Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Bencede ayrılmak zorunda kalacak çünkü federasyon kovacak kadar cesur değil.

Dediklerin çok doğru ama bazı yerlerde kendisiyle çelişiyor.Mesela Yıldıray'ın baştan oynatılmaması çok doğru dediğin sebebten dolayı ama oyuna girince oyuna hareket geldi.Ve Fatih Terim bu adamı antremanda seyrediyor.Yani durumunu biliyor.Kondisyondan dolayı oynatmamış olabilir.

Diyorsun ki sakatlıktan çıktı.Peki Rüştü nerden çıktı?Yada Arda?Arda'nın kondisyonu Türkiye Ligine göre yani kısıtlı.Ama Yıldıray'ın öyle değil.

Ayrıca dedinki Gökdeniz ligin asist kralı.Oynatmak için mükemmel bir sebeb.Bir şey daha ben onu Yıldıray'ın yerine oynuyor diye düşünmedim.Ümit Karan'da bu ligin en çok atan Türk oyuncusu arkadaşım.Yani senin dediğin gibi bir dayanağı var neden oynatılmıyor?Sakat mı?Değil!Formsuz mu?değil.

Sabri diyelim birazda.Burda konuşmuştuk milli takımda daha iyi diye.Sebeblerini de söylemiştik.Hamitle iyi anlaşıyorlar diye ama bugün gördükki o da çok iyi değildi.Mehmet Topuz sakat mı?Değilse neden yok merak ediyorum gerçekten.

Rüştü ise 6 aydır oynamıyor.Bunu 3.kez yazıyorum.En iyi kaleci oynayan kalecidir.Rüştü'de bu açık gerçekten fazlaydı ve yerine oynayacakları tedirgin edecek kadar baskılı bir ortam yada rakip yoktu.

Yanyana hiç oynamamış bir defans hattı vardı sahada ve olağan kademe hataları yaptılar.

Umarım Ders Alırız.
Teşekkürler okuduysan..

Ilk önce ben yapilan her yorumu okudugumu belirteyim.

Mevzuya dönersek;

Fatih Terim Rüstü´yü tecrübesi nedeniyle oynatmistir.Ama onun sakatliktan ciktigini,mac oynamadigini neden göz önüne almadi,anlamis degilim.Formda bir Serkan ne kadar da tecrübesiz olsa dahi kalede mutlaka oynamaliydi.Fatih Terim´in burada hatasi vardi.Umarim ders cikarmistir buradan.

Gelelim Arda konusuna.Arda Türkiye´nin en yetenekli futbolcusudur,bunu kimse inkar edemez.Sakat sakat ciktigi Fb macinda golünü de atmistir ve Milli takim da oynadigi maclarda basarili olmustur.Fatih Terim´in ona özel bir ilgisi var.Onun gibi cok yetenekli bir futbolcuyu bu yasinda Milli takimda oynatarak ilerde Dünya futboluna damga vurmasini istiyor.Arda oynadigi formanin hakkini veren bir isim.Topu ayaginda kullanabilen en iyi isim Milli takimda.Ve bu isimden yararlanmak istedi.Zaman zaman yararlandi da.Oyundan da tam zamaninda cikardi,eger cikarmasaydi sakatlik yasayabilirdi Arda.Bosnaklilar cok sert oynamaya baslamisti.Arda´nin da malum sakatlik problemi var.Onun yerine kimse oynayamazdi.Tuncay amcde daha basarili bir futbolcu.Eger Tuncay´dan en iyi verimi almak istersek bu amc de olmali.

Fatih Terim´in Ümit Karan hakkinda bir takintisi oldugu dogru.Oynatmiyor.Nedenini bilen yok!Bu konuda ne yazikki Fatih Terim sucludur.Ligimizin en cok gol atan Türk futbolcusunu mutlaka ilk 11de oynatmaliydi.

Mehmet Topuz sakatliktan dolayi milli takim kadrosundan cikartilmisti.

Sabri gene söylüyorum,Hamit ile iyi anlasiyor.Golünü de atti,cok pres yapti.Ama o da kontrolsüz oynadi.Mehmet Topuz sakatlaninca orada Sabri mecburen oynayacakti.

Bu stoperleri degistirmeliyiz.Yahu Servet´in bir düsüsü var,gülmekten yerlere yatacak cinsten.Az daha gol yiyorduk o pozisyonda.Hem Servet,hem Gökhan cok kademe hatalari yapan isimler.Yavas olduklari icin adam kaciran isimler.Sirf hava topuna hakimler diye oynatmak sacma!Iste bizim en cok aradigimiz Bülent Korkmaz gibi bir stoper.Keske elimizde onun gibi biri daha olsaydi!

Kesinlikle bu uyariyi milli takim yetkilileri almistir ve gerekli önlemler alinacaktir Fatih Terim tarafindan.Artik bu takimda mücadele etmeyen kisilerin yeri yok.

Biraz uzun oldu ama...