Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.
Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.
Tek kale futbol dersi veren takımımı tebrik ediyorum.Tümer'i attığı muhteşem golden dolayı çok ayrı bir yere koymak gerekir. Futbol bu olmayınca olmuyor şanssızlık mı desek beceriksizlik mi desek 8-9 tane %100 lük gol pozisyonu kaçırırsan adam gelir bir yan toptan golü bulur.Futbol atamayana atarlar bu kadar basit.Baştan sona kadar takımı destekleyen taraftar yine muhteşemdi.
Baki bence futbolu bıraksın güreşçi falan olsun. Baki'nin 6 sarı kart hakkı olsa yine kırmızı görmeliydi. Attığı tekme zaten direkt kırmızı kart hakem görmemiş olabilir orası ayrı ama her pozisyonda Tuncay'ı biçti ya faul yaptı ya çalım yedi. Ayrıca çıkan olaylarda ortalığı yatıştırmaya çalışan Tümer'i de iterek olayların büyümesine sebep verdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
tümer'i bilerek itti tümer genel olarak agresif yapısıyla bilindiği için ona kart göstertmek istedi.ben bu hakemide gördükten sonra şampiyon olabileceğimize inanmıyorum.takımımız iyi oynadı ancak o golleri atmalılardı.bu kadar atamazlarsa karşı rakip elbet atacak 1 tane unutmadan ekleyeyim gazetelerde görmediğim bi pozisyon ümit'in ofsayt pozisyonu ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok ve içerde 2 fb'li bomboştu yani %100 gol şansı ancak hakem ofsayt verdi