Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Allah aşkına Egemen gelecek sezon Avrupa'dada bu futbolla oynayacağımızı nerden biliyorsun yaa
    Ayrıca sizinde yaptıklarını biliyoruz Avrupa'da
    Beşiktaş bu sene gruptan çıkamadı Fenerbahçe Gruptan çıktı ne yaptıklarımızı biliyoruz eskilere dönmeyelim günümüze bakalım..

bjk nin avrupada kazandığı başarılara(!) girmeyelim şimdi... bir bjklide çıkıp evet kötü oynadık niye demiyor?

Nesil
    2006

Daha 3 hafta önce Gençlerbirliği'ni 2-0 yendik dahada çok örnek var
    İstisnalar kaideyi bozar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu besiktas boyle oynamaya devam etsin eger gs bugunku maci kazansin daha kolay kolay yenilmez ligide 2. bitircez

Allah aşkına Egemen gelecek sezon Avrupa'dada bu futbolla oynayacağımızı nerden biliyorsun yaa
    Ayrıca sizinde yaptıklarını biliyoruz Avrupa'da
    Avrupa'da bakalım ne yapmışız.

UEFA'da gruptan çıktık. UEFA gruplarından çıkan ilk Türk takımıyız.

AZ Alkmaar gibi zorlu bir rakiple eşleştik. Yenilmeden elendik. 3-3 ve 2-2'lik skorlarla. Bizi eleyen takım gitti Newcastle'ı eledi.

Bu en son başarımız Avrupa'daki, sizin bu seneki Avrupa başarınız ne?

Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarılarını ve futbolunu eleştirebilir ama Beşiktaşlılar'ın böyle bir hakkı yok! Neden? Çünkü Galatasaray Avrupa'da Fenerbahçe'den daha başarılıdır ve eleştirmekte yerden göğe kadar haklıdır, ama Beşiktaş değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Artık bundan sonra hiçbir klubnun futbol sistemi değişmez. Eğer bakarsanız Beşiktaş'ın bu sezon iki farklı gabiliyeti bile yok.
    Beşiktaş 2
    Denizlispor 0
    Turkcell Süper Lig
    10 Şub 2007-19:00
    H:Kuddusi Müftüoğlu

G.Birliği 0
    Beşiktaş 2
    Turkcell Süper Lig
    02 Nis 2007-20:00
    H:Vedat Yüksel
    S: Ankara 19 Mayıs

Beşiktaş 3
    V.Manisa 1
    Turkcell Süper Lig
    28 Oca 2007-19:00
    H:Selçuk Dereli
    S: BJK İnönü

Beşiktaş 3
    Bursaspor 1
    Turkcell Süper Lig
    24 Kas 2006-20:00
    H:Tolga Özkalfa

Beşiktaş 3
    Konyaspor 1
    Turkcell Süper Lig
    25 Ağu 2006-21:00
    H:Zafer Önder İpek

Denizlispor 0
    Beşiktaş 2
    Turkcell Süper Lig
    20 Ağu 2006-21:45
    H:İsmet Arzuman
    S: İzmir Atatürk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Avrupa'da bakalım ne yapmışız.

UEFA'da gruptan çıktık. UEFA gruplarından çıkan ilk Türk takımıyız.

AZ Alkmaar gibi zorlu bir rakiple eşleştik. Yenilmeden elendik. 3-3 ve 2-2'lik skorlarla. Bizi eleyen takım gitti Newcastle'ı eledi.

Bu en son başarımız Avrupa'daki, sizin bu seneki Avrupa başarınız ne?

Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarılarını ve futbolunu eleştirebilir ama Beşiktaşlılar'ın böyle bir hakkı yok! Neden? Çünkü Galatasaray Avrupa'da Fenerbahçe'den daha başarılıdır ve eleştirmekte yerden göğe kadar haklıdır, ama Beşiktaş değildir.
    Tamam kabul ediyorum bu sene Avrupa'da iyi değiliz ama gelecek sezonda başarılı olamayacağımızı göstermez

Sanki sizin başarılarınız çok büyük gruptan çıktınız elendiniz bizden bir kademe daha başarılı oldunuz
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    sonuçta Avrupada sizden daha çok puan toplamışız.Bugüne kadar...
    balkan kupasi sagolsun...evet dun gercektende kotu futbol oynadik bunu kabul etmeyecek besiktasli uye zaten yok herhalde. benim anlamadigim nasil oluyorda "bjk sampiyonlugu hakketmiyor" diyebiliyorsunuz.

duyanda fb ve gs'nin avrupa standartlarinda futbol oynadigini bjk'nin sans eseri 2. sirada oldugunu sanir.

bu futbolla fenerbahce'yi nasil yeneceksiniz diye sormus bir arkadas...1 hafta once yendigimiz gibi desem?

bjk iyi futbol oynamiyor olabilir. ama en azindan gol atmasini ve skoru korumasini bildigimizi son 7 haftada ispatlamis bulunmaktayiz.

Nesil
    2006

@Genc Kartal

29 maçta 6 maç kazanabilmiş daha ben ne diyeyim....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler kendi futbollarına baksınlar.Beşiktaşın futboLuna diL uzatacaklarına.Kendileri acaba bu sezon ne kadar iyi top oynadı.Fenerbahçe sezonun başından beri Zico dışarı diye bağırıyorsunuz ama Hala 4 puan öndesiniz.Bırakın bu kötü oyun oLayLarını.Beşiktaş Briegel zamanında da kötü oynuyor bu takımdan bişey oLmaz diyorLardı ama adam 13 maç arka arkaya kazanarak rekor kırdı.artık oyun önemLi değiL.Sonuç önemLi bu noktadan sonra.Beşiktaş temkinLi oynuyor.en iyi oyun tarzıyLa oynuyor.Deli gibi saldırmanında hiç bir manası yok.GalatasarayLa Fenerbahçenin haLide ortada.Hele fenerbahçe Ligin son sırasındaki 5 takımın hepsine ya yenilmiş ya berabere kalmış.Önce kendi takımlarınıza bakında sonra yorum yapın..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    @Genc Kartal

29 maçta 6 maç kazanabilmiş daha ben ne diyeyim....
    Sen demişsinki batu abi tüm sezon boyunca 2 farklı galibiyetiniz yok bende cevap verdim
    So what?
    Saike

Beşiktaş 2
    Tamam kabul ediyorum bu sene Avrupa'da iyi değiliz ama gelecek sezonda başarılı olamayacağımızı göstermez

Sanki sizin başarılarınız çok büyük gruptan çıktınız elendiniz bizden bir kademe daha başarılı oldunuz
    Sizden bir kademe dediğin kaç puan ediyor biliyor musun?

Şampiyonlar Ligi gruplarından 1. olup da tur atlayan takım ile grupta 1 puan toplamış 4. takımı bir mi tutuyorsun? 4. olan takım der: "Bizden bir kademe atladınız." Böyle saçma mantık olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonlar Ligi gruplarından 1. olup da tur atlayan takım ile grupta 1 puan toplamış 4. takımı bir mi tutuyorsun? 4. olan takım der: "Bizden bir kademe atladınız." Böyle saçma mantık olmaz.
    Oda olsun takımımız genç ve yeni kuruldu hemen başarı beklemiyoruz biz zaten eşit şartlarda karşılaştırma yapmak daha mantıklı olur Fenerbahçe'nin kadrosu daha oturmuş durumda bizimkinden
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lig ve avrupayıda bir kefeye koymayaLım Lütfen.Konu avrupa oLunca Galatasaraylılar konuşsun. Herkes haddini bilmeli ve bazı şeyleri kabul etmeli.Bu sezon istediğiniz kadar bağırın çağırın ama Demirörenin de dediği gibi Şampiyon oLucaz işte.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

yanlisin var egowich o sampiyonlar ligi degildi, bak tekrarliyorum balkan kupasiydi o. karistirmayalim lutfen bu ikisini.

2007'nin uefa coefficient'lerini bulamadim ama 2006'ninkiler bu linkte:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2006.html

fenerbahce 89., besiktas 56. sirada. tur atladiginiz icin 30 basamak yukseldiginizi hic zannetmiyorum. bizde 30 basamak dusmemisizdir herhalde.

isterseniz o yuzden fenerbahceliler avrupa basarisindan bahsetmesinler.

Bu sene Seri B'ye düştüğünden dolayı hiçbir Avrupa maçı yapmayan Juventus'un 5. olduğu bir sıralamaya güvenmem mümkün değil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Neyse arkadaşlar bizim burada tartışmamız boş en iyi cevabı sahada futbolcular verecektir
    So what?
    Saike

IFFHS'nin (1st April 2006 - 30th March 2007) tarihleri için duyurduğu bir sıralama var.

28. (20.) Fenerbahçe SK İstanbul Türkiye/3 180,5

69. (49.) Besiktas JK İstanbul Türkiye/3

Bu sene Seri B'ye düştüğünden dolayı hiçbir Avrupa maçı yapmayan Juventus'un 5. olduğu bir sıralamaya güvenmem mümkün değil
    2007 sıralamasında;
    12 Juventus Ita 29.2560 12.9285 23.6200 23.0675 3.7005 92.572

ben hala uyanamamisim. o sitenin sag ust kosesinde 2007'ye link var-mis.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2007.html

bjk fb'nin hala 15 takim ustunde.

IFFHS'nin (1st April 2006 - 30th March 2007) tarihleri için duyurduğu bir sıralama var.

