Sayfa 95 / 439 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
2,821 ile 2,850 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    yaa şu kontenjan muhabbetinde anlamadığım serbest bırakıldı herkes yabancı getircek diye bişi yokki 11ide yabancı olucak takım planına bütçeye şartlara göre bi takımda istediği kadar yabancı olucak aman ipimişzden koptuk 18 oyuncuda yabancı olucak diye bişi yok.. serbest kalması yararlı olucaktır kısıtlamalardan hayır gelmemiştir işte ortada son senelerdeki halimiz ne milli takıma yaramışmı yani sınırlı yabancı oynatınca eh ozaman serbest olmalı iyi oyuncu türküde yabancısıda iyi oyuncudur yerini bulur!
    Bence mutlaka bir sınırı olmalı.Zaten bildiğim kadarıyla dünyanın hiçbir yerinde sınırsız yabancı alınmıyor.Hem sınırsız olursa Adriano gelirse Deivid bile takımda kalıcak.Sadece Fenerbahçe açısından diğil her takım böyle yapabilir.

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Yazılanları düşündüm sayfalarca... Biz nasıl bir toplumuz ki daha sahay çıkmadan bakın neler yaptık ;

Yönetimlere sürekli laf ettik ....

Carlos'a yaşlı dedik....

Feldkamp'a yaşlı dedik....

Linderoth için abartmayın o kadar da iyi değil, ole olsa baskası alırdı dedik....

Lincoln'e demediğimzi bırakmadık...

Volkan 'a demediğimzi bırakmadık...

GS'yi, Fener'i, BJK'yi, TS'yi durmadan eleştirdik. Bizde tatmin yok, pozitif düşünce yok...
    GS Yonetimi O LAFLARI çoktan HAK ETTI!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelcek görürsünüz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ankara'ya genç gurbetçi

Ankaraspor, Leverkusen'de forma giyen genç milli futbolcu Tevfik Köse'yi transfer etti.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor,Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.Geçen sene Peru'da düzenlenen ve Genç Milli Takım'ın 4. olduğu turnuvada Tevfik Köse oynadığı futbolla dikkat çekmişti.
    Kaynak-spor3.com

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Zaten bildiğim kadarıyla dünyanın hiçbir yerinde sınırsız yabancı alınmıyor.
    Belçika'da sınırsız..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

benim anlatmak istediğimde sınırsız yaparsın illa sınırsız diye her takım 18tane yabancı alcak diye biş şart yok herkes bütçesini takım planını oluşturur eğer fener deivid in yararlı olabiliceğini düşünürse onu takımda tutar düşünmezse tutmaz bu yabancı kontenjanıyla alakalı değildir takımın yapısı kuruluşuyla alakalıdır.. oyuncu iyiyse türkü yabancısı fark etmez yerini bulur! milli takım içinde bu zamana kadar 6yabancıyla oynadı takımlarda çokmu yararlı oldu milli takımın durumu ortada iyi olan oyuncu çıkar.. önemli olan alt yapıdan iyi yetiştirmek futbol disiplinini iyi uygulamaktır gerisi 6ayabancı sınırsızdı felan filan konuşmaya değmez bunu demek istiyorum..

7. Default

"Kayseri'de kalmaktan mutluyum"

Kayserispor Kaptanı Mehmet Topuz, ''Kayserispor'da kalmaktan mutluyum'' dedi. Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, hakkında yapılan trasfer dedikodularının aslının olmadığını kaydederek, şu görüşlere yer verdi:
    ''Kayserispor'da yetişmiş bir oyuncu olarak kulübümde kalmaktan ve kulübümle büyük başarılara uluşmaktan hep mutluluk duydum. 2007-2008 futbol sezonunda arkadaşlarımla birlikte kulübümüzü en iyi yere getirip yeni stadımızda taraftarlarımızı coşturacağız. Tüm Kayserisporlular bayraklarını hazırlasın''
    Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Kayserispor'da oynayan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı renklerine bağlamak için yoğun temaslarda bulunmuş ancak yönetim iki futbolcuyu kesinlikle satmayacağını açıklamıştı.

