Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
1 ile 30 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Gören yokki, Benim açıkcası mantıgım almıyor ne yapmaya çalısıyor yönetim. Sadece şimdi değil yıllardır böyle... Taraftara yazık..
    Anderlecht'e elenirsek bu sene tecrübe kazandık seneye başarılı olacağız derler,seneye yine aynı senaryo devam eder.

Biz burda Fenerbahçe iyi değil, bu gidişle işin sonu her zaman olduğu gibi sadece teknik direktöre gitmez,koltuklara bile gidebilir dediğimizde bazı arkadaşlar '' bu takım muhteşem '' , '' bu takım şöyle,böyle'' diyordu. Umarım Anderlecht maçı çok farklı olur,iyi bir skor yakalarız Kadıköy'de ama aksi olursa o zaman yem sadece teknik direktör olmaz.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Deivid'in Tümer dururken korner kullanmasını da bana açıklayabilcek kimsenin olduğunu sanmıyorum...
    O Zico'nun süperstarı,ona herşey yakışır ( ! )
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Biz burda Fenerbahçe iyi değil, bu gidişle işin sonu her zaman olduğu gibi sadece teknik direktöre gitmez,koltuklara bile gidebilir dediğimizde bazı arkadaşlar '' bu takım muhteşem '' , '' bu takım şöyle,böyle'' diyordu. Umarım Anderlecht maçı çok farklı olur,iyi bir skor yakalarız Kadıköy'de ama aksi olursa o zaman yem sadece teknik direktör olmaz.
    Dediğin gibi çarşamba maçta iyi futbol iyi skor olmazsa orada çok olay olur bu maçta bu kadar tepki olduğuna göre o maçı düşünemiyorum

Mesaj Yetkileri