[B]BU İLK MESJIN CEVİRİSİ BYLERT ELİMDEN GELDİGİNcE :d

'Yeþilaycý yazmakta 07 tanýþma& benim, gösteride meydan test edicilerinin '06 ve giriþinde geç test etmekten someyle yaþlý ipliklerin en iyisine yeni teoriler ve fikirleri birleþtirmeyi denediðim F '07. Ben de, birkaç 'new'i ve denenmemiþ ekledim' taktik teoremler ve yapýlar perusal ve possible uygulamasý için parçalar ve bobs olan. Onun uzunluðuna raðmen, çoðu olarak bilginin derlemek için fazla sert olmadý, yaþlý ipliklerde þimdiden müsaitti. Ben sadece, bir arada onlarýn hepsini, proof readý baðladým, ve, possible tartýþmasý için yeni birkaç sectionsu ekledim.

Ben, açýklýk post so hayranlarýnýn biçiminin, tekrar ve tekrar readinðe aynen yaþlý sh* te sýkýlmadýðý restructureye denedim. Bu yüzden, ben, aþaðý benim üzerine almalarýmdan bir runla ipliði açtým, ve, (Onlarýn olduðu gibi such) processesi düþündüm, benim standard zeka rehberimin olduðundan rather. Yeni gelenler için bu, biraz yýldýrma olabilir, ve, daha önce uzaða sen seni korkutabilir, reallya faydalý stuff, soyu alabilir, eðer sen, çabukça giderken olmayý, readý dilersen, vazgeçme ve o zaman oradan zeka yapýlarý ve starttan önce her þeyin olduðu skip. Sectionun, taktik settingsin çoðunu açýkladýðý ve, hatta yolda en kayýp daha FM arkayý alacak olduðu.

Ýpliðin sectionunun, farklý divisional için taktik switches requiredi görevlendirdiði kapatma, bogeymeniyle yan yana Second Season Slump ve 3 3 2 1 1i'nin düzeltir. Onlar, daha erken sectionsta some alanýna örtülür, ama ben, onlarýn, soyu stress olan büyük kýsýma sebep olduðu gibi onlar için bir an reference rehberini saðlamak için onu zahmete deðer düþündüm. Ben, takýma çabuk bir rehberle, (Yarým-zaman& sadece tam mesai) konuþaný öldürürüm. Ben de, referencinðin, postu yapmayý daha reader dostu ima ettiði some haçýný eklemeyi denedim.

Onun, postun, '07, '06 oyun motorunun bir geliþimidir. Benim, hayýr '07 motoruna prior giriþim vardý, ama, benim teoriler still tutma suyumun olduðu suggestinðe sahip olan someden supporta sahip oldu. Motorda bir açýk fark, slider farklarýnýn, daha keskin olduðudur, ve böylece bu teorilerin somesi, küçük adaptasyona ihtiyaç duymayabilir. Bu yüzden, please, ilke olarak bu teoriler ve üzerine almalarý almaz, ve, onlarý rewriteye özgür hissetmez, eðer sen, daha iyi alternatifleri bulursan. Mükemmel katkýsý yüzünden geçen yýlýn üzerinde birçok inanýlmaz taktikçinin, yeþilaycý&F, bir taktik rehber par mükemmelliðine geliþtirdi, ama, onun sýnýrlamalarý ve pitfallsý var. Taktiðe bir geniþleme olarak çok faydalý, oyun el kitabýnda rehberlik eden ve perusal için ekstra bilgi ve fikirleri teklif edendir. Ben, ayrýntýnýn bu yüzeyinin, iplikte shouldu içerdiðini düþünmem, o kadar çok, sayýlarla 'do'yu izlemek onu istemeyecek olan oyun el kitabýnda provided olma', playinðe yaklaþan üzerine almada temel alýndýðý bu açýklýðýn olduðu dikkate alýnmaya ihtiyaç duyduðu ve prefer onlarýn kendilerininkinde þeyleri çalýþmasý için yapacak olduðu vazgeçme. Eðer sense, sucha playinðe bir yaklaþýmý almasý için FM prefer, bu iplik, senin için olmayabilir. Onlar için taktik açýsýndan engellenir, veya, bir daha çoða sahip olmayý diler, açýklamayý görevlendirdi, üzerinde please read.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu Yarisi Beyler Hepsİnİ Almio Charek Cok Fazla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNU CEVİRİ PROGRAMIYLA CEVİRMEYE CALISTIM PEK OLMADI AMA pat CaT
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Devam.....

Bizim yapmalý olduðumuz ilk üzerine almanýn olduðu AI'in olduðu yapý üzerine almalarý, nasýl AI playsýn olduðudur. Benim en aðýr basan hissim AI zekasýnýn, onun purestinde global olduðu, ben oluþturur. Orada e., hiçbir zeka deðiþkendir, ve players olan herkes, aynen settingstir. Bunun için deneysel kanýt, sadece gözlemle ilgilidir, ama source koduna giriþsiz, onun olabildiði herkestir. Haydi, AI'in çalýþtýrdýðý yola bakalým.

Neredeyse bütün takýmlarýn, bir preferred starting systemi olduðu AI genel Starting biçimi. Ýngiltere çoðunda bir 4 4 2i olan play, Spain'de 4 2 3 1i, popular, ve Fransa'da bir tuhaf-4 3 2 1 olan playýn olduðulardýr. Biz, karþý bu takýmlarýn zekasýnýn, evde aþaðý saldýrmaya set olacak olduðu ranked rakibinin ortasýnda farzetmek zorundayýz, uzakta aþaðý savunan. Daha yüksek ranked sides evde daha geniþ ve daha gevþek olan play, rankedi düþürecek, daha sýký olan play yapacak mý. Medya oyunlarý, (Ben, her zaman onun, bana kusur bulduðu gibi rule minibüsüne der Gaal'ý kullandým. Benim takýmým olaný söyleyerek responded olan ben, daha iyi ve dýþarý sentin onunkini düzleþtirirken benim takýmýmda resultedin olduðu reklamcý-saldýrma taktiðinin olduðu olduðuydum. ) taktik bir policyi býrakmasý için bir karþýtlýk idarecisini zorlayabilir Ama genelde biz predict zekasý ve biçim yapabiliriz. Biz bu yüzden, (See zeka yapýlar&yacute some standard starting taktiðini tasarlayabiliriz. Yine de, biz, switching AI taktiðinden haberdar olmak ve onu karþýlamak için ready olmak ihtiyaç duyarýz. Biz de, re rankinðin etkisini anlamaya ihtiyaç duyarýz, ve onun, bir previouslya yapýþtýrýlmamý&t horn; gelirken suddenlyin olduðu korkunç taktiði nasýl götürebildiði.

Strategies'e saldýrýrken kaybetmenin, çoðunlukla AI'in 60ý'nýn arasýnda strategyin olduðu bir saldýrmaya revertsin olduðu olduðu zaman AI, ve 70 dakika iz yap. Onlar, playa geniþ baþlayacak, ve yakýn ileriye yüksek bir zekayla, dolu-arkalarla pouring, (Veya bir 4 2 4ü) uzun-yavrulanan kanat oyuncularý, ve, sürekli stayinðe pitchin yukarýsýný ilet. Bu system, spacenin kocaman miktarlarýna böðürlerin aþaðýsýný teklif edecek, veya öyle sadece onlarýn arkada ikinin etrafýnda onlar, DCs'i saklar. Bunu karþýlamasý için iki yol, kanallarý sömüren sarrowed FCs'a böðürlerin aþaðýsýnýn olduðu passinði odaklamaktýr, veya, geniþ adamlarla merkezin aþaðýsýnýn, senin, merkezi savunuculara saldýrmanýn olduðu zaman situationun olduðu 2'de bir 4ü'nü yarattýðýn AMR/ L positions soya sarrowedi ilettiði passinði odakladýðýn. Personally, ben, sarrowed FCs solutionu çalýþtýrýrým. Savunur þekilde, runs shouldu ilet, (See, Runs'u iletir, & yavrular, / Sarrows/ arabalar, / hangisi olduðu, liderliði savunur) FBs ve bir MCd/ DMC için rarelye set ol.

AI'in onun strategies olan saldýrma yaptýðýndan oyunda daha erken olan bu kadarýna revert yapabildiði savunan Strategies'in olduðu AI. Herhangi bir yerde orada 5inci olarak küçükten sonra aþýrý-savunan giderken AI'la buna pattern az olmasý için seems. Bir amaçtan sonra olabilir, ama eþit olarak kolayca, bir taç atýþýndan sonra olabilir! AI savunan strategy olan klasik, 3 3 2 1 1i'dir, ama diðer deðiþkenler, possibledir. Bu system, dardýr, ve sýký, topun arkasýnda olmak ve onlarýn penalty alanýný savunmaya bakýyor olan bütünüyle 11 playersle. (DCs, WBs, DMCs) savunan playersin çoðu asla, ileriye olmayacak, ve, sadece saldýrmayacak, remaining dört yoluyla players meydana gelmeyecek. Bu system should, onun, forvetin yüksek bir percentagesine runsu olduðu geniþ bir biçimle karþýlanýr. Ben, shouldun, savunur þekilde topu kazanmasý için pressing yüksek pitchin yukarýsý olduðunu düþünürüm. Fikir, kutuyu fazla yüklemektir, ve kuvvet karþýtlýðý, (3 3 2 1 1i'nin aþaðýsýný kýrarken see) yanlýþ anlar.