21.06.2007
    Kaynak : AA

Non-EU olayını yapabilirler bizim ülkemizde. Yılda bir tane Non-EU alabilme, EU sınırsız olursa, Brezilyalılar'dan da kurtuluruz. Kulüplerimiz Avrupalı oyunculara yönelir böylece (Fransa, İtalya, İngiltere vb.).

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Non-EU olayını yapabilirler bizim ülkemizde. Yılda bir tane Non-EU alabilme, EU sınırsız olursa, Brezilyalılar'dan da kurtuluruz. Kulüplerimiz Avrupalı oyunculara yönelir böylece (Fransa, İtalya, İngiltere vb.).
    O zaman büyüklerle Anadolu takımları arasındaki fark dahada açılır.

Eren braz zor ama inş... gelir yahu çok isterim gelmesini...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Farkında değil olsa zaten nasıl sonuç doğacanı bilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emir fıratcan Gelecek buda içime dogdu kardesım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sergen mi?

O mu kaldı takıma alınacak bir tek...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben istemem şahsen Sergen bir efsane o da Hakan Şükürün durumuna düşmeden futbolu bırakmalı mesela jubile yapabiliriz

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben istemem şahsen Sergen bir efsane o da Hakan Şükürün durumuna düşmeden futbolu bırakmalı mesela jubile yapabiliriz
    Sergen mi? Hakan'in durumuna dusmek mi?

Sergen'in Hakan'in durumuna dusmesi icin teknik kadroya, yonetime suna buna durmadan beni oynatin diye baski yapmasi gerekir, baski yapmasi icin bir yerlerden destek almasi gerek. Hakan'i destekleyenler Sergen'i desteklemez cunku Sergen'in hayati malum biraz bohem kaciyor onlarin muridlerinden bekledikleri yasam tarzina.

Insallah uyari almam yine dogrulari soyledigim icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan la Sergen'i kıyaslıyosunuz ya daa ne diyim ben
    Hakan Sergen'in yanından bile gecemez !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hakan Sergen'in yanından bile gecemez !
    Bunlara gerek yok arkadaşım. Birde bu Sergen transferi nerede yazıyor ben göremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ankara'ya genç gurbetçi

Ankaraspor, Leverkusen'de forma giyen genç milli futbolcu Tevfik Köse'yi transfer etti.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor,Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.Geçen sene Peru'da düzenlenen ve Genç Milli Takım'ın 4. olduğu turnuvada Tevfik Köse oynadığı futbolla dikkat çekmişti.
    Kaynak-spor3.com
    fm için süper bir transfer olmuş ama gerçek hayatta nasıl oynadığını bilmiyorum?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bunlara gerek yok arkadaşım. Birde bu Sergen transferi nerede yazıyor ben göremedim.
    Sporx.com da yazıyordu abi

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bu Ozer Hurmaci isi ne oldu?

Quote Originally Posted by remake View Post
    V tusu bozuk herhalde klavyenin.

Sergen bonservisini almis BJK'de oynamak istiyormus. Keske gelse.
    Arkadaşalr öncelikle bu cewap için cok özür diliyorum ama arkadaş pek meraklı galiba ya da konuyu nereye cekeceğini bilmiyor baksanızya V tuşu arıyo cokmu lazım kardeşim..!
    herneyse sana lazımmı benim klawyemin calışıp çalışmadığı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben göremedim birşey...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

valla anlaşılana göre Ankaraspor vermeye hazır leverkusen'den Tevfik köse'yi almışlar ama fiyatı çok olursa alamaz yönetim tabi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fatih Akın'dan Trabzon belgeseli

