Chelsea epey bir öndedir...
Oyun sıkıyor yaaÖnüme gelene 3-5-10
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yuru be TR.CaPTaiN bu taraftar seninle.. Anfield ruhu geri geliyor..Chelski ruzgari ensesinde hissedecek.. Alt yapidan yeni gerrard'lar bekliyoruz.
Unutmadan söyliyeyim 3-5-10 dediysek arada 4 de atıyoruz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bay tahmin'in veliahti olarak bir tahminde bulunuyorum:
Tarih:10 ocak 2007
Yer: Anfield Road
Mac:Live-Chelski
Skor:5-0
Goller: Defoe (3 tane, 1i kafa, 1i vole, 1 i 40 metreden) , Quaresma(KK), Robben
murat hocam chelsea ye biraz rehavetçökmüş gibi liverpoola dikkat et dstum
bence o maci chelsea alir bu kariyerde chelsea yi tek gecerim
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Transfer dönemi yaklaşıyor Murat hocam Mehmet hocam ve Kaptan hocam planlarınızı paylaşırmısınız hangi mevkiiyi güçlendireceksiniz taktiklerinizde bir değişme olacakmı ?
Yok ya ne rehaveti ama sadece yedek takımla falan çıkmayı düşünüyorum artık maçlara yoksa bu fark kapanmaz
Ayrıca AİMAR'la ilgileniyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hemen cevap vereyim...
Sezon sonu zaten Riquelme geliyor.
Ama devre arasında gelirsek...Orta sahaya bir kaç oyuncu almak istiyorum...Bu isimler çok yakında piyasaya çıkacak![]()
İnşallah,inşallah
Ilsınho yerine bir sağ bek, Riise'yi gönderip Fabio Aurelio'yu ilk 11'de oynatmak istiyorum yedeği ise devre arası takıma katılacak olan Gareth Bale. Ayrıca Kuyt'ı gönderip yerine sürpriz bir transfer düsünüyorum. Bu transferin önündeki en büyük engel ise 40 m YTL'lik bonservis.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Murat ne diyim ben sana ya![]()
Aimar ismini basına çıkardım merak etmeyin 1-2 gün içinde diğer 3 kulüpten de AİMAR'a teklif gideceğine adım gibi eminim![]()
Transferlerimizi diğer kulüplerin istediği oyunculara göre değil gerekli mevkilere göre yapıyoruz. Diğer kulüplerin transfer listesindeki oyunculara ilgimiz yok.
Kamuoyuna duyrulur.
FC Liverpool
Fenerbahçe Cumhuriyeti
4takımda kazanmış...Manu v Chelsea nin deplesman maçları epey bi zormuş kazanmaları çok iyi olmuş...
Goller coşmuş bu haftachelseam yine iyi gidiyo
Premier Lig kızıştı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Neresi kızıştı yaaAçık ara gidiyorum
![]()
PUAN DURUMU
PREMIER LIG
![]()
Chelsea alır ligi...
Yani Fıratcan bende onu diyorum![]()
Chelsea garanti şampiyon olur da 2.,3. ve 4. belli olmaz![]()