1 ile 30 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.
    iyide burda zaten şirket yönetmekten bahsedilmiyor .. ali koç a futbol hakkında cvp veriyor ... galiba o konudada ulusoydan yetkilisi yok ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tek kale futbol dersi veren takımımı tebrik ediyorum.Tümer'i attığı muhteşem golden dolayı çok ayrı bir yere koymak gerekir. Futbol bu olmayınca olmuyor şanssızlık mı desek beceriksizlik mi desek 8-9 tane %100 lük gol pozisyonu kaçırırsan adam gelir bir yan toptan golü bulur.Futbol atamayana atarlar bu kadar basit.Baştan sona kadar takımı destekleyen taraftar yine muhteşemdi.
    Baki bence futbolu bıraksın güreşçi falan olsun. Baki'nin 6 sarı kart hakkı olsa yine kırmızı görmeliydi. Attığı tekme zaten direkt kırmızı kart hakem görmemiş olabilir orası ayrı ama her pozisyonda Tuncay'ı biçti ya faul yaptı ya çalım yedi. Ayrıca çıkan olaylarda ortalığı yatıştırmaya çalışan Tümer'i de iterek olayların büyümesine sebep verdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Baki bence futbolu bıraksın güreşçi falan olsun. Baki'nin 6 sarı kart hakkı olsa yine kırmızı görmeliydi. Attığı tekme zaten direkt kırmızı kart hakem görmemiş olabilir orası ayrı ama her pozisyonda Tuncay'ı biçti ya faul yaptı ya çalım yedi. Ayrıca çıkan olaylarda ortalığı yatıştırmaya çalışan Tümer'i de iterek olayların büyümesine sebep verdi.
    tümer'i bilerek itti tümer genel olarak agresif yapısıyla bilindiği için ona kart göstertmek istedi.ben bu hakemide gördükten sonra şampiyon olabileceğimize inanmıyorum.takımımız iyi oynadı ancak o golleri atmalılardı.bu kadar atamazlarsa karşı rakip elbet atacak 1 tane unutmadan ekleyeyim gazetelerde görmediğim bi pozisyon ümit'in ofsayt pozisyonu ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok ve içerde 2 fb'li bomboştu yani %100 gol şansı ancak hakem ofsayt verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    unutmadan ekleyeyim gazetelerde görmediğim bi pozisyon ümit'in ofsayt pozisyonu ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok ve içerde 2 fb'li bomboştu yani %100 gol şansı ancak hakem ofsayt verdi
    bence o pozisyon kesin deil yuzde yuz de deil lig tv de seyrettim ben cizgi cektiler ayni gibi ama umitin kollari onde gibi... ondan daha net bizim ofsayt olmayan pozisyona ofsayt verdi...

Mesaj Yetkileri