1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Burak abi valla helal olsun. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istememesi lazım normalde ama o güzel futbol oynayanın, hakedenin şampiyon olmasını istiyor, FB olsun diyor, valla tebrikler.

Ben de açıkçası GS'nin şampiyon olmasını isterim. Şimdi FB'nin şampiyon olamayacağını bilsem GS olsun derim, çünkü hakediyorlar. BJK umarım ilk 2'ye giremez. Neden diye soracak olursanız, bu futbolla Avrupa'da iş yapamaz, ŞL'de iş yapamaz. GS ilk 2'ye girer umarım da ŞL'ye gider, bizi en iyi şekilde temsil eder.

Ben BJK ile çekişeceğime GS ile çekişmek isterdim.
    Bizim 2 yabanci kontenjanimiz bos bari, 2 adam gibi transfer yapariz ve en azindan basarili oluruz. FB sanki Avrupa'da son yillarda cok basarili da onlar gitsin. Unutma ki BJK'nin 2003 senesinde ulastigi noktaya hala bir takim cikamadi o gunden beri, dikkatinizi cekerim....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bizim 2 yabanci kontenjanimiz bos bari, 2 adam gibi transfer yapariz ve en azindan basarili oluruz. FB sanki Avrupa'da son yillarda cok basarili da onlar gitsin. Unutma ki BJK'nin 2003 senesinde ulastigi noktaya hala bir takim cikamadi o gunden beri, dikkatinizi cekerim....
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Beşiktaş kötü oynamış kazanmış bu önemli değil önemli olan 3 puan'ı alması ve Liderle arasındaki puan farkının açılmaması beşiktalılar için önemli olan da bu sanırım

Beşiktaş'ı tebrik edelim Gerisi boş.
    Hep nedense kötü yorumları görüyorsun ben ortamı yumuşatmak için ne diyorum sen iyice germeye çalışıyorsun yapmayın böyle arkadaşlar biraz Objektif olalım.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    ah o yuzuncu yil kadrosu ahhhh.

Mesaj Yetkileri