozlemle. O kayitli veritabani nerede ise onun hemen yanina bu guncelleme'yi ekle.

Mesaj Yetkileri