1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: Euro 08 C Grubu | Bosna Hersek - Türkiye

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Haklısın Oğulcan Fatih Terim'de bir sabit fikirlilik oluşmuş sanki bunlardan başkasıyla olmaz demeye başlamış sanki.Oysaki Galatasaray'a UEFA Kupasını getiren Fatih Terim'in böyle saplantılarının olduğunu hiç görmedik.2. gelişler yaramıyor Fatih Terim'e buradan bunuda çıkarabiliriz.Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldı sanırım Milli takımdan da böyle giderse acil önlemler almazsa ayrılmak zorunda kalacak.
    Bencede ayrılmak zorunda kalacak çünkü federasyon kovacak kadar cesur değil.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yildiray sakatliktan cikmis bir futbolcu.Gökdeniz ise süper ligin asist krali.Fatih Terim Yildiray´in orada sakatliktan yeni cikmis olmasinin verdigi dezavantajla yeterli katkiyi saglayamayacagini düsünmüstür.Gökdeniz ise Trabzon´da harikalar yaratti.Asist krali oldu ligde.Ayrica topu iyi kullanan bir isim.Ama ne yazikki Gökdeniz tam bir hayal kirikligiydi.Ana bir sorunumuz daha vardi,Yildiray´dan önce.Oyunda onlarin kontra-ataklarini kesecek tek oyuncumuz Aurelio´ydu ve o tek basina yetersiz kaliyordu,sari kartida erkenden gördügü icin yeterli presi yapamiyordu.Fatih Terim bu yüzden Hüseyin´i oyuna alarak onlarin bu ataklarini önlemeyi denedi.Ilk önce oyunda kontrolü yeniden elimize almamiz gerekirdi.Nitekim ikinci yariya daha iyi basladik,Arda´nin yakaladigi pozisyonlar vardi.Ama kaleciyi gecemedik.Arda sakatliktan yeni cikmis olmasindan dolayi ve Bosnak futbolcularin sert oynamasindan dolayi Fatih Hoca onu riske etmeyip Yildiray´i oyuna aldi.Nitekim cikardigi futbolcu da yerindeydi.Sabri iyice sinirli,kontrolsüz oynamaya baslamisti.Tam zamaninda cikardi onu.Yildiray oyuna girdikten sonra takimimiz cok iyi oynadi,pozisyonlar bulduk ama bunlarda karsi takimin defansini ve kalecisini gecemedik ne yazikki.Ümit Karan degisikligi de yerindeydi,oyunda üstünlügümüzü saglamistik ve Ümit Karan biri golcü bir isimden gol bulabilirdik ama olmadi.Gereksiz top kayiplari yaptik ve hic olmazsa 1 puan alacagimiz yerde Rüstü´nün hatali cikisi sonrasinda rakip oyuncuya carpan top gol oldu ve yenildik.

Bence Fatih Terim iyi degisiklikler yapti,ama oyunculari maca iyi motive edememis.Eger macta biraz daha istekli olsaydik bu maci alirdik.
    Dediklerin çok doğru ama bazı yerlerde kendisiyle çelişiyor.Mesela Yıldıray'ın baştan oynatılmaması çok doğru dediğin sebebten dolayı ama oyuna girince oyuna hareket geldi.Ve Fatih Terim bu adamı antremanda seyrediyor.Yani durumunu biliyor.Kondisyondan dolayı oynatmamış olabilir.

Diyorsun ki sakatlıktan çıktı.Peki Rüştü nerden çıktı?Yada Arda?Arda'nın kondisyonu Türkiye Ligine göre yani kısıtlı.Ama Yıldıray'ın öyle değil.

Ayrıca dedinki Gökdeniz ligin asist kralı.Oynatmak için mükemmel bir sebeb.Bir şey daha ben onu Yıldıray'ın yerine oynuyor diye düşünmedim.Ümit Karan'da bu ligin en çok atan Türk oyuncusu arkadaşım.Yani senin dediğin gibi bir dayanağı var neden oynatılmıyor?Sakat mı?Değil!Formsuz mu?değil.

Sabri diyelim birazda.Burda konuşmuştuk milli takımda daha iyi diye.Sebeblerini de söylemiştik.Hamitle iyi anlaşıyorlar diye ama bugün gördükki o da çok iyi değildi.Mehmet Topuz sakat mı?Değilse neden yok merak ediyorum gerçekten.

Rüştü ise 6 aydır oynamıyor.Bunu 3.kez yazıyorum.En iyi kaleci oynayan kalecidir.Rüştü'de bu açık gerçekten fazlaydı ve yerine oynayacakları tedirgin edecek kadar baskılı bir ortam yada rakip yoktu.

Yanyana hiç oynamamış bir defans hattı vardı sahada ve olağan kademe hataları yaptılar.

Umarım Ders Alırız.
    Teşekkürler okuduysan..

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Bencede ayrılmak zorunda kalacak çünkü federasyon kovacak kadar cesur değil.

