şu siteye bir bak istersen http://www.hepsiburada.com/galatasaray/default.aspx
ama ben netten alışveriş yapmayı sevmiyorum gidp gstoreye gs maarşları eşliğinde formayı almayı tercih ederim![]()
ben yarın storeya gidicem ve 10 Lincoln yazıdırıcam
10 numara arayışlarını uzun süre uğraş verdiği Lincoln'ü alarak sonlandıran Galatasaray'da bayram havası yaşanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, yıldız bir oyuncunun transfer edilmesiyle rahat bir nefes alırken, şimdi de Brezilyalı oyuncunun ne zaman Türkiye'ye getirileceği merak konusu oldu. Peki Lincoln ne zaman gelecek? Maraton.Com.Tr'nin kaynaklarından aldığı bilgiye göre Brezilyalı oyuncunun cumartesi günü Türkiye'ye gelebileceği öğrenildi.
Lincoln'ün Türkiye'ye geldiğinde Atatürk Havaalanı'nda sarı kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanması beklenirken, Galatasaray Yönetimi'nin yıldız oyuncuyu cumartesi günü Türkiye'ye getirmek için uğraş verdiği belirtildi.
LINCOLN FORMASI YARIN GS STORE'DA!..
Bu arada sarı kırmızılı yönetim Lincoln'ün transferiyle hem forma hem de kombine bilet satışında patlama bekliyor.
Brezilyalı oyuncunun formasının yarın saat 15.00'ten itibaren Galatasaray Store'larda satılmaya başlanacağı öğrenildi.
Yıldız diye rommedahl'ı alacaklarsa hiç almasınlar.
Sağda zaten Sabri,Hasan,Arda,Aydın oynayabilir
spider3784 neredesin sen?
Beyler size son dakika haberleri veriyorum...
Lincoln’un Galatasaray’daki forma numarası 10.... Necati, yönetim tarafından kendisine verilen talimatla 10 numarayı Lincoln’e verecek...
Arkadaşlar bu transferlerde Haldun Üstünel’in yaptıklarını en yakından biliyorum. Hakkı ödenmez. Özellikle maddi kaynak yaratmadaki mücadelesini size anlatamam. Helal olsun...
Bu arada Haldun yarın Güney’e doğru gidiyor. Bir transferi netleştirmek için.
En önemlisi yarın GS Storelarda 10 bin adet LİNCOLN forması satışa sunulacaktır... Hepinize saygılar...
Fazıl Ünverdi.. (:
10 sefer yazdım aydın yok diye bu sezon![]()
Carlos ve Lincoln transflerinden dolayı Beşiktaş transferde pek birşey yapamamış gibi geliyor insanlara ama baya önemli transflerler yaptılar
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
hayır 500.000 € ödendi + aydın verildi
Aksilik, değilmi? Neyse bakalım, bu sene transfere doyacaz gibi. Ayrıca artık yıldız almaya gerek yok, taraftar hangi adamın formasını alsam diye şaşırır, birden fazla da alamayınca yaptığımız yıldız transferlerin biri boşa gider
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Turksportal da geçti yazıyı. Yoksa 2. yıldız Rommedahlmı?
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17005
Sizce Beşiktaş gibi bir klup bu transferlerin altındamı kalır ? (Kalmaz)
Ayrıca ;
Dick'n dedigi gibi Carlos ve Lincoln transflerinden dolayı Beşiktaş transferde pek birşey yapamamış gibi geliyor insanlara ama baya önemli transflerler yaptık...
Lincoln'den daha bomba bir transfer olacağı söyleniyor, bence Rommedahl değil.. Umarım haklı çıkarım, istemiyorum bu adamı hiç..
http://www.youtube.com/watch?v=-MN6JiCO8y4
biraz bunu izleyinattığı pasları golleri görün.
İyi bir transfer Lincoln Galatasaray'a hayırlı olsun...
Bak kardeşim bu sene Almanya'dan Borussia Mönchengladhbach düştü değil mi? Evet..
Bu takımda takip ettiğim 2 oyuncu var birisi ön libero ve birisi de santrafor..
Öncelikle önliberodan başlayalım..Eugen Polanski..Oyunu çok iyi yönlendirebilen bir oyuncu,pas alış verişleri de güzel yani Makelele'nin 1 gömlek altı bir oyuncudan bahsediyorum çünkü aynı işi Makelele'de yapıyor..Bu adam üstelik 27 yaşında kaçar mı? Ha sen şimdi diyeceksin nerden biliyorsun? Sadece takip ettim ordan biliyorum
Sonra gelelim santrafora..Nando Rafael..Bu da Alman, bu adam ligde 26 maçta oynamış ve 6 gol atmış ama Bobo'nun yanına iyi bir partner olacağını düşünüyorum..
Sonra başka bir lige geçelim..İtalya,Messina'da düştü bu sene ordan da bir santrafor söyleyeceğim sana 27 maçta 19 gol atmış.Cristiano Rigano..Nobre'nin de bu sene pek varlık gösteremediğini varsayarsak Nobre'nin yerini fazlasıyla doldurabilecek bir adam..
Başka bir lige geçelim İspanya..
İspanya'dan Real Sociedad düştü biliyorsun..O takımdan da iki isim var birisi ön libero diğeri santrafor..
Önlibero Mikel Aranburu..Tanıtmaya ihtiyaç duymuyorum.
Santrafor..Morten Skoubo, kendisi Danimarkalı geçen sene Nihat ile güzel bir ikili olmuşlardı.Bobo'nun yanına konulacak bir isim bence..
__________________________________________________ _________
Dediğim gibi biraz araştırmak yeterli.Öyle futbolcu fosilleri ile uğraşmaya ne gerek var canım![]()
(/s)
yarın gidip formamı alıyorum ptesi alaskaya gidiyorum artık lincoln formalı reklamımızı yaparım![]()