Sayfa 306 / 439 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
9,151 ile 9,180 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Alex avrupa maçlarında olmazsa pas alıverişini kim sağlayacak duran toplarını klim kullanacak ?? alex koşmasa bile kesinlikle takımda olmalı appiah bu sene ortada oynayacak appi-eurelio alexin ortasahadaki yokluğunu kapatır bence
    kendinle çeliştin bi mesajın içinde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bence 6+2 de yeterli değil. Yıldız bir forvet alındığını varsayalım. Tribüne kim gidecek Edu,Lugano,Kezman,Alex,Appiah,Carlos bu adamların hiçbirisini tribünde oturtamazsın aynı şekilde geleni de oturtamazsın. 6+2'nin pek bir faydası olmaz 4 büyük kulüp için. Bana göre 6+2'nin 6 yabancı kuralından pek bir farkı yok. Ama kötünün iyisi diyebiliriz.
    Kardes kizma ama sen bu kurali daha cok fenerin kadrosuna gore ayarliyon o kadar da olsun dostum sinirsiz olursa yazik olur 6+2 cok iyi butun basarilar yabanci futbolcularla gelmez akilli davranmak dogru yatirimlar yapmak cok onemli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tribüne kimse gitmeyecek ki.Deivid gönderilcek,Mateus kiralancak bir yabancı alınırsa da biri yedek kulübesine çekilcek
    6+2 de kadroda 6 yabancı bulundurulabiliyor geriye kalanlar tribün olması lazım.

Kezman'ın yanına şu şartlarda gelebilecek en iyi isim Serhat Akın. Başkan'ın artık onu affetmesi gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    3 forvet oynayan ekipler başarılı oluyor Eğer KOŞAN forvetleri olursa.Alex koşmadıktan sonra ortasaha 5 kişi olsa ne fark edecek ki

ele aldıgmz barcelona kadrosu degil hatırlatırm Fb kadrosu Türkiyenin en kaliteli 2 kadrosndan biri ama senin dedigin şey barcelonada olyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    kendinle çeliştin bi mesajın içinde
    nedenini söler misin.... Top rakipte olduğu zaman 10 kişi oynuyoruz alex sahada yok ok ama bu yokluğu aurelio appiah kapatır ama top bizde olduğu zaman ne olacak ?? ali bilgin ve vederson mu oyunu yönlendirecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Celal Kolot Cem Uzanla yakınlığı var mı aşartırcam... paso sallıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mesela Jun trabzona geri geldi... hem golcü hem genç trabzon kazanmalı bu oyuncuyu forvet eksikliğini giderebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

6+2 de kadroda 6 yabancı bulundurulabiliyor geriye kalanlar tribün olması lazım.

Kezman'ın yanına şu şartlarda gelebilecek en iyi isim Serhat Akın. Başkan'ın artık onu affetmesi gerekir.
    6+2 de 6 oyuncu sahada oluyor.2 oyuncu ise kulübede olabiliyor diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antalya ve Ordu Çıkmaya yakın bence tabi transferleride görmemiz lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serhat ne yaptı ki başkan onu affetsin ??
    6+2 Sistemde 2 oyuncu yedek klübede oluyor tribünde değil

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    6+2 de 6 oyuncu sahada oluyor.2 oyuncu ise kulübede olabiliyor diye biliyorum.
    Evet katılıyorum bu şartlar altında da yabancı oyuncu yedek kalacağını bile bile Türkiye'ye gelmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Deniz bosver bu senede biz cikalim liga ya hep ayni takimlar olunca sikiyor

Eskisehir-Orduspor- mesela bir boluspor bunlar ne guzel olurdu deme insallah oftas istanbul bld falan duserde lig bunlarla daha cok kizisir oftas zaten transfer yapmadiki adam gibi
    aynen emrah abi bencede
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Evet katılıyorum bu şartlar altında da yabancı oyuncu yedek kalacağını bile bile Türkiye'ye gelmez diye düşünüyorum.
    Fenerbahçenin alacağı yeni bir isim kesinlikle yedekte oturacak kalitede olmaz yönetim Ligin son bombasını patlatacak bence

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçenin alacağı yeni bir isim kesinlikle yedekte oturacak kalitede olmaz yönetim Ligin son bombasını patlatacak bence
    Peki o zaman kim yedek oturacak ? Kezman mı ? Appiah mı ? hangi oyuncu yedek oturacak yeni transfer gerçekleşirse.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hic belli olmaz Galatasaray belkide sizi bekliyordun yani en son bombayi kim patlatacak herkez birbirini bekliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Peki o zaman kim yedek oturacak ? Kezman mı ? Appiah mı ? hangi oyuncu yedek oturacak yeni transfer gerçekleşirse.
    Edu neden oturmasın Türkiye ligi için Eduya çok ihtiyaç yok

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Edu neden oturmasın Türkiye ligi için Eduya çok ihtiyaç yok
    Peki Edu Fenerbahçe'ye niye geldi yedek oturmak için mi ? Ortega olayına dönebilir bu tür şeyler onun için yönetimin dikkat etmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Antalya ve Ordu Çıkmaya yakın bence tabi transferleride görmemiz lazım
    2 senedir hemen hemen ayni takimla oynuyoruz hemde superligi kaciriyoruz ama bu sene cok iyi atilimlar yapiyor klubumuz milli takima giden genclerimiz var eminimki suat kaya onlara daha cok forma sansi verecek sonra suat usta ve ernani gibi adamlar gelicek defans saglam olucak bizdede bombalar yakin ama her zaman dedigim gibi
    LIG A DA FAVORI TAKIM YOKTUR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw her futbolcunun nazını çekersek yandık o zaman
    Önce Edu nerede oynadığı ve kimlerle oynadığını kısacası Haddini Bilecek
    Kezman Alex Roberto Carlos Appiah Lugano gibi yıldızlar varken Edu kim yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Jun adam olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İşte bende onu demeye çalışıyorum bir futbolcu hele bu yabancı bir futbolcu ise yedek kalmaya taammül edemez oynayabileceği bir takıma gitmek ister ve bu sistem de işlemez.

6+2 sistemi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Banada öle geliyor ama belki biraz huyuna gidilirse bişeyler yapabilir aksi halde hemen satmalı yattara gidiyor kontejyan açılıyor yönetim transfer bitti dedi ama transfer şart

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edu yedek kalmak istemiyorsa gidebilir fenerbahçenin değişilmez bir oyuncusu değilki ?? her zaman yedek kalıcak diye bir şeyde yok .... sakatlık olmayacak mı yorgunluk kart cezalıları olmayacak mı fenerbahçe 3 kulvarda oynayacak unutmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serhat ne yaptı ki başkan onu affetsin ??
    6+2 Sistemde 2 oyuncu yedek klübede oluyor tribünde değil
    Serhat birşey yapmadı ama Başkanla araları bozukmuş yazılıp çizilenlere göre. Giderken o da para kazandırmadan gitti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende fotomaçta mı ne okudum yalan haber kesinlikle zaten Serhat'ı takımda istemeyen ve raporu veren Daum oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Celal Kolot Cem Uzanla yakınlığı var mı aşartırcam... paso sallıyor
    Kesin vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yahu inanmayın yalan haber hepsi.

Kartal'da 1 numaralı isim Santa Cruz...

Beşiktaş Yönetimi, Mert Nobre'nin sakatlığı sonrası rotayı Güney Amerika'ya çevirdi. Kolot, Paraguaylı golcü için harekete geçti.

Bayern Münih’ten ayrılması kesinleşti

Beşiktaş ile Galatasaray, Roque Santa Cruz için birbirine girdi. Sarı-Kırmızılılar; Bayern Münih ile yollarını ayırmaya karar veren Paraguaylı golcüye talip olmuş, FANATİK bu haberi 2 Temmuz’da okurlarına duyurmuştu. Ancak dün Cruz konusunda flaş bir gelişme daha yaşandı. Günlerdir stoper mevkii için Sevilla ile Navarro pazarlığı yapan Siyah-Beyazlılar, Mert Nobre’nin Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında forma giymemesi kesinlik kazandıktan sonra rotayı forvete çevirdi. Kartal listesinin 1 numarasında ise tanıdık bir isim vardı: Santa Cruz...

Kolot: 'Bu iş çok yakında bitebilir'

Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose gibi transferlerin ardından Bayern Münih’te forma giyme ihtimali neredeyse imkansız hale gelen Cruz’un, Beşiktaş’ın yaptığı ilk teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi. Paraguay Milli Takımı ile birlikte Copa America’da ter döken yıldız futbolcu için yöneticiler Abdi Celalettin Kolot ya da Mario Berk’ten birinin Güney Amerika’ya gideceği ifade edildi. Kolot’un yakın çevresine, “Hücum hattında takviyeye ihtiyacımız var. Santa Cruz’da büyük mesafe kat ettik. Çok yakında bu iş bitebilir'' dediği öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Celal Kolot diyorsa yalandır.Keşke gelse

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bayern'den zaten ayrılsın bencede Cruz.Podolski,Toni,Klose bunların arasında forma şansı bulacağını zannetmiyorum.

Mesaj Yetkileri