Originally Posted by
JunkChorn
Bencede ayrılmak zorunda kalacak çünkü federasyon kovacak kadar cesur değil.
Dediklerin çok doğru ama bazı yerlerde kendisiyle çelişiyor.Mesela Yıldıray'ın baştan oynatılmaması çok doğru dediğin sebebten dolayı ama oyuna girince oyuna hareket geldi.Ve Fatih Terim bu adamı antremanda seyrediyor.Yani durumunu biliyor.Kondisyondan dolayı oynatmamış olabilir.
Diyorsun ki sakatlıktan çıktı.Peki Rüştü nerden çıktı?Yada Arda?Arda'nın kondisyonu Türkiye Ligine göre yani kısıtlı.Ama Yıldıray'ın öyle değil.
Ayrıca dedinki Gökdeniz ligin asist kralı.Oynatmak için mükemmel bir sebeb.Bir şey daha ben onu Yıldıray'ın yerine oynuyor diye düşünmedim.Ümit Karan'da bu ligin en çok atan Türk oyuncusu arkadaşım.Yani senin dediğin gibi bir dayanağı var neden oynatılmıyor?Sakat mı?Değil!Formsuz mu?değil.
Sabri diyelim birazda.Burda konuşmuştuk milli takımda daha iyi diye.Sebeblerini de söylemiştik.Hamitle iyi anlaşıyorlar diye ama bugün gördükki o da çok iyi değildi.Mehmet Topuz sakat mı?Değilse neden yok merak ediyorum gerçekten.
Rüştü ise 6 aydır oynamıyor.Bunu 3.kez yazıyorum.En iyi kaleci oynayan kalecidir.Rüştü'de bu açık gerçekten fazlaydı ve yerine oynayacakları tedirgin edecek kadar baskılı bir ortam yada rakip yoktu.
Yanyana hiç oynamamış bir defans hattı vardı sahada ve olağan kademe hataları yaptılar.
Umarım Ders Alırız.
Teşekkürler okuduysan..