1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O hareketten sonra ne yapacakLardı.Ben kan çıkmadığına dua ediyorum.Bi ara İ.ÜzüLmez saLdıracak sandım hakeme.Cidden ayıp ama bu kadar yüksek tansiyonLu maçta insanLarın sinir sistemini bu kadar da yerinden oynatacak hareket yapıLmaz.
    Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.

Tamam o zaman 85 90 dk arası hiç bir futbolcunun sakatlanma hakkı yok yerde yatma hakkı yok diye yasa çıkaralım başka çözümü yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Maçta en iyi Deniz oynadı..Gerek top kapma olsun..Gerek verdiği paslar olsun eksiksiz oynadı..kezmanada son golde güzel asist yaptı..maçın en kötüsü ise Hakandı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Maçta en iyi Deniz oynadı..Gerek top kapma olsun..Gerek verdiği paslar olsun eksiksiz oynadı..kezmanada son golde güzel asist yaptı..maçın en kötüsü ise Hakandı..
    Haklısın Deniz çok iyi oynadı ve asistde yaptı bence sahanın en kötüsü önderdi

Mesaj Yetkileri