Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 136 sonuç

Konu: Euro 08 C Grubu | Bosna Hersek - Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Açıkcası Emre abi ben en başından beri pek fazla güvenmiyordum.Çünkü futbolun değiştiğini bildiği halde ona göre değiştirmiyor kendisini.
    Haklısın Oğulcan Fatih Terim'de bir sabit fikirlilik oluşmuş sanki bunlardan başkasıyla olmaz demeye başlamış sanki.Oysaki Galatasaray'a UEFA Kupasını getiren Fatih Terim'in böyle saplantılarının olduğunu hiç görmedik.2. gelişler yaramıyor Fatih Terim'e buradan bunuda çıkarabiliriz.Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldı sanırım Milli takımdan da böyle giderse acil önlemler almazsa ayrılmak zorunda kalacak.

Güzel yazmışsın ama bi yerde bişey sormak istiyorum yukarda yazım Yıldıray ile ilgili düşüncelerimi.Bence maçta ilk 11 oynamalıydı neden düşünmediğini merak ettim?
    Yildiray sakatliktan cikmis bir futbolcu.Gökdeniz ise süper ligin asist krali.Fatih Terim Yildiray´in orada sakatliktan yeni cikmis olmasinin verdigi dezavantajla yeterli katkiyi saglayamayacagini düsünmüstür.Gökdeniz ise Trabzon´da harikalar yaratti.Asist krali oldu ligde.Ayrica topu iyi kullanan bir isim.Ama ne yazikki Gökdeniz tam bir hayal kirikligiydi.Ana bir sorunumuz daha vardi,Yildiray´dan önce.Oyunda onlarin kontra-ataklarini kesecek tek oyuncumuz Aurelio´ydu ve o tek basina yetersiz kaliyordu,sari kartida erkenden gördügü icin yeterli presi yapamiyordu.Fatih Terim bu yüzden Hüseyin´i oyuna alarak onlarin bu ataklarini önlemeyi denedi.Ilk önce oyunda kontrolü yeniden elimize almamiz gerekirdi.Nitekim ikinci yariya daha iyi basladik,Arda´nin yakaladigi pozisyonlar vardi.Ama kaleciyi gecemedik.Arda sakatliktan yeni cikmis olmasindan dolayi ve Bosnak futbolcularin sert oynamasindan dolayi Fatih Hoca onu riske etmeyip Yildiray´i oyuna aldi.Nitekim cikardigi futbolcu da yerindeydi.Sabri iyice sinirli,kontrolsüz oynamaya baslamisti.Tam zamaninda cikardi onu.Yildiray oyuna girdikten sonra takimimiz cok iyi oynadi,pozisyonlar bulduk ama bunlarda karsi takimin defansini ve kalecisini gecemedik ne yazikki.Ümit Karan degisikligi de yerindeydi,oyunda üstünlügümüzü saglamistik ve Ümit Karan biri golcü bir isimden gol bulabilirdik ama olmadi.Gereksiz top kayiplari yaptik ve hic olmazsa 1 puan alacagimiz yerde Rüstü´nün hatali cikisi sonrasinda rakip oyuncuya carpan top gol oldu ve yenildik.