Dediklerin çok doğru ama bazı yerlerde kendisiyle çelişiyor.Mesela Yıldıray'ın baştan oynatılmaması çok doğru dediğin sebebten dolayı ama oyuna girince oyuna hareket geldi.Ve Fatih Terim bu adamı antremanda seyrediyor.Yani durumunu biliyor.Kondisyondan dolayı oynatmamış olabilir.

Diyorsun ki sakatlıktan çıktı.Peki Rüştü nerden çıktı?Yada Arda?Arda'nın kondisyonu Türkiye Ligine göre yani kısıtlı.Ama Yıldıray'ın öyle değil.

Ayrıca dedinki Gökdeniz ligin asist kralı.Oynatmak için mükemmel bir sebeb.Bir şey daha ben onu Yıldıray'ın yerine oynuyor diye düşünmedim.Ümit Karan'da bu ligin en çok atan Türk oyuncusu arkadaşım.Yani senin dediğin gibi bir dayanağı var neden oynatılmıyor?Sakat mı?Değil!Formsuz mu?değil.

Sabri diyelim birazda.Burda konuşmuştuk milli takımda daha iyi diye.Sebeblerini de söylemiştik.Hamitle iyi anlaşıyorlar diye ama bugün gördükki o da çok iyi değildi.Mehmet Topuz sakat mı?Değilse neden yok merak ediyorum gerçekten.

Rüştü ise 6 aydır oynamıyor.Bunu 3.kez yazıyorum.En iyi kaleci oynayan kalecidir.Rüştü'de bu açık gerçekten fazlaydı ve yerine oynayacakları tedirgin edecek kadar baskılı bir ortam yada rakip yoktu.

Yanyana hiç oynamamış bir defans hattı vardı sahada ve olağan kademe hataları yaptılar.

Umarım Ders Alırız.
    Teşekkürler okuduysan..

Ilk önce ben yapilan her yorumu okudugumu belirteyim.

Mevzuya dönersek;

Fatih Terim Rüstü´yü tecrübesi nedeniyle oynatmistir.Ama onun sakatliktan ciktigini,mac oynamadigini neden göz önüne almadi,anlamis degilim.Formda bir Serkan ne kadar da tecrübesiz olsa dahi kalede mutlaka oynamaliydi.Fatih Terim´in burada hatasi vardi.Umarim ders cikarmistir buradan.

Gelelim Arda konusuna.Arda Türkiye´nin en yetenekli futbolcusudur,bunu kimse inkar edemez.Sakat sakat ciktigi Fb macinda golünü de atmistir ve Milli takim da oynadigi maclarda basarili olmustur.Fatih Terim´in ona özel bir ilgisi var.Onun gibi cok yetenekli bir futbolcuyu bu yasinda Milli takimda oynatarak ilerde Dünya futboluna damga vurmasini istiyor.Arda oynadigi formanin hakkini veren bir isim.Topu ayaginda kullanabilen en iyi isim Milli takimda.Ve bu isimden yararlanmak istedi.Zaman zaman yararlandi da.Oyundan da tam zamaninda cikardi,eger cikarmasaydi sakatlik yasayabilirdi Arda.Bosnaklilar cok sert oynamaya baslamisti.Arda´nin da malum sakatlik problemi var.Onun yerine kimse oynayamazdi.Tuncay amcde daha basarili bir futbolcu.Eger Tuncay´dan en iyi verimi almak istersek bu amc de olmali.

Fatih Terim´in Ümit Karan hakkinda bir takintisi oldugu dogru.Oynatmiyor.Nedenini bilen yok!Bu konuda ne yazikki Fatih Terim sucludur.Ligimizin en cok gol atan Türk futbolcusunu mutlaka ilk 11de oynatmaliydi.

Mehmet Topuz sakatliktan dolayi milli takim kadrosundan cikartilmisti.

Sabri gene söylüyorum,Hamit ile iyi anlasiyor.Golünü de atti,cok pres yapti.Ama o da kontrolsüz oynadi.Mehmet Topuz sakatlaninca orada Sabri mecburen oynayacakti.

Bu stoperleri degistirmeliyiz.Yahu Servet´in bir düsüsü var,gülmekten yerlere yatacak cinsten.Az daha gol yiyorduk o pozisyonda.Hem Servet,hem Gökhan cok kademe hatalari yapan isimler.Yavas olduklari icin adam kaciran isimler.Sirf hava topuna hakimler diye oynatmak sacma!Iste bizim en cok aradigimiz Bülent Korkmaz gibi bir stoper.Keske elimizde onun gibi biri daha olsaydi!

Kesinlikle bu uyariyi milli takim yetkilileri almistir ve gerekli önlemler alinacaktir Fatih Terim tarafindan.Artik bu takimda mücadele etmeyen kisilerin yeri yok.

Biraz uzun oldu ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ilk önce ben yapilan her yorumu okudugumu belirteyim.

Mevzuya dönersek;

Fatih Terim Rüstü´yü tecrübesi nedeniyle oynatmistir.Ama onun sakatliktan ciktigini,mac oynamadigini neden göz önüne almadi,anlamis degilim.Formda bir Serkan ne kadar da tecrübesiz olsa dahi kalede mutlaka oynamaliydi.Fatih Terim´in burada hatasi vardi.Umarim ders cikarmistir buradan.

