Quote Originally Posted by mertcan099 View Post
valla ben oyunu ilk kez yükledim yeni yamanızı yükledim fakat 1 versiyondaki bazı türkçe cümleler ingilizce gözüküyor sorun ne olabilir ben yamada olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadım
Oyuna başlamadan önce Türkçe Paneldeki Ayarlar bölümünden Tamponlanmış verileri temizle seçeneğini işaretleyip sağ üst bölümdeki buton ile kaydet. Oyunu tekrar başlat. Yine sorun oluyorsa "C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" içerisindeki "Cache" klasörünü sil.

Quote Originally Posted by uğurcan15 View Post
bende yamayı güncelleştirip indirdim kayıtlı oyunumu açtığımda bir hata veriyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyip oyunu kapıyor sorun ne olabilir?
Yamamız kayıtlı oyunlara uyumlu, sorun çıktıysa yeni bir oyun açmanı öneririm.

Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
beyler 7.02. versiyonu na sabihim türkce editörüde kurdum fakat editorum gitti. açamıyorum. editorüm msdos moduna dönüştü bilen varmı acaba sorunun nasıl çözüleceğini?
Oyunu kaldırıp kurulu olan klasörü elle silip ardından aşağıdaki adımları da izlersen düzelir.

* Başlat >> Çalıştır buradan regedit yaz ve çıkan ekranda HKEY_CURRENT_USER >> Software >> Sports InteractiveLtd klasörünü sil.
* Oyunu tekrar kur. Ve son versiyona yükselt.
Not: Edtörü kurmadan önce yedeğini anlmanı öneririm

Quote Originally Posted by MAKARINAYES View Post
Ya ilk yarım saat bişi yok sonra bilmem ne memory falan bişiler dio v2.0 da v2.1 de hatalı ilk çıkanda takım raporları spiker ingilizce off lütfen bu hatalar düzelsin içimiz rahat oynayalım
v2.1 de hata bulunmuyor. Oyun büyük oranda Türkçe. Sorun oyununun c.rack veya yardımcı programlarla çalıştırılmasından kaynaklanıyor ve buna teknik desteğimiz bulunmuyor