Bence Fatih Terim iyi degisiklikler yapti,ama oyunculari maca iyi motive edememis.Eger macta biraz daha istekli olsaydik bu maci alirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Yenerken iyide şimdimi kötü oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Yenerken iyide şimdimi kötü oldu
    Eğer banaysa söylediğin asla öyle değil.Ben ne yendiğinde Fatih Terim süperdir dedim nede şimdi kötüdür diyorum ancak çok fazla hata yapmaya başladı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Haklısın Oğulcan Fatih Terim'de bir sabit fikirlilik oluşmuş sanki bunlardan başkasıyla olmaz demeye başlamış sanki.Oysaki Galatasaray'a UEFA Kupasını getiren Fatih Terim'in böyle saplantılarının olduğunu hiç görmedik.2. gelişler yaramıyor Fatih Terim'e buradan bunuda çıkarabiliriz.Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldı sanırım Milli takımdan da böyle giderse acil önlemler almazsa ayrılmak zorunda kalacak.
    Bencede ayrılmak zorunda kalacak çünkü federasyon kovacak kadar cesur değil.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yildiray sakatliktan cikmis bir futbolcu.Gökdeniz ise süper ligin asist krali.Fatih Terim Yildiray´in orada sakatliktan yeni cikmis olmasinin verdigi dezavantajla yeterli katkiyi saglayamayacagini düsünmüstür.Gökdeniz ise Trabzon´da harikalar yaratti.Asist krali oldu ligde.Ayrica topu iyi kullanan bir isim.Ama ne yazikki Gökdeniz tam bir hayal kirikligiydi.Ana bir sorunumuz daha vardi,Yildiray´dan önce.Oyunda onlarin kontra-ataklarini kesecek tek oyuncumuz Aurelio´ydu ve o tek basina yetersiz kaliyordu,sari kartida erkenden gördügü icin yeterli presi yapamiyordu.Fatih Terim bu yüzden Hüseyin´i oyuna alarak onlarin bu ataklarini önlemeyi denedi.Ilk önce oyunda kontrolü yeniden elimize almamiz gerekirdi.Nitekim ikinci yariya daha iyi basladik,Arda´nin yakaladigi pozisyonlar vardi.Ama kaleciyi gecemedik.Arda sakatliktan yeni cikmis olmasindan dolayi ve Bosnak futbolcularin sert oynamasindan dolayi Fatih Hoca onu riske etmeyip Yildiray´i oyuna aldi.Nitekim cikardigi futbolcu da yerindeydi.Sabri iyice sinirli,kontrolsüz oynamaya baslamisti.Tam zamaninda cikardi onu.Yildiray oyuna girdikten sonra takimimiz cok iyi oynadi,pozisyonlar bulduk ama bunlarda karsi takimin defansini ve kalecisini gecemedik ne yazikki.Ümit Karan degisikligi de yerindeydi,oyunda üstünlügümüzü saglamistik ve Ümit Karan biri golcü bir isimden gol bulabilirdik ama olmadi.Gereksiz top kayiplari yaptik ve hic olmazsa 1 puan alacagimiz yerde Rüstü´nün hatali cikisi sonrasinda rakip oyuncuya carpan top gol oldu ve yenildik.

Bence Fatih Terim iyi degisiklikler yapti,ama oyunculari maca iyi motive edememis.Eger macta biraz daha istekli olsaydik bu maci alirdik.
    Dediklerin çok doğru ama bazı yerlerde kendisiyle çelişiyor.Mesela Yıldıray'ın baştan oynatılmaması çok doğru dediğin sebebten dolayı ama oyuna girince oyuna hareket geldi.Ve Fatih Terim bu adamı antremanda seyrediyor.Yani durumunu biliyor.Kondisyondan dolayı oynatmamış olabilir.

Diyorsun ki sakatlıktan çıktı.Peki Rüştü nerden çıktı?Yada Arda?Arda'nın kondisyonu Türkiye Ligine göre yani kısıtlı.Ama Yıldıray'ın öyle değil.

Ayrıca dedinki Gökdeniz ligin asist kralı.Oynatmak için mükemmel bir sebeb.Bir şey daha ben onu Yıldıray'ın yerine oynuyor diye düşünmedim.Ümit Karan'da bu ligin en çok atan Türk oyuncusu arkadaşım.Yani senin dediğin gibi bir dayanağı var neden oynatılmıyor?Sakat mı?Değil!Formsuz mu?değil.

Sabri diyelim birazda.Burda konuşmuştuk milli takımda daha iyi diye.Sebeblerini de söylemiştik.Hamitle iyi anlaşıyorlar diye ama bugün gördükki o da çok iyi değildi.Mehmet Topuz sakat mı?Değilse neden yok merak ediyorum gerçekten.

Rüştü ise 6 aydır oynamıyor.Bunu 3.kez yazıyorum.En iyi kaleci oynayan kalecidir.Rüştü'de bu açık gerçekten fazlaydı ve yerine oynayacakları tedirgin edecek kadar baskılı bir ortam yada rakip yoktu.

Yanyana hiç oynamamış bir defans hattı vardı sahada ve olağan kademe hataları yaptılar.

