Sayfa 40 / 134 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    bende alvesin maliyetinden dolayı alınamayacağını söyledim aynı şeyi söylemişsin yani.ben yönetimin bu sene yaptığı transferleri eleştirmiyorum.fakat hala forvet transferinin yapılmaması lincoln transferini çokta önemli kılmıyor.
    önceki mesajlarda bazı arkadalar alves 50 trilyon etmez demiş.klübü 18 milyon euro istemiş alves için.bu oyuncu burdada bedavaya oynamayacak.yani anlayacağınız alves transferi imkansıza yakın bu parayı karşılayamayız.
    Sevgili renktaşım neden önemsiz kılsın?Biraz da bardağın dolu tarafına bakalım..neticede şu an oynayan forvet oyuncularımızdan biri tartışılsa da milli takımın vazgeçilmezi diğeri ise büyük çoğunluğun fikrine göre şu an faal futbol oynayan en iyi golcü Türk futbolcusu ve de milli takıma seçilmeyişi eleştiriliyor...aynı forvet hattıyla 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmadık mı?Bu demek değil ki forvete ihtiyaç duymuyoruz..hatta bana göre 2 forvet almalıyız kademeli olarak..ben diorum ki güvenip sabırla bekleyelim yeni transferleri ama beklenen biri alınamasa da bu yapılan doğru işleri gögelemeyecektir....Kalli'nin ilk döneminde elimzide forvet olarak henüz rüşdünü ispatlamamış Hakan,17 yaşındaki Mustafa Kocabey ve daha sonra orta alana kaydırılan Erdal keser vardı..bu koşullarda Feldkamp Boliçi gönderip Arif'i ise pafa yolladı...yapılan tüm yorumalrda golcüsü yok GS şamp. olamaz denildi ama golü herkes atar diyen Feldkamp ile aldıımız netice belli..(Arada gelen Gütschow'un katkısını unutmayalım)...yani ben diyorum ki mevcut kadrodaki golcüülere güvenelim daha iyilerini alınması için sabredelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tamam siz Alves`in gelecegine inanin,yönetim ilgilendigi her oyuncuyu alabilirmi sizce?Elimizde son Kone örnegi var.Reddetti iste adam!Okadar da umut baglamistiniz.Ben bunu diyorum,olmayacak transferler hakkinda ümitlenmeyin,sonra siz üzülürsünüz.Alves transferi hayaldan öteye ge-ce-mezzzz!

Gelecekse Grafite gelsin,hem daha mantikli bir transfer olur.Ligde cok gol atar.

Bakiyorum da arkadaslarin dedigi dogruymus,yönetim 2 transferle sizin gözünüzü boyamis.Yok yönetim ilgilendigi oyuncuyu alirmis,yok yönetimin bütcesi saglammis gibi bahaneler...

sen benim ne demek istedigimi anlamadan konuşuyosun ama boş yere konuşuyosn...

milyonlarca taraftarı olan bir klübün yönetimi almayacagını bile bile basına isim verirmi ??

biraz mantıklı düşünelim...alamayacagını bilse neden ilgileniyorz desin...

çocuk oyuncagı degil bu işler

ha ben alves kesin gelir demiyorum ama yönetim kesin olarak alamayacagını bilse ilgileniyoruz demezdi...

