Beşiktaş'ı beğendim ben bugün.Gerek gençleri olsun.
Beşiktaş'ı beğendim ben bugün.Gerek gençleri olsun.
Malesef federasyonumuz tahrik'e suç gözüyle bakmıyor geçen sende Appaih'ın Erciyes maçında bir kafa atma girişimi olmuştu orda da tahrik vardı ama ceza gelmedi aynı şekilde yine sezon içinde lugano'da bir çok kez böyle rakibi tahrik edip kart görmesini sağladı. Bence iki oyuncuya da ceza çıkmaz çıkarsa da Kezman'a verileceğini sanmıyorum
Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker
Abi tabi öyle dogru diyorsun ama orada Deniz'i karşılayacak adam Koray olmalı en kötü ihtimalle. Kaş pozisyonunu kaybetmemeliydi bence. Serdar Kurtuluş Kezman'ı kapatmaya çalıştı ancak yetişemedi ve gol oldu. Kaş pozisyonunu kaybetmese ne Deniz pas verebilecekti nede Kezman topla buluşacaktı.
Ya arkadaslar tmm kezman tahrik etti de ya üzülmez de gitti ona diz attı veya tekme attı farketmez sonuçta çok sert bir hareket yaptı. Ama daha o olayın tek sorumlusu kezman diyosunuz ya anlamıyorum.İbo daha suçluydu o pozisyonda Ceza verilecekse Üzülmeze daha ağır bir ceza verilmesi gerekir.
Ayrıca Deniz ve Deivid Fenerde Koray ve Bobo da BJK da maçın adamıydı.
Beşiktaşı da tebrik ediyorum oynadığı gzl oyun için
fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.
Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.
Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç,Deniz Barış Süperdi Utandırdı hepimizi,Deivid'de iyi gibi,Serdar'da iyidi,Alex vasat,Ali Bilgin oyuna girdikden sonra iyi işler yaptı aynı şekilde Colin Kázım,Önder İyidi,Edu ve Can vasat,Aurelio savaşçı kimliğini ortaya koydu bu maçtada.
Roberto Carlos : Daha ilk maçı böyle olması normal ve bana göre iyi bir performans sergiledi ilerleyen günlerde daha da iyi olucak umarım..
Doğruya Doğru Maçın hakkı Beraberlikti ama Deniz'in mükemmel asist'i ve Kezman'ın vuruşu Galibiyet almamızı sağladı sonucunda kupa bizim oldu..
Böyle Hırslı iki takım izledim Canı gönülden tebrik ederim her iki tarafıda Böyle devam edersek Avrupada birşeyler yapabiliriz..Avrupa için oynanılan futbol adına Ufuk gözükmeye başladı..
Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence
FM Gazetesi
Kupa töreni çok komikti yahu karnıma ağrılar girdi![]()
Kezman orada yerdeyken oyun devam ediyordu,yani Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.Topsuz alandaki yapılan müdahaleden İbrahim Üzülmez haklı,Kezman haksız öyle mi?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kazman güzel olmuş.Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç.....![]()
Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş:1 - Fenerbahçe:2
Futbol Takımımız, Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılarımız'ın golünü 20. dakikada Bobo kaydederken, İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kart gördü.
Almanya'nın Köln kentindeki Rhein Energie Stadyumu'nda mücadeleyi Fırat Aydınus yönetti.
Karşılaşma çok sıcak bir havada oynandı. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden izledi. Gurbetçi taraftarlarımız karşılaşma boyunca oyuncularımıza büyük bir destek verdi.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında Fenerbahçe daha atak bir futbol sergiledi. Ancak siyah-beyazlılarımız rakibinin ilk ataklarını savuşturduktan sonra rakip kalede tehlikeler yarattı. 12. dakikada Delgado'nun sert şutu üst direkte patladı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra ise Fenerbahçe, Deivid ile 1-0 öne geçti. 20. dakikada sağ kanatta Mehmet Yozgatlı topu Edu'dan kaptı ve ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Brezilyalı yıldızımız topu bekletmeden kaleye gönderdi ve skora 1-1 eşitlik geldi. İlerleyen dakikalarda her iki takım da etkili ataklar yaptı, ancak skor değişmeyince ilk yarı 1-1 tamamlandı.
Takımımız, ikinci yarıya oyuncu değiştirerek girdi. İbrahim Akın, çıkarken yerini Şilili Tello'ya bıraktı. İkinci yarıda her iki takım da ilk yarıya oranla daha temkinli futbol sergiledi. Siyah-beyazlılarımız uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı. 62. dakikada sakatlık geçiren Mehmet Yozgatlı oyunu terk ederken, yerine genç Serdar Özkan girdi.
İkinci yarının son anları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Takımımız, tehlikeli ataklarda bulunmasına karşın golle buluşamadı. 85. dakikada ise Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.
86. dakikada Koray Avcı'nın yerine Can Erdem oyuna dahil oldu. İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda Ekibimiz, gol bulamayınca Fenerbahçe mücadeleyi 2-1 kazandı.
MAÇIN AYRINTILARI
Stat: Rhein Energie / Köln
Hakemler: Fırat Aydınus, Emre Eyisoy, Bahattin Duran, M.Kamil Abitoğlu (4.)
Beşiktaş: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Mehmet Yozgatlı(Dk. 62 Serdar Özkan), Koray Avcı (Dk.88 Can Erdem), Edouard Cisse, İbrahim Akın (Dk.46 Tello), Matias Delgado, Bobo.
Yedekler: Rüştü Reçber, Ali Tandoğan, Baki, Mercimek, Serdar Özkan, Tello, Can Erdem, Fahri Tatan
Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam
Fenerbahçe:Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur Boral(Dk.64 Ali Bilgin), Alex (Dk.79 Kazım), Kezman (Dk.90 Selçuk).
Yedekler: Volkan, Vederson, Kazım, Ali Bilgin, Selçuk, Gürhan, Gökhan
Teknik Direktör: Zico
Goller: Bobo (Dk.20)
Deivid (Dk. 14), Kezman (Dk.45) Fenerbahçe
Sarı Kartlar: Koray Avcı (Dk.67), İbharim Toraman (90+4)
Edu (Dk.5), Roberto Carlos (Dk.50), Kezman (Dk.87) Fenerbahçe
Kırmızı Kart: İbrahim Üzülmez (Dk.90)
1.DEVRE
11. dakikada geliştirdiğimiz atakta ceza sahasına sızan İbrahim Akın, aşırtma topu iyi kontrol etti ve zor pozisyonda olmasına karşın topu aşırtarak ağlarla buluşturmak istedi, ancak Fenerbahçe savunması tehlikeyi önledi.
12. dakikada Delgado'nun sol kanattan sert şutu üst direkte patladı.
14. dakikada Alex'in pasında topa dokunan Deivid Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
20. dakikada sağ kanattan gerçekleştirdiğimiz atakta Mehmet Yozgatlı, Edu'dan kaptığı topu ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Bobo, gelen topu hiç bekletmeden ağlarla buluşturdu. (1-1)
24. dakikada Bobo'nun sağ kanattan ortaladığı topa Delgado hafifçe dokundu. Delgado'dan sonra yükselen İbrahim Toraman, çok az bir farklı topa dokunamadı. Önemli bir gol pozisyonu kaçtı.
26. dakikada Delgado'nun ortasında Cisse topa dönerek vurdu, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.
İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.
2.DEVRE
46. dakikada İbrahim Akın oyundan çıkarken, yerine Tello girdi.
51. dakikada Tello'nun ceza sahası yayı içinden kullandığı serbest vuruşta top barajdan sekerek kornere çıktı.
54. dakikada Tello'nun ortasında Delgado arka direkte topa kafayla vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından dışarı çıktı.
59. dakikada Delgado'nun uzaktan sert şutu yandan dışarı çıktı.
61. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sert şutu kaleci Serdar çelmeyi başardı. Yozgatlı bu vuruştan sonra sakatlık geçirdi.
62. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın yerine Serdar Özkan oyuna dahil oldu.
71. dakikada Serdar Özkan'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Bobo ve Delgado, topu kontrol edemeyince bir gol daha kaçtı.
72. dakikadaki Fenerbahçe atağında Ali Bilgin'in kafa şutunu kalecimiz Hakan Arıkan çıkarttı.
76. dakikada Tello ile kullandığımız serbest atışta Şilili oyuncumuzun sert şutunu Fenerbahçe kalecisi Serdar çıkarttı. Dönen topa hamle yapan Cisse'nin vuruşu da yine Serdar da kaldı.
85. dakikada Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.
90. dakikada hakem Fırat Aydınus İbrahim Üzülmez'e, Kezman'a müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gösterdi.
Karşılaşma 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.
Yapılan yorumlar Hep ters yönlere çekiliyor A harfi ile E harfini karıştırdık olamaz mı ?
Kezman'a Çirkef demektense Kazman demeyi tercih ederim..
Kezmanı haklı bulanlar diyecek hiçbirşey bulamıyorum size.
FM Gazetesi
Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?
Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
İlk yarı çok iyi oynadık üstündük ikinci yarıya Beşiktaş üstün başladı oyuncu değişikliklerine kadar üstün götürdü sonra oyun rolantiye girdi iki takımda gol yemek istemiyordu tempo düştü.İşte bu dakikalarda Deniz güzel bir arapası attı ve kazandık.Ben bugün Deniz-Deivid ikilisini beğendim.Aurelio ve Önder kötü oynadılar bugün.Deniz'i zaten beğenirdim Deivid'i de beğendim.Kezman'ın yaptığı hareket profosyenellik tıpkı Deivid'in Koray'a yaptığı hamlede güzelce faul alması gibi.Deivid gidip koray'a diz atmadı.Ama İbrahim Üzülmez dayanamadı.Eğer forvet alıcaksak Kezman yedek kalır(tabi yıldız olursa)yada Deivid'in yerine sağ kanda geçer.İbrahim Kaş'ın 2.golde hatası yok önü açık olan oyuncuyu kapadı Toraman ağır kaldı.