Umarım Ders Alırız.
    Teşekkürler okuduysan..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Eğer banaysa söylediğin asla öyle değil.Ben ne yendiğinde Fatih Terim süperdir dedim nede şimdi kötüdür diyorum ancak çok fazla hata yapmaya başladı bana göre.
    Bence bu durumda önemli olan hatalarının farkında olmasıdır.Ve çözümler yaratmasıdır.Şimdi Brezilya karşısında bir hazırlık maçında güzel oynarız yada rakip çok hırslı olmaz bu sayede basın yine üstünü örter bu yanlışların.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hakan Şükür gibi, Rüştü gibi ve Arda Turan gibi formsuz oyuncuları ilk 11de oynatırsan olacağı budur.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sakatliktan yeni cikmis, hazir olmayan Rüstü'yü oynatirsan olacagi buydu..

Bencede ayrılmak zorunda kalacak çünkü federasyon kovacak kadar cesur değil.

Dediklerin çok doğru ama bazı yerlerde kendisiyle çelişiyor.Mesela Yıldıray'ın baştan oynatılmaması çok doğru dediğin sebebten dolayı ama oyuna girince oyuna hareket geldi.Ve Fatih Terim bu adamı antremanda seyrediyor.Yani durumunu biliyor.Kondisyondan dolayı oynatmamış olabilir.

Diyorsun ki sakatlıktan çıktı.Peki Rüştü nerden çıktı?Yada Arda?Arda'nın kondisyonu Türkiye Ligine göre yani kısıtlı.Ama Yıldıray'ın öyle değil.

Ayrıca dedinki Gökdeniz ligin asist kralı.Oynatmak için mükemmel bir sebeb.Bir şey daha ben onu Yıldıray'ın yerine oynuyor diye düşünmedim.Ümit Karan'da bu ligin en çok atan Türk oyuncusu arkadaşım.Yani senin dediğin gibi bir dayanağı var neden oynatılmıyor?Sakat mı?Değil!Formsuz mu?değil.

Sabri diyelim birazda.Burda konuşmuştuk milli takımda daha iyi diye.Sebeblerini de söylemiştik.Hamitle iyi anlaşıyorlar diye ama bugün gördükki o da çok iyi değildi.Mehmet Topuz sakat mı?Değilse neden yok merak ediyorum gerçekten.

Rüştü ise 6 aydır oynamıyor.Bunu 3.kez yazıyorum.En iyi kaleci oynayan kalecidir.Rüştü'de bu açık gerçekten fazlaydı ve yerine oynayacakları tedirgin edecek kadar baskılı bir ortam yada rakip yoktu.

Yanyana hiç oynamamış bir defans hattı vardı sahada ve olağan kademe hataları yaptılar.

Umarım Ders Alırız.
    Teşekkürler okuduysan..

Ilk önce ben yapilan her yorumu okudugumu belirteyim.

Mevzuya dönersek;

Fatih Terim Rüstü´yü tecrübesi nedeniyle oynatmistir.Ama onun sakatliktan ciktigini,mac oynamadigini neden göz önüne almadi,anlamis degilim.Formda bir Serkan ne kadar da tecrübesiz olsa dahi kalede mutlaka oynamaliydi.Fatih Terim´in burada hatasi vardi.Umarim ders cikarmistir buradan.

Gelelim Arda konusuna.Arda Türkiye´nin en yetenekli futbolcusudur,bunu kimse inkar edemez.Sakat sakat ciktigi Fb macinda golünü de atmistir ve Milli takim da oynadigi maclarda basarili olmustur.Fatih Terim´in ona özel bir ilgisi var.Onun gibi cok yetenekli bir futbolcuyu bu yasinda Milli takimda oynatarak ilerde Dünya futboluna damga vurmasini istiyor.Arda oynadigi formanin hakkini veren bir isim.Topu ayaginda kullanabilen en iyi isim Milli takimda.Ve bu isimden yararlanmak istedi.Zaman zaman yararlandi da.Oyundan da tam zamaninda cikardi,eger cikarmasaydi sakatlik yasayabilirdi Arda.Bosnaklilar cok sert oynamaya baslamisti.Arda´nin da malum sakatlik problemi var.Onun yerine kimse oynayamazdi.Tuncay amcde daha basarili bir futbolcu.Eger Tuncay´dan en iyi verimi almak istersek bu amc de olmali.