28. (20.) Fenerbahçe SK İstanbul Türkiye/3 180,5

69. (49.) Besiktas JK İstanbul Türkiye/3
    resmi liste UEFA'nin yayinladigidir. gerisi hikaye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Allah aşkına yapmayın bırakın konunun başlığına bakın yazdığınız mesajlara bakın
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beşiktaş kötü oynamış kazanmış bu önemli değil önemli olan 3 puan'ı alması ve Liderle arasındaki puan farkının açılmaması beşiktalılar için önemli olan da bu sanırım

Beşiktaş'ı tebrik edelim Gerisi boş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Burak abi valla helal olsun. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istememesi lazım normalde ama o güzel futbol oynayanın, hakedenin şampiyon olmasını istiyor, FB olsun diyor, valla tebrikler.

Ben de açıkçası GS'nin şampiyon olmasını isterim. Şimdi FB'nin şampiyon olamayacağını bilsem GS olsun derim, çünkü hakediyorlar. BJK umarım ilk 2'ye giremez. Neden diye soracak olursanız, bu futbolla Avrupa'da iş yapamaz, ŞL'de iş yapamaz. GS ilk 2'ye girer umarım da ŞL'ye gider, bizi en iyi şekilde temsil eder.

Ben BJK ile çekişeceğime GS ile çekişmek isterdim.
    Bizim 2 yabanci kontenjanimiz bos bari, 2 adam gibi transfer yapariz ve en azindan basarili oluruz. FB sanki Avrupa'da son yillarda cok basarili da onlar gitsin. Unutma ki BJK'nin 2003 senesinde ulastigi noktaya hala bir takim cikamadi o gunden beri, dikkatinizi cekerim....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bizim 2 yabanci kontenjanimiz bos bari, 2 adam gibi transfer yapariz ve en azindan basarili oluruz. FB sanki Avrupa'da son yillarda cok basarili da onlar gitsin. Unutma ki BJK'nin 2003 senesinde ulastigi noktaya hala bir takim cikamadi o gunden beri, dikkatinizi cekerim....
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Beşiktaş kötü oynamış kazanmış bu önemli değil önemli olan 3 puan'ı alması ve Liderle arasındaki puan farkının açılmaması beşiktalılar için önemli olan da bu sanırım

Beşiktaş'ı tebrik edelim Gerisi boş.
    Hep nedense kötü yorumları görüyorsun ben ortamı yumuşatmak için ne diyorum sen iyice germeye çalışıyorsun yapmayın böyle arkadaşlar biraz Objektif olalım.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    ah o yuzuncu yil kadrosu ahhhh.

25. Default

Delgado'dan Fahri'ye teşekkür
    Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 1-0 yendiği maçta takımı adına tek golü atan Arjantinli Delgado, maç öncesi gol atacağını söyleyerek kendisini motive eden takım arkadaşı Fahri'ye teşekkür etti.

Delgado, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Fahri'nin, Antalyaspor maçı öncesi kendisine gol atacağını söylediğini bildirdi.

Arjantinli oyuncu, dünkü maç öncesi gol atması halinde bu sevinci Fahri ile paylaşmayı planladığını belirterek, ''Gol atarsam Fahri'ye giderim diye düşünmüştüm, ama o anki sevinçten bunu unuttum'' dedi.

Delgado, maç öncesi Fahri ile yaptığı sohbette takım arkadaşının kendisine, ''Matias, bugün çok güzel ve bizim için çok değerli bir gol atacaksın'' dediğini aktararak, şunları kaydetti:

''Fahri'nin bu sözleri beni çok motive etti. Ben de gol atarsam Fahri'ye gidip sevincimi onunla paylaşacağım diye plan yapmıştım. Ancak yaşadığım büyük sevinç sırasında bunu unuttum. Daha sonra aklıma gelince de o sevinç ortamında kendisini göremedim. Buradan kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da beni motive edecek öngörülerini bekliyorum.''

Şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, ''Zorlu geçen şampiyonluk yarışında Antalyaspor gibi zorlu bir engeli daha aşarak şampiyonluğa olan inancımızı tekrar gösterdik. Şu anda camia, taraftar ve takım olarak bir bütün halinde hedefe kilitlenmiş durumdayız. İnanıyorum ki sezon sonunda da mutlu sona ulaşan taraf biz olacağız'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şampiyon Beşiktaşım ...

G E L ! Y O R U Z

Açın gözlerinizi bakmayın şaşı
    Alayınız gelse yıkamaz BEŞİKTAŞI !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesajlarınızı yazarken daha dikkatli olalım.Lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

satildiniz demeleeri cok kotu oldu kiniyorum besiktas taraftarini baktilar antalya iyi oynadi hemen satildiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    satildiniz demeleeri cok kotu oldu kiniyorum besiktas taraftarini baktilar antalya iyi oynadi hemen satildiniz
    Kim satılıyor anlamadım
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Murat Sahin'e ve tum takima helal olsun.
    Kotu oyun ama alinan 3 puan var,olsun simdilik boyle idare edecegiz.
    Kimse kimseye simdiden o Avrupaya gitsin bu bir sey yapamaz demesin o hic belli olmaz.Boyle konusanlarin takimlarinin Avrupadaki maclari da ortada.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri