Hakettiğini aldı? Önder neyi haketti acaba? Orada Arda da vardı, ya Arda'nın kafasına gelse, sakatlansa ne olacak? O sular ona da geldi, Arda neyi hakediyor da o suları yiyor veya Orhan veya Cihan?
Bir Kadıköy'dür tutturmuşsunuz, orada yapılanlar doğru demedim hiçbir zaman ve oradaki olaylara da aynı tepkiyi gösterdim. Ama dün gece yapılanlar kat kat fazlaydı. Maç durdu daha ne olsun?
Ben GS'li arkadaşlardan yapılanlar çok çirkin, keşke yapılmasaydı, Galatasaray'a yakışmadı ve maçı kaybetmemizi sağladı, kısacasaı Galatasaray'a zarar verdi gibi yorumlar beklerken yok önceden orda şu olmuştu, yok hakettiler...
Kadıköy'de atılanlar Gerets'e, Mondragon'a isabet etmişti, bu maçta sahada bir sürü taş vardı, kırılmış koltuklar, isabet etmeyince olay sayılmıyor mu? O taşın birisi gelse insanı sakat bırakır, kırık koltuk bir yerlerini kesebilir, ama isabet etmedi o zaman önemli değil mi diyeceğiz?
Şimdi ben çıkıp seneye görürsünüz, bu yapılanların hesabı sorulacak, bekleyin, intikam alınacak gibi şeyler yazıp, önümüzdeki sene oynanacak maç için organizasyonlara girsem, o maçta içeriye her türlü zarar verecek madde sokup maçta bir güzel bunları atsam iyi mi olacak?
Sizin yaptığınıza karşı gibi savunmaya geçmek siz de bize karşı yapabilirsiniz demek bir anlamda.
İnşallah Fenerbahçe taraftarı önümüzdeki sezon oynanacak maç için bu maçta yapılan organizasyonlar yapmaz, bu şekilde kin besleyip maçı beklemez, insanlıktan çıkıp bu tür hareketler yapmaz. Adamlığı, insanlığı, taraftarlığı o maçta herkese gösterir. Sen yaptın ben de yaparımla bu işler son bulmaz. İnşallah bu işlerin düzelmesi için de Fenerbahçe taraftarı birşeyler yapar ve bu olaylara bırakın karşılık vermeyi, en ufak bir zarar vermeyi düşünmez ve dün o kendini insan sanan taraftarlarda utanma duygusu varsa utanmalarını sağlar. İnşallah diyorum ama durup düşününce sadece hayalden öteye gidemeyecek bir düşünce olduğunu anlıyorum, inşallah hayallerle kalmaz, yanılırım da bu şiddet biter.
Konuya gelirsek, sen yaptın, yok önce sen yaptın, yok yok sen gibi tartışmalarla sürecekse hiç açık kalmasın. Konuyu açıyorum, tartışma devam ederse konu bir daha açılmamak üzere kapanır ve tartışmayı sürdürenler cezalandırılır, bilginize...