Fatih Terim´in Ümit Karan hakkinda bir takintisi oldugu dogru.Oynatmiyor.Nedenini bilen yok!Bu konuda ne yazikki Fatih Terim sucludur.Ligimizin en cok gol atan Türk futbolcusunu mutlaka ilk 11de oynatmaliydi.

Mehmet Topuz sakatliktan dolayi milli takim kadrosundan cikartilmisti.

Sabri gene söylüyorum,Hamit ile iyi anlasiyor.Golünü de atti,cok pres yapti.Ama o da kontrolsüz oynadi.Mehmet Topuz sakatlaninca orada Sabri mecburen oynayacakti.

Bu stoperleri degistirmeliyiz.Yahu Servet´in bir düsüsü var,gülmekten yerlere yatacak cinsten.Az daha gol yiyorduk o pozisyonda.Hem Servet,hem Gökhan cok kademe hatalari yapan isimler.Yavas olduklari icin adam kaciran isimler.Sirf hava topuna hakimler diye oynatmak sacma!Iste bizim en cok aradigimiz Bülent Korkmaz gibi bir stoper.Keske elimizde onun gibi biri daha olsaydi!

Kesinlikle bu uyariyi milli takim yetkilileri almistir ve gerekli önlemler alinacaktir Fatih Terim tarafindan.Artik bu takimda mücadele etmeyen kisilerin yeri yok.

Biraz uzun oldu ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Malesef hiç beklemedim bir maçta yenildik... Kadro seçimleri yine eleştiriye açık... Sürekli en önemli viRajlarda kaybetmeye dvm ediyoruz... Umarım en kısa zamanda düzeliriz... Bide gol olan pozisyonda yemin ederim içime doğdu gol olacağı...
    Aynen Fıratcan.Dua ediyordum hep hadi kazanalım diye.Sonra korner kazandılar.Allah'ım yicez mi yoksa dedim.Ve yedik.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Rustu karar hatasi yapti, refleks hatasi degil. O topa ne akla hizmetse cikmaya karar verdi ve bosa cikti. Ikinci golde kapattigi koseden gol yerken reflekslerinin zayiflamis oldugu daha belirgindi.

Servet ilk golde yaptigi kosu sayesinde Hakan'a gol attirdi, sonra cok kotu bir kafa vurusu ile Bosna'ya gol hediye etti.

Ilk yenilen golde Gokhan Zan ofsayti bozdu ama golun nedeni akilli kosu ve pasti.

Tuncay Sabri;ye yaptigi asist disinda cok isteksiz gorundu. Defansa yardima gelmedi, ileride kosular yapacak alan bulamadi.

Arda macin ilk 15 dakikasinda iyiydi ama sonra o da dustu.

Gokdeniz her dripling yaptiginda Bosna duvarina carpti.

Sabri bildigimiz gibiydi. Tek fark golu atarken sogukkanliligini bu ozel gun icin koruyabilmis olmasi.

Sahada ciddi mucadele eden ve birseyler yapmaya calisan iki oyuncu vardi. Aurelio ve Hakan Sukur. Aylardir Hakan Sukur'u ilk defa bu kafar zinde gordum. Ozellikle Huseyin oyuna girdikten sonra Aurelio biraz daha yaratici bir rol aldi ancak yeterli olmadi.

Digerleri sahadamiydi, degilmiydi anlamadim bile..

Tabi bir de Umit Karan'in demi-vole'si var hic gerek olmadigi halde vuruluan ve bir ust kalede doksana giden..

Herkes okusun.Burda herşey yazıyor.Tebrikler Ömer abi.Çok iyi yazmışsın yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ilk önce ben yapilan her yorumu okudugumu belirteyim.

Mevzuya dönersek;

Fatih Terim Rüstü´yü tecrübesi nedeniyle oynatmistir.Ama onun sakatliktan ciktigini,mac oynamadigini neden göz önüne almadi,anlamis degilim.Formda bir Serkan ne kadar da tecrübesiz olsa dahi kalede mutlaka oynamaliydi.Fatih Terim´in burada hatasi vardi.Umarim ders cikarmistir buradan.

Gelelim Arda konusuna.Arda Türkiye´nin en yetenekli futbolcusudur,bunu kimse inkar edemez.Sakat sakat ciktigi Fb macinda golünü de atmistir ve Milli takim da oynadigi maclarda basarili olmustur.Fatih Terim´in ona özel bir ilgisi var.Onun gibi cok yetenekli bir futbolcuyu bu yasinda Milli takimda oynatarak ilerde Dünya futboluna damga vurmasini istiyor.Arda oynadigi formanin hakkini veren bir isim.Topu ayaginda kullanabilen en iyi isim Milli takimda.Ve bu isimden yararlanmak istedi.Zaman zaman yararlandi da.Oyundan da tam zamaninda cikardi,eger cikarmasaydi sakatlik yasayabilirdi Arda.Bosnaklilar cok sert oynamaya baslamisti.Arda´nin da malum sakatlik problemi var.Onun yerine kimse oynayamazdi.Tuncay amcde daha basarili bir futbolcu.Eger Tuncay´dan en iyi verimi almak istersek bu amc de olmali.

Fatih Terim´in Ümit Karan hakkinda bir takintisi oldugu dogru.Oynatmiyor.Nedenini bilen yok!Bu konuda ne yazikki Fatih Terim sucludur.Ligimizin en cok gol atan Türk futbolcusunu mutlaka ilk 11de oynatmaliydi.

Mehmet Topuz sakatliktan dolayi milli takim kadrosundan cikartilmisti.

Sabri gene söylüyorum,Hamit ile iyi anlasiyor.Golünü de atti,cok pres yapti.Ama o da kontrolsüz oynadi.Mehmet Topuz sakatlaninca orada Sabri mecburen oynayacakti.

Bu stoperleri degistirmeliyiz.Yahu Servet´in bir düsüsü var,gülmekten yerlere yatacak cinsten.Az daha gol yiyorduk o pozisyonda.Hem Servet,hem Gökhan cok kademe hatalari yapan isimler.Yavas olduklari icin adam kaciran isimler.Sirf hava topuna hakimler diye oynatmak sacma!Iste bizim en cok aradigimiz Bülent Korkmaz gibi bir stoper.Keske elimizde onun gibi biri daha olsaydi!

Kesinlikle bu uyariyi milli takim yetkilileri almistir ve gerekli önlemler alinacaktir Fatih Terim tarafindan.Artik bu takimda mücadele etmeyen kisilerin yeri yok.

Biraz uzun oldu ama...
    Uzun olsun boşver okudum

Dönelim tekrar konuya:

Arda için bişey söylemiyorum ama bugün daha da iyi olabilirdi ancak markajlar onu engelledi.

Stoperler gerçekten evlere şenlik.İkiside ağır ve ilk müdahalelerde gerçekten başarısızlar.Bu durumda Fatih hocanın suçu yok çünkü takımlarımız genelde yabancı hakkını o bölgede kullanıyor.

Mehmet Topuz sakatmış.Senden öğrendim.Bence olmasada oynatmazdı çünkü Hamit-Sabri ikilisi iyi anlaşıyordu.

Tuncay'da ise sana katılmıyorum.Amc oynayacak adam ayağına hakim olmalı.Aralara pas atmalı gerektiğinde.Ama 2 li forvette biraz daha orta sahaya dönük oynamaktan bahsediyorsan amc diyerek o olabilir.Yoksa Ricardinho,Alex,Delgado,İliç,Yusuf,Tümer bunlara ve top kontrollerine baktıkça orda oynaması çok zor.

Dönelim tekrar konuya:

Mehmet Topuz sakatmış.Senden öğrendim.Bence olmasada oynatmazdı çünkü Hamit-Sabri ikilisi iyi anlaşıyordu.

Tuncay'da ise sana katılmıyorum.Amc oynayacak adam ayağına hakim olmalı.Aralara pas atmalı gerektiğinde.Ama 2 li forvette biraz daha orta sahaya dönük oynamaktan bahsediyorsan amc diyerek o olabilir.Yoksa Ricardinho,Alex,Delgado,İliç,Yusuf,Tümer bunlara ve top kontrollerine baktıkça orda oynaması çok zor.
    Mehmet Topuz orta sahanin ortasinda da oynayabilen bir futbolcu.Fatih Terim onu mutlaka oynatmali öbür maclarda.Bu sefer sakat oldugu icin oynamadi ama eger sakat olmasaydi bence o ikinci yarida oynayabilirdi.