grafitenin bile gelmesi öyle çok kolay bişey degil daha dogrusu transfer başlı başına zor bir olay ..klüple anlaş oyuncuyla anlaş oyuncunun eşi , babası bilmem başka bi akrabası yani öyle çocuk oyuncagı degil bu işler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tupolew View Post
    Sevgili renktaşım neden önemsiz kılsın?Biraz da bardağın dolu tarafına bakalım..neticede şu an oynayan forvet oyuncularımızdan biri tartışılsa da milli takımın vazgeçilmezi diğeri ise büyük çoğunluğun fikrine göre şu an faal futbol oynayan en iyi golcü Türk futbolcusu ve de milli takıma seçilmeyişi eleştiriliyor...aynı forvet hattıyla 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmadık mı?Bu demek değil ki forvete ihtiyaç duymuyoruz..hatta bana göre 2 forvet almalıyız kademeli olarak..ben diorum ki güvenip sabırla bekleyelim yeni transferleri ama beklenen biri alınamasa da bu yapılan doğru işleri gögelemeyecektir....Kalli'nin ilk döneminde elimzide forvet olarak henüz rüşdünü ispatlamamış Hakan,17 yaşındaki Mustafa Kocabey ve daha sonra orta alana kaydırılan Erdal keser vardı..bu koşullarda Feldkamp Boliçi gönderip Arif'i ise pafa yolladı...yapılan tüm yorumalrda golcüsü yok GS şamp. olamaz denildi ama golü herkes atar diyen Feldkamp ile aldıımız netice belli..(Arada gelen Gütschow'un katkısını unutmayalım)...yani ben diyorum ki mevcut kadrodaki golcüülere güvenelim daha iyilerini alınması için sabredelim...

çok dogruk konuşuyorsun...ayrıca madem yönetim alamayacagını biliyor neden basına açıklama yapsın ilgileniyoruz diye ??

milyonlarca taraftarı olan bir klüpten bahsediyorz ..biraz mantıklı düşünsün bazı arkadaşlar..

seninde dedigin gibi sabredip görmeliyiz...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    sen benim ne demek istedigimi anlamadan konuşuyosun ama boş yere konuşuyosn...

milyonlarca taraftarı olan bir klübün yönetimi almayacagını bile bile basına isim verirmi ??

biraz mantıklı düşünelim...alamayacagını bilse neden ilgileniyorz desin...

çocuk oyuncagı degil bu işler

ha ben alves kesin gelir demiyorum ama yönetim kesin olarak alamayacagını bilse ilgileniyoruz demezdi...

grafitenin bile gelmesi öyle çok kolay bişey degil daha dogrusu transfer başlı başına zor bir olay ..klüple anlaş oyuncuyla anlaş oyuncunun eşi , babası bilmem başka bi akrabası yani öyle çocuk oyuncagı degil bu işler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

çok dogruk konuşuyorsun...ayrıca madem yönetim alamayacagını biliyor neden basına açıklama yapsın ilgileniyoruz diye ??

milyonlarca taraftarı olan bir klüpten bahsediyorz ..biraz mantıklı düşünsün bazı arkadaşlar..

seninde dedigin gibi sabredip görmeliyiz...
    Haklısın, yine getirirler bir İnamoto(kesin demiyorum, dediğinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Haklısın, yine getirirler bir İnamoto(kesin demiyorum, dediğinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum)

arkadasım ben kalkıp da yönetimi övmüyorum geçmişte yaptıkları hatalar ortada ama hiçbi yönetici heleki milyonlarca taraftarı olan bir klübün

yöneticisi kalkıp da alamayacagını bile bile şu şu isimlerle ilgileniyoruz falan demez..demekki bizim bilmedigimiz birşeyler var..

o yüzden bekleyip görelim..

Bunu daha once de soylemistim...Kombine satislarini artirmak icin bir pazarlama teknigi olabilir...Ortaya bir cok ismin atilmasi....Tabi bu benim fikrim...Baska turlu aciklayamiyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Bunu daha once de soylemistim...Kombine satislarini artirmak icin bir pazarlama teknigi olabilir...Ortaya bir cok ismin atilmasi....Tabi bu benim fikrim...Baska turlu aciklayamiyorum....
    kombine için olsa bile demekki bu transferlerden birinin gerçekleşme ihtimali var..yoksa kombine için bile olsa olmayacak bişeyi basına açıklamazdı yönetim..

çünkü bu şekilde kombineleri kötü anlamda etkilemiş olurlardı..

3 isim söyledi Adnan Polat...Kone,Alves,Grafite...

