Celal Kolot Cem Uzanla yakınlığı var mı aşartırcam... paso sallıyor![]()
Mesela Jun trabzona geri geldi... hem golcü hem genç trabzon kazanmalı bu oyuncuyu forvet eksikliğini giderebilir
Antalya ve Ordu Çıkmaya yakın bence tabi transferleride görmemiz lazım
2 senedir hemen hemen ayni takimla oynuyoruz hemde superligi kaciriyoruz ama bu sene cok iyi atilimlar yapiyor klubumuz milli takima giden genclerimiz var eminimki suat kaya onlara daha cok forma sansi verecek sonra suat usta ve ernani gibi adamlar gelicek defans saglam olucak bizdede bombalar yakin ama her zaman dedigim gibi
LIG A DA FAVORI TAKIM YOKTUR
yaw her futbolcunun nazını çekersek yandık o zaman
Önce Edu nerede oynadığı ve kimlerle oynadığını kısacası Haddini Bilecek
Kezman Alex Roberto Carlos Appiah Lugano gibi yıldızlar varken Edu kim yaa
Jun adam olmaz.
İşte bende onu demeye çalışıyorum bir futbolcu hele bu yabancı bir futbolcu ise yedek kalmaya taammül edemez oynayabileceği bir takıma gitmek ister ve bu sistem de işlemez.
6+2 sistemi.
Banada öle geliyor ama belki biraz huyuna gidilirse bişeyler yapabilir aksi halde hemen satmalı yattara gidiyorkontejyan açılıyor yönetim transfer bitti dedi ama transfer şart
Edu yedek kalmak istemiyorsa gidebilir fenerbahçenin değişilmez bir oyuncusu değilki ?? her zaman yedek kalıcak diye bir şeyde yok .... sakatlık olmayacak mı yorgunluk kart cezalıları olmayacak mı fenerbahçe 3 kulvarda oynayacak unutmayalım
Bende fotomaçta mı ne okudum yalan haber kesinlikle zaten Serhat'ı takımda istemeyen ve raporu veren Daum oldu![]()
Yahu inanmayın yalan haber hepsi.
Kartal'da 1 numaralı isim Santa Cruz...
Beşiktaş Yönetimi, Mert Nobre'nin sakatlığı sonrası rotayı Güney Amerika'ya çevirdi. Kolot, Paraguaylı golcü için harekete geçti.
Bayern Münih’ten ayrılması kesinleşti
Beşiktaş ile Galatasaray, Roque Santa Cruz için birbirine girdi. Sarı-Kırmızılılar; Bayern Münih ile yollarını ayırmaya karar veren Paraguaylı golcüye talip olmuş, FANATİK bu haberi 2 Temmuz’da okurlarına duyurmuştu. Ancak dün Cruz konusunda flaş bir gelişme daha yaşandı. Günlerdir stoper mevkii için Sevilla ile Navarro pazarlığı yapan Siyah-Beyazlılar, Mert Nobre’nin Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında forma giymemesi kesinlik kazandıktan sonra rotayı forvete çevirdi. Kartal listesinin 1 numarasında ise tanıdık bir isim vardı: Santa Cruz...
Kolot: 'Bu iş çok yakında bitebilir'
Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose gibi transferlerin ardından Bayern Münih’te forma giyme ihtimali neredeyse imkansız hale gelen Cruz’un, Beşiktaş’ın yaptığı ilk teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi. Paraguay Milli Takımı ile birlikte Copa America’da ter döken yıldız futbolcu için yöneticiler Abdi Celalettin Kolot ya da Mario Berk’ten birinin Güney Amerika’ya gideceği ifade edildi. Kolot’un yakın çevresine, “Hücum hattında takviyeye ihtiyacımız var. Santa Cruz’da büyük mesafe kat ettik. Çok yakında bu iş bitebilir'' dediği öğrenildi.
Celal Kolot diyorsa yalandır.Keşke gelse
![]()
Bayern'den zaten ayrılsın bencede Cruz.Podolski,Toni,Klose bunların arasında forma şansı bulacağını zannetmiyorum.