Tuncay milli takimda hep amc olarak oynayan bir futbolcu.Süratli,adam gecebilen,paslasabilen bir futbolcu,forvette Hakan tek basina kaldimi da tehlikeyi sezip forvete gecip forveti ikiliyen bir futbolcu.Bugün Sabri´ye yaptigi asistte müthisti.Bence transfer haberleri onun kafasini karistirdi ve maca iyice motive olamadi.Eger maca iyi motive olabilseydi gene cikar golünü atardi,takima cok katki yapardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Peki Amc olsun hadi.Motivasyon burada biraz da Fatih hocanın işi bence.
    Alırsın elinden telefonunu konstre olacağın tek şey bu maç dersin sonra onu düşünürsün dersin yada bunu menejerine iletirsin,olur biter.Ayrıca Tuncay'ı alacak olan klupte bu maçtan sonra sanırım bir kez daha düşünecektir.

Mehmet Topuz Brezilya maçına yetişirmi bilmiyorum ama yetişirse görürüz oynatıp oynatmayacağını

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

1- Rüştü Reçber (Fenerbahçe)
    2- Tuncay Şanlı (Fenerbahçe)
    3- Mehmet Aurelio (Fenerbahçe)
    4- Serdar Kulbilge (Fenerbahçe)
    5- Hakan Şükür (Galatasaray A.Ş.)
    6- Ümit Karan (Galatasaray A.Ş.)
    7- Arda Turan (Galatasaray A.Ş.)
    8- Emre Aşık (Galatasaray A.Ş.)
    9- Sabri Sarıoğlu (Galatasaray A.Ş.)
    10- İbrahim Üzülmez (Beşiktaş A.Ş.)
    11- İbrahim Toraman (Beşiktaş A.Ş.)
    12- Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.)
    13- Hüseyin Çimşir (Trabzon A.Ş.)
    14- Gökdeniz Karadeniz (Trabzon A.Ş.)
    15- Umut Bulut (Trabzon A.Ş.)
    16- Volkan Yaman (Antalyaspor)
    17- Servet Çetin (Sivasspor)
    18- Orkun Usak (Kayseri Erciyesspor)
    19- Hakan Arıkan (Ankaraspor)
    20- Hamit Altıntop (Schalke 04)
    21- Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin)

işte size milli takım kadrosu arkadaslar hiç ugrasmaya gerek yok fatih terim takıntılı bi hocadır sadece güvendiği adamlara sans tanır bi kaç tane genc yetenekli formda oyuncuyu cagırır

bi şe hatırlatmak istiyorum terim basa gelirken biz nası hakan ünsalları karabükten bulup getirdiysek şimdide böle oyuncular katacagız demişti bi tane bile oyuncu görüyormusunz kadroda

su kadroda kaç tane amc oynayabilcek oyuncu var milli takıma gelen oyuncuların sakatlıgı bilinmiyomu milli takım doktorları ne işe yarıyo? yıldıraydan baska hani nerde ! tüm orta saha oyuncuları kendi takımlarında kanat oynuyor orta sahayı tek aurelio ya bırakmak tamamen yanlış ne bilim kadroda bi ceyhun-bilal-yusuf gibi bi adam olsa farklı olurdu stoperlerin formsuz olması normal forma savası verenler gökhan toraman servet ya bu emrenin ne işi var milli takımda sezon boyunca 6 7 maç oynadı bu adam madem kadroya genc hırslı bi stoper daha cagırsa mesela rizeden yasin-kayseriden ali-ankara dan ediz

bnm sadece demek istediğim sey su yenilmek değil futbol bu kötü oynarsın yenersin bazen sans yaver gitmez ii oynarsın yenilirsin göreve gelirken söledikleri ile yaptıkları bnce bagdasmıyo soruyorum size nerde hakan ünsallar ? yunan ve norvec maçlarında kaleciler bize puanları hediye etmeseydi su an grupta kacıncıydık ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Helal olsun sana arkadaşım.Dediklerine aynen katılıyorum.O maçlarda şans yanımızda olmasaydı şu an 4. durumdaydık ama işte Fatih şansı diyelim biz ona.

Fatih Terim'le olmaz, böyle saçma bir kadroyu ben bile çıkarmazdım.

Rüştü neden oynadı anlamadım. En son Rüştü İtalya maçında oynadı, o gün bugündür bir tane maçta bile forma giymedi sakatlığından dolayı ve doğal olarak da formsuz. Yani böyle saçma bir seçim olamaz. Başka kaleci mi kalmadı Türkiye'de? Orkun, Serdar, Volkan, Hakan, Serkan, Özden gibi yetenekli kaleciler varken...

Hakan Şükür'de neden ısrar ediliyor anlamıyorum, kulübede Ümit Karan gibi bir golcü otururken?

Sabri mecburiyetten oynadı, Topuz'u tercih ederdim ben olsaydım fakat maalesef Topuz sakatlanmıştı.

Servet'in bir kez daha futbolcu olmadığını anladık. Yediğimiz golde yaptığı asistle baya hakaret yedi bizden. Seneye Galatasaray'da forma giyecek, Galatasaraylı arkadaşlara şimdiden Allah sabır versin.

Yunanistan ve Norveç maçlarında arkadaşlarıma katılıyorum. Kalecilerin hediyesiyle 4 puanı aldık. Euro 2008'e katılamayız böyle gidersek, yine sonumuz hüsran olmasın.

Ersun Yanal başta olsa hemen basın istifa istifa diye bağırırdı, Ersun Yanal'ı eleştirirdi, bakalım yarın basın ne yapacak, kimi eleştirecek, hiç sanmıyorum Terim'i eleştireceklerini. Zamanında Yanal'a yapılmadık kalmamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Helal olsun sana arkadaşım.Dediklerine aynen katılıyorum.O maçlarda şans yanımızda olmasaydı şu an 4. durumdaydık ama işte Fatih şansı diyelim biz ona.
    Sagol JunkChorn daha fazla bi şe sölemeye gerek yok sanırsam

yendiğimiz zaman göklere çıkarın, yenildiğimiz zaman yerin dibine sokun.. hakan 4 gol atınca kral, rüştü süper oynayınca panter ama 1 maç kaybedince bunlar niye oynar, fatih hoca niye bu takımda..

kaybettiğimiz bence iyi oldu.. asıl şimdi aklımız başımıza geldi. akıllandık biraz..

Fatih Terim'i ben hiçbir zaman göklere çıkarmadım, kendi adıma konuşuyorum. Aynı şekilde Hakan Şükür'ü de, Rüştü'yü de...

Bunları yapan bizim kaliteli basınımızdan başkası değildir, yarın bakalım neler yazacaklar?

Kral 4 gol atınca "Kral istedi böyle oldu" manşeti atanlar bakalım yarın ne yazackalar?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bende hiç bir zaman Fatih Terim'i göklere çıkarmadım,iyi teknik adam demedim.
    Yarın bende merak ediyorum basın ne diyecek bu duruma..Köşe yazarları kime çatacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    yendiğimiz zaman göklere çıkarın, yenildiğimiz zaman yerin dibine sokun.. hakan 4 gol atınca kral, rüştü süper oynayınca panter ama 1 maç kaybedince bunlar niye oynar, fatih hoca niye bu takımda..

kaybettiğimiz bence iyi oldu.. asıl şimdi aklımız başımıza geldi. akıllandık biraz..
    ben zaten üzerime alınmadım bnm yazdıklarımı dikkatli okursanız niye hakan sükür ,rüştü bizi yaktı demedim sadece göreve gelirken söledikleri ile yaptıkları bagdasmıyo yine sölüyorum kaleci hataları olmasa su an cok daha kötü durumdaydık rüştünün yaptıgı hata niko ile myhre ile kıyaslanırsa hata bile değil