Kone defteri kapandı...

Alves çok pahalı görünüyor ayrıca ister mi Türkiye ye gelmek bilinmez

Grafite yi de kulübü bırakmıyormuş...( http://www9.gazetevatan.com/haberdet...8&Categoryid=5 )

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aşkımız ne transfere, ne bilete, ne yönetimlere, ne de muhalifleredir.. Aşkımız ASLAN armaya & Sarı - Kırmızı renkleredir..!

Bu kadar takılmayın bu transfer işlerine, olursa olur olmazsa da dert değil.. Başarı için gereken, 2000 yılındaki ruhtur..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aşkımız ne transfere, ne bilete, ne yönetimlere, ne de muhalifleredir.. Aşkımız ASLAN armaya & Sarı - Kırmızı renkleredir..!

Bu kadar takılmayın bu transfer işlerine, olursa olur olmazsa da dert değil.. Başarı için gereken, 2000 yılındaki ruhtur..
    + 1905 .......................
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    3 isim söyledi Adnan Polat...Kone,Alves,Grafite...

Kone defteri kapandı...

Alves çok pahalı görünüyor ayrıca ister mi Türkiye ye gelmek bilinmez

Grafite yi de kulübü bırakmıyormuş...( http://www9.gazetevatan.com/haberdet...8&Categoryid=5 )

douramss kardes bilmedigimiz şeyler olabilir..yönetimin içinde neler oldugunu bilemeyiz

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

GaLatasaray

Kone
    Postiqa
    Grafite
    Alves

Hepsinide AlabıLecek Bı Klup
    Kone'ye 2 YıLLık SozLesme Onersek GeLir
    Alves GoL KraLı Oldu Die BeLki ArtisLik Yapıp GeLmeyebiLir
    Grafıte v Postiqa'da GeLmıcek AdamLar DeiL

Yonetım Gidipte Dunya YıLdızLarıyLa IlqıLenıLmesi BiLe Basarı SayıLacak AdamLarLa İlqiLenmior

douramss kardes bilmedigimiz şeyler olabilir..yönetimin içinde neler oldugunu bilemeyiz
    Bunlar sadece Polatın açıkladıkları...Transfer listesinde onlarca futbolcu vardır...Sadece bu 3 isimden birinin transferinin zor olduğunu kastettim...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Transfer olmasada olur ama kontenjanıda doldurmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

arkadasım ben kalkıp da yönetimi övmüyorum geçmişte yaptıkları hatalar ortada ama hiçbi yönetici heleki milyonlarca taraftarı olan bir klübün

yöneticisi kalkıp da alamayacagını bile bile şu şu isimlerle ilgileniyoruz falan demez..demekki bizim bilmedigimiz birşeyler var..

o yüzden bekleyip görelim..
    İnsua'lar Pires'ler Gallardo'lar... Yönetim bunlar hakkında da "ilgileniyoruz" demişti.. Sonuç? Ortada!...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pires uçaktaydı en son, Türkiye'ye doğru hareket etmişti..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Pires uçaktaydı en son, Türkiye'ye doğru hareket etmişti..
    Ze Roberto`yu unutmayalim.Zira Türkiye`ye gelmis,son anda vazgecerek Almanya`ya dönmüstü

Yönetim her ilgilendigi oyuncuyu alacaksa vay halimize!Yönetim her zaman birkac oyuncuyla ilgilenir ve o futbolcular arasindan bir degerlendirme yaparak birisini transfer etmeye calisir,olmadimi alternatiflere yönelir.Ama bu alternatif isimler hic bitmeez!Her istedigi futbolcuyu da alamaz yönetim!

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Galatasaray yönetimi gündemdeki isimlerin dışında başka bir santrafor getirecek.Bizde memnun olmayacağız..

