1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçtan önce Ertuğrul Hoca'nın verdiği formada Cisse yazıyordu. Forma verilmesi hoş olmuş ama neden Cİsse yazıyordu merak ettim gördüğümde?
    Özel bir nedeni yoktur yahu Serkan öyle denk gelmiştir.

Cisse fena değildi ayrıca bugün sanki tam alışamamış gibiydi takıma yada kapasitesi bukadar bilemem ama Tello'da aynı izlenimleri bıraktı bende.

Ancak Koray gerçekten bu sene formayı çok zorlayacak ve vazgeçilmezlerden biri olacak gibi. Birde o çenesini tutmayı öğrense.Sarı kart gördüğü pozisyondan hemen 2 dk önce topu eliyle kesti sarı kart görmeliydi ve sonrakinde atılmalıydı da bence.

Hakem biraz ezildi gibi maç içerisinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Çok güzel maç oldu be ama bazı kişiler gölge düşürdü. Bu arada Fener'li futbolcuların kupa turu çok komikti. Gülmekten yerlere yattım. Kupayı sahaya bırakıp kupaya doğru atlamaları ama Alex'in ayağıyla kayması. Alex'in kupayı alıp kaçırması, Serdar'ın kupayı bırakır gibi yaptıktan sonra diğer futbolcuların saldırması ve Serdar'ın kupayı alıp kaçması. Ben o kadar kuoa töreni seyrettim, o kadar tur gördüm ama bu kadar güzel bişey görmedim yaw. Duygulandım Fener'li futbolcuları böyle görünce. Artık FB değişti, eski 2002'den önceki Fener'in düşününce içim daralıyor. Birde bu seneler tam benim futbolu anlamaya başladığım senelere geldiği için daha kötü oluyordum. Fener hep böyle sorunlu mu diye? Ama şimdi bu tabloyu gördükten sonra şunu söylüyorum: İYİ Kİ FENER'LİYİM, FENERBAHÇE'LİYİM...

Mesaj Yetkileri