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İşte onları engellemek sayın Fatih'in elindeydi ama işte yapamadı maalesef.2 maçtır iyi olmadığımızı görmedi.Ondan öncekileri söylemiyorum çünkü o maçlarda rakip kıyaslanacak kadar iyi değildi dolasıyla susmak zoruda kalıyorduk.

bende zaten şuna şuna söyledim demedim deseydim alıntı yapardım.. ortaya attım..

neyse yenildik. bu maçtan alacağımız çok büyük bir ders var. Fatih hocaya ben güveniyorum bunun altından kalkarız biz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tabiki kalkacağız Eray abi öyle yada böyle ama bu sadece bu maç için olan birşey değildi.Ders alcaktı madem kazandığı maçta alsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Bosna'ya tebrikler bu maçta bana göre yenilmememizin sebepleri:
    1-)Bosna takımının yeni bir kadro ile sahaya çıkması ve Fatih Terim'in karşı takımın oyununu çözememesi
    2-)Bizim takımda 1-2 kişi hariç diğerlerinin oynamaması yada oynattırılmaması(inanılmaz tıkadılar oyunu)
    3-)Bosna'nın hırsı ve akıllıca oyunumuzu bozup hatalarımızdan gol bulmaları
    4-)Bizim takımda sakatlıklar ve yanlış oyuncu seçimleri
    olarak sıralayabiliriz

Ama ne olursa olsun bu maçı kazanmalıydık olmadı sağlık olsun önümüzdeki maçları daha ciddiye alıp kazanarak Avrupa Şampiyonasına katılırız inşallah
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok kotu oldu buyuk ajantajimiz.Suanda Dezavantaj gibi oldu.Carsamba gunu Favoriler kucuk takimlarla oynucak bay gectigimiz bu haftada zor ama ins. bizim adimiza iyi bir sonuc cikar.Norvec ve Bosna Yenerse Bosna Ustumuze Cikicak mac fazlasiyla

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

sonunda olan oldu şans her zaman yanımızda olmaz zaten grubumuzda 3 maçı şansla almıştık.Fatih terimindede böyle takıntılar olduğu sürece şans olmayınca maç alamyız biz.kadroya baktığımızda rüştü 6.5 aydır yok neden oynatıyosun sen be adam kendi takımında oynamamış adamı.ilk oynamaya milli takımda başlıyor oynamaya böyle birşey varmı ya ülkesindeki takım oynatmıyor terim milli takımda oynatıyor.Servet desen kendini yine gösterdi.İbrahim üzülmez desen volkan yamanın neyi varda oynatmıyorsun en yiy solbek bence volkan yaman aslanlar gibi oynadı adam tüm oynadıklarında ancak halen yok.Orta sahada gökdenizi oynatıyorsun türkiyenin en iyi futbolcularından biri yıldıray yedekte bekliyor.Sabriye demiyorum bişey çünkü alternatif yoktu.Hakan şükür olayı ise tam skandal.tamam eskiden çok iyi futbolcuydu ancak adam artık 36 yaşına geldi.Yaşı engel iyi oynamasına küçük hakan dediğimiz hakan ünsal bile bırakmış futbolu ancak hakan hala milli takımda oynuyor.Hakanın ikinci yarı ayağına top gelmeden bitirdi.

Son sözüm şudur.Terim bu takıntılarına devam ettiği sürece şansla maç kazanırsak kazanırız yoksa hayır.Bu adam resmen atianadolu anadoluda ne cavherler var ama hiçbirini görmüyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence milli takımın başında ersun yanal kalmalıydı nedenmi takımı tam bir gençleştirme içine almıştı.Biraz sabır olsa daha başarılı olurduk eminim

arkadaşlar maçı kaybetmemizin nedenlerinden biri birtürlü atak geliştirememiz diye düşünüyorum.bir kanatta yaratıcı bir oyuncumuz diğer bir kantta ise hızlı bir oyuncumuz varken bir adam gibi orta açılmadı ceza sahasına.kaybetmemizle beraber bosna tekrar iddialı duruma geldi ama okadar da kötü değil durumumuz gruptan çıkarız bence.ayrıca hakan şükür dün akşam attığı golle yine takıma faydalı olduğunu gösterdi.

30. Default

6 aydır oynamayan kaleciyi kaleye koyarsan olacağı budur.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri