Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?
Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?
Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.
Henry Arsenal'in 1-0,2-1 gibi skorla önde olduğu her maçta korner bayrağının oraya gidip zaman geçirirdi.Futbol bu,bu adamlar kaç para alıyorlar mahalle maçı oynanmıyor ki.Yenilgiye kılıf hazır
Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.
Kezmanda,İbrahim üzülmez'de çok ayıp şeyler yaptılar..
Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.
Tebrikler Fenerbahçe
Soyle yorum yapin canimi yiyin.