-
21.Ağustos.2006, 01:11
Appiah deyince akla ilk hangi özelligi gelir?? Uzaktan attigi sutlar gelmezmi?? siz arastirmacilar onun 16 olan uzun sutunu artirmak yerine düsürdünüz 15 yaptiniz bu yaptiginiz ne simdi? neden olarakta "Gecen sezon ligde kaleyi bulan sut sayisi az , uzun sutu düsürülmeli" dediniz..
ben size soruyorum Ceyhun? yillardir uzun sutu 20 yahu bu adam uzaktan kac tane gol atti biriniz söyleyin bana 30 40 metreden gol mü attiga uzun sut 20 oluyor?? Ayrica siz sadece Ligdeki istatistiklere bakarak arastirma yapiyorsunuz, hic avrupa kupalarindaki istatistiklere bakmiyorsunuz "?" Dünya Kupasi'ndan sonra Appiah'in herkes daha iyi olacagini beklerken bi bakiyoruz Appiah ayni , sadece bu sefer Ingiltere'nin orta düzey takimlarina gidiyor oyunda, saka mi bu? 7.0.2 yamasinda bu olay düzeltildi fakat tam bir sacmalik ayni oyuncu Arsenal,Barcelona gibi kuluplerden teklif alirken, oyunda ingilterede küme düsmeye aday yada orta düzey takimlara gidiyor resmen komedi.. biz taraftarlar her hafta 90 dakika izledigimiz oyunculari bilmeyecekmiyiz? birsey yazdigimiz zaman fanatiklik yapma burasi arastirma bölümü diyorsunuz oysaki biz arastirmacilara gördüklerimizi aktarmak icin bu bölüme girip mesaj yaziyoruz sonucta bu oyunu dünyada milyonlarca insan oynuyor %30'uda Türk o yüzden artik yazilanlar dikkate alinmali , yeri degil fakat bana fanatik diyenler icin buraya yazmak istiyorum Arda gecen sezon duran toplari kullandi eski konularda Arda'nin frikik,korner,penalti gibi özelliklerinin yükseltilmesi gerektigini söyledim bircok arkadasta ayni fikire sahipti fakat ne oldu ? Arda berbat yapildi ki o Arda su anda Türkiye'deki gelecegi en parlak oyuncu, özelliklerini yükseltmek yerine düsürüyorsunuz yani Türkiye Ligi bu kadar kalitesiz mi Allah askina? Hic mi genc yeteneklerimiz yok ? Koskoca Mehmet Topuzun bile frikikleri düzenlenmedi adam uzaktan goller atiyor frikikten 30 metreden gol atiyor frikigi 15? saka mi bu? arastirmacilar neden bunlari görmezden geliyor? Birsey söyleyincede hemen SI ye topu atiyorsunuz , sizinde hakli oldugunuz konular var mesela Aurelio konusunda perpetua yi hakli buldum Aurelio 30 yasina girecek PA'si benim yaptigim gibi 160 olmamali PA'si bu kadar yüksek olmamali bu dogru fakat özellikleri berbat, ayni sey Appiah icinde gecerli , gecen sezon Anelka konusunda herkes abarti oldugunu söyledi Anelka'nin özellikleri düsürüldü ayni Anelka Premier Lig'te sov yapiyor Fransa milli takiminda banko oynuyor goller atiyor attiriyor, Anelka 1 senede mi degisti ? Anelka ayni Anelka, adamin istekli olduktan sonra yapamayacagi sey yok Fenerbahce'de kendisine pas atilmadigindan sikayetciydi bu yuzdende yapmak istediklerini sahaya yansitamadigini söylüyordu, ayrilma nedenide Premier Lig'te oynamak istemesi felan degil, Fransa milli takiminda oynamak icin avrupaya gitti herkeste saniyorki Ingilterede futbol oynamak icin gitti, halbuki alakasi yok, adamin ingilterede oynamadigi takim kalmamis ingiliz futboluna doymus zaten gitmeden öncede ben gidersem Barcelona gibi takimlara giderim yani gidecegim takim fenerden büyük olmali demisti, sizde Anelka Appiah gibi oyuncularin özelliklerini kisik tutuyorsunuz oysaki bu adamlar bir chelsea bir barcelona formasi giyse böyle olurmuydu? iste bizim istedigimiz arastirmacilarin ne görüyorlarsa onu aynen oyuna yansitmalari , aksi takdirde oyunun zevki cikmiyor ben fm 2007 yi aldim fenerbahce'nin halini görür görmez oyundan sogudum türkiye liginde dogru dürüst oynamadim 5 mac yaptiktan sonra baska bir oyun actim, bana zevk vermedi böyle gidersede veremeyecek.
Mesaj Yetkileri