Originally Posted by
CeZa_06
ardayı hiç beğenmedim yazdıklarınızın hepsini okudum ardanın ss sini göstererek yüksek olduunu belirtmeye çalışmışsınız ama o özellikler ardanın geçen seneki özelliği sanki ama ne warki ardanın şu bir sene içersinde gösterdii performans artışı bırakın gözle görülürü kör bile rahatlıkla görür.
birde sprinter olamaz denmiş bir futbolcunun dünya starı olması için müthiş bir sprinter olması gerekmez ayrıca arda(defansı yıpratamaz denilen) italyaya attıımız golde en büyük paya sahip olan futbolcudur(türkiyeden). ayrıca oyun başında milanın teklif yaptıını sölüosunuz fakat oyunda milan herkese teklif yapıo kötü adamlara bile. ayrıca werder bremenin hocası şunu demiştir: "arda topu ayağından biraz daha çabuk çıkarsa benim takımıda banko oynar"(fotosporda okumuştum) bu ne demek almanya liginin hatırı sayılır kulüplerinden bir tanesi hatta dünya dewi bayern den sonra en iyisi bu futbolcuyu banko oynatmaktan bahsedio. diegoların kloselerin fringslerin klasniclerin borowskilerin yanında ilk 11 de garanti oynamak. bu her futbolcuya kısmet olmaz. bi futbolcu 19 yaşında saydıım futbolcuların yanında banko oynarsa birkaç sene sonra sizce kimlerin yanında oynar. potansiyeli rahat -10 olmalıydı biraz daha zorlasanız 190 bile yapabilirsiniz
birde galatasarayın ele avuca sığdıramadıımız altyapısının yerlerde sürünmesi; aydınların, ferhatların, mehmet topalların, mehmet güvenlerinoguz sabankayların mide bulandırması bu yamanın bence en kötü eksisi bu futbolculardan oğuz -10 dierleri -9 u hakeden futbolcular hatta bence oğuz ardadan daha fazla poansiyeli olan bi oyuncu. şu sıralarda arda dan daha pahalı diyenler bile war oğuz için
son olarak ardanın değerine bakarsak hiç haketmiyor sanırım bilmiosunuz bir oyuncu gençken pahalıdır yaşlıyken dil