Gelelim Arda konusuna.Arda Türkiye´nin en yetenekli futbolcusudur,bunu kimse inkar edemez.Sakat sakat ciktigi Fb macinda golünü de atmistir ve Milli takim da oynadigi maclarda basarili olmustur.Fatih Terim´in ona özel bir ilgisi var.Onun gibi cok yetenekli bir futbolcuyu bu yasinda Milli takimda oynatarak ilerde Dünya futboluna damga vurmasini istiyor.Arda oynadigi formanin hakkini veren bir isim.Topu ayaginda kullanabilen en iyi isim Milli takimda.Ve bu isimden yararlanmak istedi.Zaman zaman yararlandi da.Oyundan da tam zamaninda cikardi,eger cikarmasaydi sakatlik yasayabilirdi Arda.Bosnaklilar cok sert oynamaya baslamisti.Arda´nin da malum sakatlik problemi var.Onun yerine kimse oynayamazdi.Tuncay amcde daha basarili bir futbolcu.Eger Tuncay´dan en iyi verimi almak istersek bu amc de olmali.

Fatih Terim´in Ümit Karan hakkinda bir takintisi oldugu dogru.Oynatmiyor.Nedenini bilen yok!Bu konuda ne yazikki Fatih Terim sucludur.Ligimizin en cok gol atan Türk futbolcusunu mutlaka ilk 11de oynatmaliydi.

Mehmet Topuz sakatliktan dolayi milli takim kadrosundan cikartilmisti.

Sabri gene söylüyorum,Hamit ile iyi anlasiyor.Golünü de atti,cok pres yapti.Ama o da kontrolsüz oynadi.Mehmet Topuz sakatlaninca orada Sabri mecburen oynayacakti.

Bu stoperleri degistirmeliyiz.Yahu Servet´in bir düsüsü var,gülmekten yerlere yatacak cinsten.Az daha gol yiyorduk o pozisyonda.Hem Servet,hem Gökhan cok kademe hatalari yapan isimler.Yavas olduklari icin adam kaciran isimler.Sirf hava topuna hakimler diye oynatmak sacma!Iste bizim en cok aradigimiz Bülent Korkmaz gibi bir stoper.Keske elimizde onun gibi biri daha olsaydi!

Kesinlikle bu uyariyi milli takim yetkilileri almistir ve gerekli önlemler alinacaktir Fatih Terim tarafindan.Artik bu takimda mücadele etmeyen kisilerin yeri yok.

Biraz uzun oldu ama...
    Uzun olsun boşver okudum

Dönelim tekrar konuya:

Arda için bişey söylemiyorum ama bugün daha da iyi olabilirdi ancak markajlar onu engelledi.

Stoperler gerçekten evlere şenlik.İkiside ağır ve ilk müdahalelerde gerçekten başarısızlar.Bu durumda Fatih hocanın suçu yok çünkü takımlarımız genelde yabancı hakkını o bölgede kullanıyor.

Mehmet Topuz sakatmış.Senden öğrendim.Bence olmasada oynatmazdı çünkü Hamit-Sabri ikilisi iyi anlaşıyordu.

Tuncay'da ise sana katılmıyorum.Amc oynayacak adam ayağına hakim olmalı.Aralara pas atmalı gerektiğinde.Ama 2 li forvette biraz daha orta sahaya dönük oynamaktan bahsediyorsan amc diyerek o olabilir.Yoksa Ricardinho,Alex,Delgado,İliç,Yusuf,Tümer bunlara ve top kontrollerine baktıkça orda oynaması çok zor.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Dönelim tekrar konuya:

Mehmet Topuz sakatmış.Senden öğrendim.Bence olmasada oynatmazdı çünkü Hamit-Sabri ikilisi iyi anlaşıyordu.

Tuncay'da ise sana katılmıyorum.Amc oynayacak adam ayağına hakim olmalı.Aralara pas atmalı gerektiğinde.Ama 2 li forvette biraz daha orta sahaya dönük oynamaktan bahsediyorsan amc diyerek o olabilir.Yoksa Ricardinho,Alex,Delgado,İliç,Yusuf,Tümer bunlara ve top kontrollerine baktıkça orda oynaması çok zor.
    Mehmet Topuz orta sahanin ortasinda da oynayabilen bir futbolcu.Fatih Terim onu mutlaka oynatmali öbür maclarda.Bu sefer sakat oldugu icin oynamadi ama eger sakat olmasaydi bence o ikinci yarida oynayabilirdi.

Tuncay milli takimda hep amc olarak oynayan bir futbolcu.Süratli,adam gecebilen,paslasabilen bir futbolcu,forvette Hakan tek basina kaldimi da tehlikeyi sezip forvete gecip forveti ikiliyen bir futbolcu.Bugün Sabri´ye yaptigi asistte müthisti.Bence transfer haberleri onun kafasini karistirdi ve maca iyice motive olamadi.Eger maca iyi motive olabilseydi gene cikar golünü atardi,takima cok katki yapardi.

Mesaj Yetkileri