Burak üstte güzel açıklamış olayı.2000 yılı kadrosunda dünya standartlarında kaç oyuncu vardı?Transfere bu kadar yüklenmeye gerek yok.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ze Roberto`yu unutmayalim.Zira Türkiye`ye gelmis,son anda vazgecerek Almanya`ya dönmüstü

Yönetim her ilgilendigi oyuncuyu alacaksa vay halimize!Yönetim her zaman birkac oyuncuyla ilgilenir ve o futbolcular arasindan bir degerlendirme yaparak birisini transfer etmeye calisir,olmadimi alternatiflere yönelir.Ama bu alternatif isimler hic bitmeez!Her istedigi futbolcuyu da alamaz yönetim!

ben yönetim her ilgilendigini alacak demdim..ama sen öyle anlamayı başarmışsn..benim dedigim yönetim kesin olarak alamayacagını bilse basına isim vermezdi bi bildigi vardır diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    İnsua'lar Pires'ler Gallardo'lar... Yönetim bunlar hakkında da "ilgileniyoruz" demişti.. Sonuç? Ortada!...

her ilgilendigini alacak demedim..ama basına isim verdigine göre bi bildigi vardır dedim..

laflarımı çarpıtarak yazı yazılmamasını rica ediyorum aksi taktirde şikayet edecegim...!!!!

lütfen laflarımı çarpıtıp da istediginiz şekle getirip yorum yazmayın...

benim dedigim yönetim basına açıkladıgına göre bi bildigi vardır..siz ise gelmş her açkladıgımızı alsaydık bilmemne falan diyosunz..

anlayp etmeden cümle kurmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çat diye bi adam getircekler ... hayırlısı olsun çok didiklendi bu forvet konusu inş. adam gibi bi oyuncu getirirler ünlü olması önemli diil

19. Default

bu tartısmalardan sora dandık bı herıf getırırlerse ısyan cıkar heralde
    bu arada yonetı busene hakkaten dogru ısler yapıo yanı ıkıncı bı pıres vakası olmazzz

daha önce olmayan birşey değil.gelmezse şaşırmam.

21. Default

daha once oldu ama yonetım bu kendılerıının son sansı oldugunu bılıyo onun ıcın napıp ne edıp bı forvet getırırler o kesın ama ınsallah kalıtelı olur o ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Başka bir forumda Henry'inin veliahtı olarak kabul edilen ve Fransa ikinci ligi Caen'de forma giyen Yoann Goufrann ile ilgileniyormuşuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Başka bir forumda Henry'inin veliahtı olarak kabul edilen ve Fransa ikinci ligi Caen'de forma giyen Yoann Goufrann ile ilgileniyormuşuz.
    sonunda buna benzer bi transfer yapcağimizz kesin lincoln transferi bizi yanıltı aslında bu yönetim hala aynı

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Tv 8 dede Grafite'ye çok yaklaştığımızı söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yönetimin göz boyama kampanyalarına kanmamak lazım aslında.Ama Allah Kerim'dir.Elbet bizim taraftanda eser rüzgar bir gün..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Bu saatten sonra gelecek adam takıma uyum sağlar mı ne olur orası da meçhul...Lincoln gibi Linderoth gibi erkenden birisini getirselerdi uyum sorunu kolay aşılırdı...Bakalım ne olacak...

27. Default

ya kaliteli adam uyum sorunu falan dınlemez her turlu oynar yeter kı yonetım kalıtelı bırını alsın

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

1 ay geç sağlar en kötüsü. Şimdiki forvetlerla oynamaktan iyidir. Ümit Karan hermaç Liverpool maçındaki gibi oynasa.. oynamazki.

Gündemimizde olan Grafite bugünkü Le Mans-Lille macinda takimina beraberligi getiren golü atti.Mac 1-1 bitti.

Bence alinacaksa bu adam alinmali.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

grafite bir önceki maçtada gol atmıştı..adam iki haftada iki gol birden attı..yönetim grafiteyi getirirse büyük iş yapmş olacak

Sayfa 40 / 134 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon

Mesaj Yetkileri