Maçın tamamını izledim çom mutluyum finale çıktığımız için

Maça gelecek olursak ilk yarıda hiçde ezilmedik bizimde pozisyonlarımız vardı ilk yarı karşılıklı ataklarla geçti ikinci yarı kabul etmek gerek Fb çok iyi oynadı ve bir çok pozisyon buldu o anlarda Fb li oyuncuların beceriksizliği ve Runje faktörü ortaya çıktı maçın uzatmalara gitmesi iyi oldu çünkü bir toparlanma şansımız oldu açıkcası ilk yarı bitince tahmin ediyordum Fb nin şaha kalkacağını umudum fazla gol yemeden en az hasarla kapamaktı ve öylede oldu uzatmalarda yine karşılıklı oyun ve Nobre'nin golü daha sonrasında maç koptu zaten bir gol daha bulup galip gelmeyi isterdim açıkcası bunuda yapabilirdik ama olmadı bobo direğe takıldı

Hakemede değinmek gerekiyor maçın kontrolünü kaybetti ve olan oldu ayrıca hakemden şikayetçi olan arkadaşlarımız unutmayınki sadece sizin hakkınız yenmedi buz gibi gol olan Baki'nin pozisyonu gol sayılmadı o gol sayılsaydı maç çok değişik olurdu daha bir kaç tane daha var ama neyse bunları konuşmak boş biz kaybetseydik bunlardan bahsedecektik ama sonuçta maçın skoru değişmiyor

Bizim takımda Runje ve Baki göze çarpan isimlerdi Baki görevini iyi yaptı ve Tuncay'ı iyi durdurdu Runje ise çok iyi yer tuttu ve gol yememize engel oldu bu arada Tümer'in gol güzeldi çok iyi göğüs kontrol müthiş bir vuruş

Sonuç olarak çok mutluyuz ezeli rakibimizi 100.yılında Kupada safdışı bıraktık

Ayrıca değinmek istediğim bir nokta Bjk ile ilgili bu sezon iki kupayıda alabiliriz ama bu Tigana gitsin yerine takımı iyi tanıyan Ertuğrul hoca gelsin bunu çok istiyorum

Son bir şey daha futbolda şans faktörü çok önemlidir ve şans bu sene bizim yanımızda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Fenerbahçe'nin sahasının kapatılması gerekiyor 52 saniyeden daha fazla küfür edildi