Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    klasik afrikan forvet ekolünden hoşlanıyorum desene şuna (boş deparlar atıp abanmatik vurmalar,topu sürekli aynı yöne çekmeler,teknikden yoksun hıza dayalı oyun vs.)
    bursaspor büyük bir klüp büyük klüplerede forvet hattında teknik oyuncular yakışır
    valla fenerli olarak gsye alınmasını isterdim.
    Bende Helve Tum un Bursaspora yararı olmayacağını düşündügümü belirterek bu durumun bir tartışmaya dônmemesini diliyorum
    Teknikten yoksun????
    Servetin belini kırıyordu topukla verdiği paslar kalas bir oyuncunun yapacağı işler değil.Şutları öyle rastgele çekmiyor.Deparları boş atmak gibi saçma birşey duymadım günümüz futbolunda koşucaksın koşucaksın koşucaksın.Fizik mücadeleye dayanıyor futbol artık.Kısacası ben ve Bursanın tamamına yakını maç çıkışı malubiyeti değil Herve Tumu konuşuyor.Çıplak gözle izlemeni tavsiye ederim.Çok işimize yarıyacak bir futbolcu bence....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

herve tum gol atmadı ama savunmayı hallaç pamugu gibi attı...

iyi top oynadı sadece bitirici degildi...bide bildigim kadarıyla tum bu sene kiralık gelmiş..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    herve tum gol atmadı ama savunmayı hallaç pamugu gibi attı...

iyi top oynadı sadece bitirici degildi...bide bildigim kadarıyla tum bu sene kiralık gelmiş..
    Belli bir ücrete alma opsiyonumuz var yani istersek alıcaz kapalı kutuydu böylesi daha iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Teknikten yoksun????
    Servetin belini kırıyordu topukla verdiği paslar kalas bir oyuncunun yapacağı işler değil.Şutları öyle rastgele çekmiyor.Deparları boş atmak gibi saçma birşey duymadım günümüz futbolunda koşucaksın koşucaksın koşucaksın.Fizik mücadeleye dayanıyor futbol artık.Kısacası ben ve Bursanın tamamına yakını maç çıkışı malubiyeti değil Herve Tumu konuşuyor.Çıplak gözle izlemeni tavsiye ederim.Çok işimize yarıyacak bir futbolcu bence....
    adamın 1~2 hareketi seni etkilemiş
    o kafayla kaçırdığı pozisyon yeter
    madem futbol fizik mucadele koyalım
    10 tane afrikalıyı sahaya olsun bitsin
    ayrıca bir forvet oyuncusundan bahsediyoruz
    bitiricilik , teknik olmadıktan sonra forvetin anlamı kalmaz
    ulkemizde her şehirin takımının yeni transferi 1~2 kale onune gelse o konuşulur
    madem helve tum gibi adaM arıyordu bülent randersın forvetini alsaydı çok daha yararlı ve ucuz olurdu
    ayrıca clif burton nickli arkadaş çok komiksin
    gezenti senle olan tartışmamızın sonucunu yoneticilerin verecegi uyarı deil helve tumun performansı belirlesin diyorum ve bir dahada bu tartışmayı uzatmayacağımı belirtiyorum sonuçta benimle aynı fikirde olmayıp aynı zamanda sabit düşünceli biri olabilirsin
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

10 sene once Nijerya milli takimi diye bir takim vardi. Cok teknik ve ayagina hakim futbolculardan kuruluydu. Sirf bu takimin varligi AFrika Ekolunun bam buma dayali olamaycaginin kanitidir.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    adamın 1~2 hareketi seni etkilemiş
    o kafayla kaçırdığı pozisyon yeter
    madem futbol fizik mucadele koyalım
    10 tane afrikalıyı sahaya olsun bitsin
    ayrıca bir forvet oyuncusundan bahsediyoruz
    bitiricilik , teknik olmadıktan sonra forvetin anlamı kalmaz
    ulkemizde her şehirin takımının yeni transferi 1~2 kale onune gelse o konuşulur
    madem helve tum gibi adaM arıyordu bülent randersın forvetini alsaydı çok daha yararlı ve ucuz olurdu
    ayrıca clif burton nickli arkadaş çok komiksin
    gezenti senle olan tartışmamızın sonucunu yoneticilerin verecegi uyarı deil helve tumun performansı belirlesin diyorum ve bir dahada bu tartışmayı uzatmayacağımı belirtiyorum sonuçta benimle aynı fikirde olmayıp aynı zamanda sabit düşünceli biri olabilirsin
    Ya böyle uzun uzadıya mesaj yazmak sana birşey kazandırmaz.Beğenmediğin AFrika futbolundan çıkan yıldızların hiçbiri Türkiyeden çıkmamıştır.Neyse biz Bursaspor taraftarı olarak beğendik sen beğenmeyebilirsin zaman gösterecek kimin haklı olduğunu.....

Nesil
    2005
    Yer

Tranfser çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Belçika İkinci Ligi takımlarından Royal Antwerp'de forma giyen Gineli orta saha oyuncusu Mohammed Cisse ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un, Gineli futbolcu Mohamed Cisse ile anlaştığı öğrenildi.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, yöneticiler Tarık Gökçen ve Necmettin Kocaman ile birlikte Cisse ve menajeriyle Bursa'da görüştü. Görüşme sonunda tarafların prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Belçika İkinci Ligi takımlarından Royal Antwerp'de forma giyen 25 yaşındaki orta alan oyuncusu Cisse'nin, Trabzonsporlu Yattara ile birlikte ülkesinin milli takımında da forma giydiği öğrenildi.

Cisse'nin, 27 Ağustos Pazartesi günü kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Kaynak:Bursasporum.com

Haydi hayırlısı bakalım gelince neler yapacak?Birde bütün Ginelilerin mi saç şekli aynı acaba yavf....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ooo hayırlı olsun..acaba atak oyncusumu yoksa bildigimiz afrikalı dmc tipli bir oyuncumu...fransinianu gittigi için bir 10 numara sıkıntısı yaşayabilecegini düşünüyordum bursanın..

Nesil
    2005
    Yer

ooo hayırlı olsun..acaba atak oyncusumu yoksa bildigimiz afrikalı dmc tipli bir oyuncumu...fransinianu gittigi için bir 10 numara sıkıntısı yaşayabilecegini düşünüyordum bursanın..
    Aldığım bilgilere göre daha çok atağa yatkın ama defansifte oynayabiliyormuş.Bizde defansif oynayan Mustafa Sarp var heralde bu adamı ileriye dönük oynatacaktır.Bursa da uzun zamandır siyahi futbolcu göremiyorduk bu sene maşallah özlemimiz dindi.Şaka bir yana bu sene aldığımız siyahi futbolcuların hepsinden taraftar memnun bu beni sevindiriyor.Yabancılarda adımalrı doğru attığımıza işaret bu.Dünde çok güzel bir galibiyet aldık hayırlı olsun Bursa....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aldığım bilgilere göre daha çok atağa yatkın ama defansifte oynayabiliyormuş.Bizde defansif oynayan Mustafa Sarp var heralde bu adamı ileriye dönük oynatacaktır.Bursa da uzun zamandır siyahi futbolcu göremiyorduk bu sene maşallah özlemimiz dindi.Şaka bir yana bu sene aldığımız siyahi futbolcuların hepsinden taraftar memnun bu beni sevindiriyor.Yabancılarda adımalrı doğru attığımıza işaret bu.Dünde çok güzel bir galibiyet aldık hayırlı olsun Bursa....
    defansif anlamda orta sahada sumilikovski de iyi işler yapıyor..umarım yeni gelen bu futbolcu hem fransinianu nun boşlugunu doldurur hemde taraftarı mutlu eder

bu sene gerçekten renkli bir takım oldu Bursaspor

Nesil
    2005
    Yer

defansif anlamda orta sahada sumilikovski de iyi işler yapıyor..umarım yeni gelen bu futbolcu hem fransinianu nun boşlugunu doldurur hemde taraftarı mutlu eder

bu sene gerçekten renkli bir takım oldu Bursaspor
    İnşallah arkadaşım.Birşey sorabilir miyim?Bİr sempatin mi var Bursaspora karşı genelde diğer takım taraftarları pek sevmezde Bursasporu....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnşallah arkadaşım.Birşey sorabilir miyim?Bİr sempatin mi var Bursaspora karşı genelde diğer takım taraftarları pek sevmezde Bursasporu....
    ne yalan söyliyeyim bu seneki Gs maçından sonra belli bir sempatim oluştu...

koyu bir Gs li olmama ragmen Bursasporun bize karşı bu mücadelesini görünce...helal olsun dedim..işte bir anadolu klübüde bu günlere gelebiliyor...

bu düşüncelerimi Gençlerbirligini deplasmanda darmadagın ederek kanıtlamış oldular...

bursa iyi yolda anadolu iyi yolda ...ümit ediyorum bursasporlar,sivassporlar artar da anadolu klüpleri de ligin üst sıralarına talip olurlar

Nesil
    2005
    Yer

bursa iyi yolda anadolu iyi yolda ...ümit ediyorum bursasporlar,sivassporlar artar da anadolu klüpleri de ligin üst sıralarına talip olurlar
    İnşallah arkadaşım güzel dileklerin gerçekleşecek.Bu sene çok iyi Bursaspor aynı zamanda Sivas ve Kayseride bu üç takım bence bu sene 3 büyüklerin korkulu rüyası olacak..

Bursaspor Gineli stoper Mohamed Cisse ve alt yapıdan Hemo ile anlaşma imzalayarak, yabancı transferine son noktayı koydu.

Vakıfköy Orhan Özselek Spor Tesisleri'nde yapılan imza töreninde iki futbolcuyla sözleşme imzalandı. 4 gündür Bursasporlu yöneticilerle görüşme yapan Cisse kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Yönetim ayrıca 1 yıldır alt yapıda oynayan Hemo'ya da 5 yıllık imza attırdı.

İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Ali Karasu, "Transfer döneminin son günlerinde iki futbolcuya daha imza attırarak, yabancı transferine noktayı koyuyoruz. Bu transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını umuyoruz" dedi.

Belçika'nın 2. Lig takımlarından Royal Antwep'ten transfer edilen 25 yaşındaki Mohamed Cisse ise attığı imzanın ardından çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Böylesine büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Beni Bursaspor'a kazandıranlara çok teşekkür ediyorum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Alt yapıdan 5 yıllığına alınan Hemo, çok mutlu olduğunu ifade ederek, "A takıma yükseldiğim için çok mutluyum. Başarılı olmak için çok çalışacağım. Bülent hocamın güvenini boşa çıkartmamak için tüm gücümle çalışacağım" şeklinde konuştu.

İmza sonrası iki futbolcu Bursaspor bayrağıyla poz verirken, 2. Başkan Osman Çelik, Hemo'yu evlendirmek istediğini söyleyince, salonda kahkahalar yükseldi. Başkan Ali Karasu'da espriye katılarak, 'Bunların ikisi de çirkin, bunları kızlar beğenmez' deyince salondakiler kahkahaya boğuldu.

Nesil
    2005
    Yer

Valla bakalım neler yapacaklar birisini paftan almışısz ona para vermemişiz zaten ama Cisse ye verilen paralar boşa gider mi acaba?Çünkü fresiyi gönderip yerine defansif orta saha alırsan kafalarda soru işareti olabilir.Gerçi Bülent hocanın direktifleri doğrultusunda yapılan transfer yani içim rahat.Ama genede ofans adamı gönderip defansif adam almak bana mantıksız geliyor.Her hafta canavar gibi top oynayan Mustafa Sarp ne olacak acaba?İzleyip görücez....

Transfer sezonu saat 18:00 itibarı ile bittiği için kilitli.

Cihanı almaları Galatasaray için iyi oldu.

-------
    İsveç 2. Lig takımlarından Syrianska'da forma giyen Türk asıllı futbolcunun 3 yıl üst üste "yılın en iyi stoperi" unvanına sahip olduğu belirtildi.

Ferhat Korkmazda iyiye benziyor..İnşAllah başarılı olur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri