İstanbul B.Ş.B.
Fenerbahçe
Berabere biter
Zico ile olmuyor işte.Tamam istikrar şart ama Zico ile istikrar tam bir intihar.
Ayrıca ben demiştim Kezman ile olmuyor bu iş.Forvet dediğin bulduğunu bitirecek.Bu adam geçen sezon boş kaleye bile atamadı.Sadece ismi var.Birde Ronaldo gelmesin diyor.Başarıya aç değilmiş.Demiyor ki Ronaldo gelse benim ne olduğum anlaşılacak.
So what?
Saike
Artık Fenerbahçe'nin başında acemi,ruhsuz,taktik anlayışı sıfır hocalar görmek istemiyoruz.
Brezilyalı oyuncu+ Brezilyalı hoca İSTEMİYORUZZZZ !!!!
Carlos tan hakeme küfür!!!!
Brezilyalı, 37. dakikada faulleri es geçen yardımcı Satman’a Portekizce ‘Putana’ (O...pu) diye bağırdı.
F.BAHÇE’nin yeni yıldızı Carlos, dün ilk kez lig maçına çıktı. Brezilyalı yıldız, karşılaşma boyunca fazla varlık gösteremezken, ilginç bir olaya da imza attı. Carlos, 37. dakikada yapılan faul sonrası yardımcı hakem Cem Satman’ın oyunu devam ettirmesine sinirlendi. Türkiye’ye geldiği günden beri “Herkese örnek oluyor” denilen Sambacı, Satman’a Portekizce ’Putana’ (O...pu) diye küfretti. Ama hakem bunu anlamadı.
haberturk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar haberi oldugu gibi geçtim..eger böyle bir durum varsa yazık diyorum..
Nereden anlasın.Bunu maç içinde bir arkadaşda söyledi burada.
So what?
Saike
ben haberi geçtim sadece..ve böyle bir durum varsa yazık diyorum o kdr..
Bizim gazetecilere MIT'e almak gerekir. Bir Brezilyanın ağzını okuyorlarsa bu adamların doğa üstü güçleri var demektir. Brezilyalılar çok hızlı konuşuyorlar normalde ondan böyle söylüyorum.
Evet küfür ettiğini nasıl anlamışlar orasıda merak konusu ama ceza falan almaz.
So what?
Saike
Bence bu maçın mağlubu Fenerbahçe değil, Zico. Gerçekten komik değişiklikler yaptığı düşüncesindeyim. Fenerlilere geçmiş olsun...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bizim gazeteciLer anca böyLe şeyLeri yakaLar zaten.Adam gibi pozisyonLarı görmezden geLirLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zico'nun bizden tek farkı şu :
Biz maçı izlemek için para veriyoruz, Zico para alıyor.
Zico Deivid elele hep beraber kümeye gidecez bu gidişle birirlerinin buna dur demesi lazım
deivid bişeyler çabalıyor....Zico kolunu bağlayıp maçı bizim gibi izliyor...
Daumu sevmezdim ama futbolcuları hizaya getirtmeyi biliyordu.Bakalım zico ne yapacak.
Amaçları istikrar sağlamak Coşkun abi.Getir adam gibi bir teknik direktör.Uzun süreliğine ver yetkiyi yönetsin.Ama Zico'nun kariyeri neki getirildi.Mesela biz Delbosque ile devam etsek belki bişeyler olurdu.Sonuçta klas teknik adam.Bir bildiği var.Ama Zico öyle değil.Sırf popüler olduğu için bu takımın başında.
So what?
Saike
Neye yazık? Tamam küfür etmemeli de daha geçen hafta gördük İbrahim Üzülmez'in Türkçe neler dediğini. Hadi hiç kimse küfür etmese, sadece Carlos etse tamam. Ettiyse de sahada oynanan kötü oyunun bunda %100 etkisi vardır. O şekilde patladı Carlos da.
Şimdi bu olayı önceki senelerde olduğu gibi çevirip çevirip gündeme getirip Carlos'u kötüleme çalışmaları başlar. Bunlar hep yapıldı ve yapılmaya da devam edecek gibi gözüküyor.
Anderlecht maçı böyle olmayacaktır, o maçın havası başka. Ha çıkıp 3 tane atar kazanırız demiyorum. Aynı takım aynı taktik olursa zaten beraberlik bile başarıdır. Ama bende hala ufak bir inanç var, bu maça değişik oyuncular ve taktik anlayışıyla çıkacakağız bence...
Deivid'in Tümer dururken korner kullanmasını da bana açıklayabilcek kimsenin olduğunu sanmıyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Haydaaa bu hakmde Allahtan yabancı dil biliyor geçen sene Kezman bu sene Carlos ... Mustafa Denizli Ersun Yanal gibi isimler boşta inş. yönetim bunun farkındadır
Anderlecht'e elenirsek bu sene tecrübe kazandık seneye başarılı olacağız derler,seneye yine aynı senaryo devam eder.
Biz burda Fenerbahçe iyi değil, bu gidişle işin sonu her zaman olduğu gibi sadece teknik direktöre gitmez,koltuklara bile gidebilir dediğimizde bazı arkadaşlar '' bu takım muhteşem '' , '' bu takım şöyle,böyle'' diyordu. Umarım Anderlecht maçı çok farklı olur,iyi bir skor yakalarız Kadıköy'de ama aksi olursa o zaman yem sadece teknik direktör olmaz.
O Zico'nun süperstarı,ona herşey yakışır ( ! )
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Geçen Sene başında Capello gelecek dediler Zico geldi şimdide ersun yanal gelir derler amatör ligden teknik direktör getirirler.[Yinede Zicodan iyidir ya neyse]
Gelebilecek bir hoca Zicodan ne kadar kötü olabilirki ?? ama gelecek hocanın kesinlikle türk olması lazım takımdaki deneler için bu çok önemli
Tam kabusu yaşıyoruz Yeni teknik direktör şart
rıdvan dilmeni görmek isterim fenerin başında
Rıdvan Dilmen şuan Karşıyakada galiba gelmesi zor bu sene için ... Mustafa Denizli Ersun Yanal şuanki en iyi isimler
Rıdvan Karşıyaka'nın, vermeyiz onu.NTV ile sözleşmesi devam ettiği için takımın başında değil ama her maç burda ve tüm transfer işlerini o gerçekleştirdi. Genel Menajer olarak önümğzdeki sezonlarda Karşıyaka'da olacak.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben kalkıp ibrahim üzülmezi alkışlamıyorum onun da yaptıgı ayıptır..hatta geçen sene arda bordeux maçında hakeme küfür etmişti bununla kalkıp
övünmedim..onu da ayıpladım..
carlos un yaptıgı başlı başına bir ayıptır..herkes yapıyor demek bir iş degil..
yazık olan ise carlos gibi üst düzey takımlarda oynamış "yıldız" denilen bir futbolcunun bir Türk hakemine bu ayıbı yapmş olmasıdır..
bunlar futbolcuların seviyesizligini gösterir..kezman,arda,i.üzülmez vs.
bu insanlar Metin Oktaylar,Mehmet Özdilekler,Ergün Penbe ler gördü..hem iyi futbolcu hemde adam olmayı başaranlar...
Yabancı teknik direktörlere gösterilen sabrın %50'si Türk teknik direktörlere gösterilse yeter. Şimdi yönetime sormak lazım, lig şampiyonluğu geldi diye mi Zico durdu ? Koskoca sezonda yapılan yanlışlar görülmedi mi ? Eğer rakiplerimiz iyi bir sezon geçirse şampiyon olamayacağımız görülmedi mi ? Sadece lig şampiyonluğu yönetimin gözünü mü boyadı ? Eğer buna cevap evetse,çıkıpta Avrupa'da başarılı olacağız demeyecekler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
senin dedigin basın hatası..benim gözümde bunu yapan Türk de olsa yabancı da olsa bişey degiştirmez ayıp yine ayıptır..
Metin Oktayların geçtigi bu ligde böyle oyuncular görmek beni üzen![]()