emre haklı mertcan şu anda gitmesi zarar olur en iyisi sezon sonu gitmesi yönetim işe el koysun bence...
kontradan gol atmak şans işyse ohooooo her çam bala mala kazanılıyo o zaman![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine kazandık... Bobo sagolsun...
Beşiktaş'a tebrikler iyi oynadı.Fener'de Alex ve Appiah olmadan en fazla bunu yapabiliyormuş.![]()
Beşiktaş'ı kutluyorum.
aygün sen maçı izlemedin mi bu kadroyla onları az kala yeniorduk ama zico öldürücü darbeyi vurmadı![]()
Kimse hakeme bir şey demesin, çok iyi maç yönetti. Açıkçası bu kadar iyi yöneteceğini tahmin etmiyorum, taraflı bir yönetim bekliyorum ama beni mahçup etti Fırat Aydınus ve muhteşem bir maç yönetti.
Beşiktaş şampiyon falan olamaz bu futbolla. Bugün Fenerbahçe iyi oynayan taraftı. Defansında verdiği o basit hata yüzünden basit bir gol yedi. Önder'in büyük hatası var golde, inanılmaz bir hata yaptı. Bu Fenerbahçe defansı yakıyor takımı zaten. Beşiktaş'ı resmen Fenerbahçe kendi sahasına boğdu. Futbolun adaleti yok gerçekten, o kadar iyi top oynamamıza, topu daha çok ayağımızda tutmamıza rağmen yenildik. Yenilmemizin tek sorumlusu çıkardığı saçma kadroyla Zico'ydu. Rakip tam kadroyken bizim en iyi 3 oyuncumuz yoktu. En golcü ve asistçi futbolcumuz, takımın her şeyi Alex yoktu; Kezman yoktu, Appiah yoktu. Yozgatlı'yı neden oynatmadığını da anlayamadım, Baki'nin karşısına Yozgatlı gibi hızlı bir adam koyulmalıydı. Çizgi savunma yapan ve ofsayt taktiği uygulayan Beşiktaş'a karşı Alex gibi ara topları iyi atan biri silahımız vardı, fakat Zico sağolsun o silahımızı hiç kullanmadı ve sonuç bu oldu.
Fenerbahçe gerçekten özellikle ikinci yarıda çok iyiydi. Topu hep ayağında tutan, rakibe top göstermeyen bir görüntü çizdi. Beşiktaş aldığı her topu uzağa attı, ileriye rasgele vurdu ve anladık ki iki pas bile yapamıyor Beşiktaş, gerçekten çok kötü bir takım. Rico sahada yoktu sanki. Delgado ve Nobre etkiliydi bugün, Bobo da kaleye tek şut attı o da gol oldu zaten. Runje iyiydi Beşiktaş'ta bugün. Beşiktaş gole kadar berbattı, hiçbir şey yapamadı, o pozisyonda Bobo topu auta atsa iyice moralleri bozulacak ve Fenerbahçe topu daha çok ayağında tutarak en azından beraberliği sağlayacaktı. Şanssızlık.
Deniz çok kötüydü, Önder de berbattı. Semih çok yalnız kaldı ileride. Tuncay bir şeyler yapmaya çalıştı sadece. Deivid forvetten daha verimliydi bugün, ancak yine de Yozgatlı oynamalıydı orada. Aurelio iyiydi, iyi toplar kazandı.
Zico resmen intihar etti. 90 dakika boyunca nasıl Tümer'e tahammül etti anlayamıyorum. Tümer maçın en kötü ismiydi. Rezil etti kendini İnönü'de, ondan beklentiler çok büyüktü fakat aldığı her topu rakibe verdi, çalıma girip top kaptırdı, hiçbir şey yapamadı, büyük bir hayalkırıklığıydı.
Rövanşta Beşiktaş'a hiç şans tanımıyorum bu futbolla. Taraftar desteğiyle de 2-0 veya 3-1 yeneriz maçı, tabi yine Zico böyle saçma bir kadro çıkarmazsa. Tümer'in de oynamaması lazım kesinlikle ikinci maç.
Tebrikler Besiktas.
Van Gaal gelse bu takımı uefa şampiyonu Bile yapabilir.
Beşiktaş taraftarına tebrikler, hiçbir tahriğe kapılmadılar, küfür etmediler fazla, yabancı madde atmadılar. Kendi kulüplerini düşündüler, ceza almayacaklar da zaten. Gerçekten takdir ettim, Tümer tuzağına düşmedi taraftar.