1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

1. Default

Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
    Tabi doğruya, İbrahim Üzülmez sadece itti,çekiştirdi,yumruk falan da atması lazımdı. Kezman zaman geçirdi diye. Her maçta rastlanan bir olayı üstündeki formadan dolayı farklı değerlendirmenin manası yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Henry Arsenal'in 1-0,2-1 gibi skorla önde olduğu her maçta korner bayrağının oraya gidip zaman geçirirdi.Futbol bu,bu adamlar kaç para alıyorlar mahalle maçı oynanmıyor ki.Yenilgiye kılıf hazır

4. Default

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tabi doğruya, İbrahim Üzülmez sadece itti,çekiştirdi,yumruk falan da atması lazımdı. Kezman zaman geçirdi diye. Her maçta rastlanan bir olayı üstündeki formadan dolayı farklı değerlendirmenin manası yok.
    Laf ebeligi yapma. Olayi sadece "Ooo Ibo ayip etti" falan diye goren de sizlersiniz. 2 tarafin da yaptigi ayip. Kezman da cirkef ekolunun onde gelen temsilcilerinden biri olarak suclu!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Laf ebeligi yapma. Olayi sadece "Ooo Ibo ayip etti" falan diye goren de sizlersiniz. 2 tarafin da yaptigi ayip. Kezman da cirkef ekolunun onde gelen temsilcilerinden biri olarak suclu!
    Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

6. Default

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.
    Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
    Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.

Kezmanda,İbrahim üzülmez'de çok ayıp şeyler yaptılar..

Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.

Tebrikler Fenerbahçe

Soyle yorum yapin canimi yiyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
    Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.
    Hiçbir maçta rastlamadın yani böyle bir olaya ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri