Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
Burak iptal edilmesi değil mesele,neden iptal ediliyor?Yani Tahkim kararı hafifletme yeri midir?Ben daha hiç bu ceza az kardeşim gel bakalım sen buraya al sana 2 maç daha yada şu kadar para cezası diye bu durum görmedim.

Madem indirilecek neden veriliyor?Saçmalık işte.
Ben sana neden iptal edildini izah edeyim ... en basit ornegini bu sitede yasiyoruz fanatik bazi yoneticiler , islerine gelmeyen yorumlara ceza veriyorlar sonra haksizliga ugradigini dusunen uyemizde bir ust yoneticisine durumu anlatiyor hakli bulunursa cezasi veya uyarisi siliniyor ... benim basima bu cok geldi .... takimlarda ayni sekilde cezayi verenlerin cezasini begenmezse bir ust kuruma gdip sikayet ediyor hakli bulunursa cezasi iniyor .... bu cok garipmis gibi burda tartisip durmayin bu sadece turkiyede olmuyor... verilen cezanin hafiflemesi veya tamamen silinmesi ooo hep ornek gosterdiginiz avrupada da oluyor .. hatta sadece futbol da da olmuyor ... bu arada gerets eger sov yapacak olsaydi basin toplantisinda saciyla yarasini kapatmaya calazmazdi ... bunuda belirtiyim ... senin zihniyetin de cok degisik nedense kafasini yarana degilde gerets e yukleniyorsun gercekten ilginc .... allahim saka gibi yaaa .... gerets suclu yani .....