Sevgili renktaşım neden önemsiz kılsın?Biraz da bardağın dolu tarafına bakalım..neticede şu an oynayan forvet oyuncularımızdan biri tartışılsa da milli takımın vazgeçilmezi diğeri ise büyük çoğunluğun fikrine göre şu an faal futbol oynayan en iyi golcü Türk futbolcusu ve de milli takıma seçilmeyişi eleştiriliyor...aynı forvet hattıyla 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmadık mı?Bu demek değil ki forvete ihtiyaç duymuyoruz..hatta bana göre 2 forvet almalıyız kademeli olarak..ben diorum ki güvenip sabırla bekleyelim yeni transferleri ama beklenen biri alınamasa da bu yapılan doğru işleri gögelemeyecektir....Kalli'nin ilk döneminde elimzide forvet olarak henüz rüşdünü ispatlamamış Hakan,17 yaşındaki Mustafa Kocabey ve daha sonra orta alana kaydırılan Erdal keser vardı..bu koşullarda Feldkamp Boliçi gönderip Arif'i ise pafa yolladı...yapılan tüm yorumalrda golcüsü yok GS şamp. olamaz denildi ama golü herkes atar diyen Feldkamp ile aldıımız netice belli..(Arada gelen Gütschow'un katkısını unutmayalım)...yani ben diyorum ki mevcut kadrodaki golcüülere güvenelim daha iyilerini alınması için sabredelim...