Dünyaca ünlü yönetmen Fatih Akın, taraftarı olduğu Trabzonspor'un belgeselini çekeceğini bildirdi. Cannes Film Festivali'nde ''Yaşamın Kıyısında'' adlı film ile ''en iyi senaryo'' ödülünü kazanan, ayrıca ''Duvara Karşı'' filmi ile de Berlin Film Festivali'nde ''Altın Ayı Ödülü''nü alan Trabzonlu yönetmen Akın, taraftarı olduğu Trabzonspor'u yakından izlediğini söyledi. Akın, turneleri nedeniyle Trabzonspor'u çoğu zaman gazetelerden takip edebildiğini belirterek, ''Trabzonspor'a 5 yıl veriyorum. Kesinlikle şampiyonluk kupasını alacak'' dedi.
    Trabzonspor ile ilgili ilerde bir çalışma yapmayı da düşündüğünü söyleyen Akın, ''Önümüzdeki süreçte Trabzonspor belgeseli yapacağım. Mesela Cannes'de gösterilen en son filmimizin bir sahnesi Trabzonspor Sadri Şener binasında çekilmişti. Ancak o sahneyi çok uzun olduğu için kestik. DVD'de bu sahne gösterilecek'' diye konuştu.
    Trabzonspor'un başarıya ulaşması için altyapıya önem vermesi gerektiğini kaydeden Akın, şunları vurguladı:
    ''Takım olarak inanç, sistem ve heves olmalı. Kendine inandığında herkesi yenersin. Bazen yönetmenliği futbola benzetiyorum. Cannes'de de ödül alınca bunu vurgulamaya çalıştım. Öyle görüyorum ben. Kendine inanç, heves, altyapı ve soğukkanlılık hem futbolda hem de sinemada başarının sırrı.''
    ''ALTYAPISINA ÖNEM VERMESİ GEREK''
    Fatih Akın, Trabzonspor'un isimden önce altyapısına önem vermesi gerektiğini ifade ederek, ''İsim ve tecrübe olabilir. Bunlar Trabzonspor'a gerekebilir ama şu da var ki altyapıdan da iyi oyuncular çıkabilir. Hatta yeni Maradona bile çıkabilir buradan. Ayrıca Almanya'daki Türk kültürünü de takip etmemiz lazım. Orada çok ciddi bir altyapı var. Orayla bir bağlantı olması lazım'' diye konuştu.
    Akın, Trabzon'a her gelişinde mutlaka ailesine ve kendine Trabzonspor'un mağazasından bir şeyler aldığını belirterek, şöyle devam etti: ''Sevgi gerçekse kimse takımını şampiyon olmadığı zaman da bırakmaz. Bırakıyorlarsa onlar zaten fasa fiso Trabzonsporlu. Gerçek Trabzonsporlular, takımları 24 sene şampiyon olmasa da yine takımını tutar ve destekler.''
    ROBERTO CARLOS DEĞERLENDİRMESİ
    Fatih Akın, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos'a ilişkin bir soru üzerine ise bu futbolcuyu çok beğenmediğini söyledi. Akın, ''Fenerbahçe'de iş yapamaz. Zaten yaşlı adam. Tamam ismi var, tecrübesi var ama sonuçta Türkiye farklı bir ülke. Roberto Carlos, son dünya şampiyonasında pek bir şey yapamadı'' değerlendirmesini yaptı.

Bu arada Trabzonsporun bi yabanci kaleci ile anlasmak uzere oldugunu okudum.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

sergen faydalı olur mu takıma orası belli olmaz... bence gelsin gene de liverpool un ölmüş fowler ı alması gibi...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Uydurmayın kardeşim ya.Konuşacak bişey buLamadınız da kendiLiğinizden haber uydurmaya başLadınız vaLLa artık
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

bekliyoruz bakalim

özer hurmacı çok iyi bir oyuncu alırsak süper olur bu arada ankaraspor tevfik köseyi mi almış

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oldu olacak Nouma ile İlhan'da gelsinde tam olsun

Kayda değer bir oyuncu ismi yok sanırım bu aralar boş durmayalım demişler.

Mesaj Yetkileri